Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ufff su oya-serhan askini guzellemelerine ayar oluyorum. Burcu-mehmet ikilisinden ne farklari var? Ikisi de metres-evli adam iliskisi iste. Daha romantik ve basrol olmak bu iliskiyi guzel mi yapiyor
Oya burcu gibi para lüks peşinde değil ya işte o yüzden hakediyor gibi göstermişler.

Şu an berbat bir bölüm izliyorum hissi aldım, umarım reklamdan sonra beni yanıltan bir şeyler olur.
Art arda flashbackler, eğreti duran bir rüya ve Pelin-Merve geri adımı... Zorlama bir bölüm başlangıcı...
Cıks.

Bade'nin göze de essah kan oturmuş; ondan kamufle etmeye çalışmışlar filan...
O bakışlar olmayınca enerji de geçmedi :/

Sevgisiz ilgisiz olmanın veya sevgili ve alabildiğine ilgili olmanın aldatma üzerine etkisi yok demekki.Hep diyoruz işte karakter meselesi diye. Yoksa Arzu eşine karşı nasıl sevecen herşeyini düşünen tamamen ailesi için yaşayan.Burcu bunun tam tersi.. Ve ikisininde kocaları aldatıyor.. Karaktersiz yaratıklar.

Oya burcu gibi para lüks peşinde değil ya işte o yüzden hakediyor gibi göstermişler.

Hii dimi. Bir de derdi seks degil, aşk. Ne tatli. Evine girip ciktigi kadinin kocasiyla aşk yasiyor olmasi gibi bir ayrinti dışında su iliskiyi bir an once ya bitirmeliler ya da serhani bosatmalilar. Basrolleri izlerken insanin midesinin bulanmamasi lazim.

İzmemeye karar verdim.entitikada doz aşımına uğradı uğramış bu dizi.ayrıca Bade işçil'in o kafatasını görmek çok sinir bozucu.yok böyle bir çirkinlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…