- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
Ay başını kaçırdım.. Nasıl karşılaşmadılar?Serhan ve Merve karsilasmadi..
Simdilik bi aksiyon yok
Oya burcu gibi para lüks peşinde değil ya işte o yüzden hakediyor gibi göstermişler.Ufff su oya-serhan askini guzellemelerine ayar oluyorum. Burcu-mehmet ikilisinden ne farklari var? Ikisi de metres-evli adam iliskisi iste. Daha romantik ve basrol olmak bu iliskiyi guzel mi yapiyor
Oyanın köpeği havlamaya başladı Merveye , o da gitti. Peşinden Serhan çıktı.Ay başını kaçırdım.. Nasıl karşılaşmadılar?
Saçı hep önündeydi ben göremedim ne vardı?Bade’nin gözüne ne olmuş ya?
Bence yapacak.Oya burcuyla is birligi yapmaz gibi geliyor bana
Bir hafta bekledik be yaa, köpeğe bakOyanın köpeği havlamaya başladı Merveye , o da gitti. Peşinden Serhan çıktı.
Sevgisiz ilgisiz olmanın veya sevgili ve alabildiğine ilgili olmanın aldatma üzerine etkisi yok demekki.Hep diyoruz işte karakter meselesi diye. Yoksa Arzu eşine karşı nasıl sevecen herşeyini düşünen tamamen ailesi için yaşayan.Burcu bunun tam tersi.. Ve ikisininde kocaları aldatıyor.. Karaktersiz yaratıklar.Mert firati severim, seveni de severim
Senaristlerin kafasi acisindan soylemistim zaten. Evli erkek-kadin iliskisini guzellemeye calisiyorlar. Ben burcu-mehmeti izlerken ne hissediyorsam bunlari izlerken de ayni seyi hissediyorum. Bildigin metres iste
Ben de Merve’nin hizmetçileri nasıl gönderdiğini kaçırdım , çay alıyordumBir hafta bekledik be yaa, köpeğe bak
Teşekkür ederim canım, çatlayacaktım..
Oya burcu gibi para lüks peşinde değil ya işte o yüzden hakediyor gibi göstermişler.