Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Internette okumustum, amerikan verziyonunda Duygu ölüyormus.
Ne kadar dogru bilmiyorum ama

Yalnız dizi çok güzel bir noktayı yakalamış
Kadınların arasındaki kıskançlığı çok güzel yansıtıyor
Birbirlerinin Arkalarından binbir dedikodu yapıp iş çevirdikten sonra yüzlerine ayy canım benim diye sarılmalari
Tam gerçek hayat

Sahi ya Taylan tersine evrim geçirmiş. Serhan bütün kızların rüyası heykel resmen

Alışılmışların dışında
Başarılı bir yapım başarılı oyuncular

Yalnız kimse 20 30 bölüm kim öldü diye beklemez.. zamanla sıkmaya başlar bu karakol sahneleri..

Takip ettiğim tek Türk dizisi, çok başarılı buldum. Ay yapımın dizilerini seviyorum fazlada uzatmıyorlar tadında bırakıyorlar umarım bu dizide öyle olur. Karakterler oyuncularla oturmuş sevdim kısaca:)

Uzun zamandır izledigim tek dizi farklı güzel izletirken duygularınızıda kendi içine çeken bir dizi ,lezzetli.
Profesyonel anlamda eleştirilere açık olabilir ama geneline bakılınca farklılıgı klasik yapıdan cıkartıp türkiyede dizi anlayışına boyut kazadırdıgını düşnüyorum.
"İnşallah tutarda izleriz"dedigim gelmiş geçmiş bir kaç dizinin arasında. Bu farklılık malesef kopyacı kesime açık bir durum öylede olunca dizinin kendi anlamdaki seviyesini düşürür.

Bence katil Oya ,maktul Merve.Ben oyle anladim.Yada tam tersi Serhan'dan dolayi.Karar veremedim.Senin tahminin ne?

maktul merve olamaz, olay sonrası merve travma yaşayıp ifadesine başvurulamayan kişiler arasında. Kızlar, eşleri ve edip katil adayı, ölen kişi hala belli değil. Burcu ölen kişi gibi duruyor ama tabi şimdilik.

belkide 4 kadın birleşip süpriz birini öldürür
Big Little Lies öyle bitiyordu ama tabi 4 kadında birbirinin kuyusunu kazmıyordu o dizide....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…