- 6 Mayıs 2017
- 6.438
- 7.729
Aynen katılıyorum sana:)) o gizem ortaya çıkınca cıvkı çıkıyor çünkü:))acaba ölen kim ya. çok merak ediyorum ama bir yandan da her hafta inşallah bu hafta açıklamazlar diye başlıyorum izlemeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen katılıyorum sana:)) o gizem ortaya çıkınca cıvkı çıkıyor çünkü:))acaba ölen kim ya. çok merak ediyorum ama bir yandan da her hafta inşallah bu hafta açıklamazlar diye başlıyorum izlemeye
Ben de oyle dusunuyordum baslarda ama surpriz bi isim de olabilir, diziye sonradan dahil olan biri bile olabilir..Bence ölen Burcu
Merve yeni entrikalar peşinde , bu sefer abisiyle iş birliği yapacak.gelişmeleri yazarsanız sevinirim TV yok : (
RüyaymışSerhan napıyosun Serhan
Serhan ve Merve karsilasmadi..gelişmeleri yazarsanız sevinirim TV yok : (
Tum genc kizlarin ruyasi, hahahahRüyaymış
Ee yaniTum genc kizlarin ruyasi, hahahah
(adamı bekar dusunerek yaziyorum bunlari tabii)
Şu kızıl herife ayar oluyorum yaa, sari biyik+nuri alçoEe yani
Herşeyi bir kenara koyup izliyorum bunların sahnelerini
Hele o kolyesiŞu kızıl herife ayar oluyorum yaa, sari biyik+nuri alço
Katil uşak olabülür.Ben de oyle dusunuyordum baslarda ama surpriz bi isim de olabilir, diziye sonradan dahil olan biri bile olabilir..
Yapmıyor tabiki, şahsen benimki sanırım direk Mert Fırat’tan dolayıUfff su oya-serhan askini guzellemelerine ayar oluyorum. Burcu-mehmet ikilisinden ne farklari var? Ikisi de metres-evli adam iliskisi iste. Daha romantik ve basrol olmak bu iliskiyi guzel mi yapiyor
al yanak :) içerde dizisinde vardı bu adam ne pis gülüyordu yaa:)Şu kızıl herife ayar oluyorum yaa, sari biyik+nuri alço
Yapmıyor tabiki, şahsen benimki sanırım direk Mert Fırat’tan dolayı
Yoksa hiç farkı yok..