Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Kızlar sağ gösterip sol vuracaklar benden söylemesi
Oyayı şuan katil gibi gösteriyolar ama değil bence hiç beklemediğimiz biri çıkacak

Senelerdir hiç dizi izlemiyorum. Bu diziye birkaç defa denk geldikçe baktım sadece. Fena değil, güzel bence de. Ama yine de ben dizi izleyemiyorum sıkılıyorum hemen.

Bence cinayet daha onceden işlenmis .Cold Case andırıyo.
Bence doktorun ailesine bisey olmuş .Cinayete mi kurban gittiler acep .
Eski konulardan doktora takık bu grup .Ćok ta seyredemedim ama .

severek izlediğim dizi
big+little+lies isimli dizinin takliti olduğu söylensede

sevdim izliyorum heyecanla
KOnuyu ele alış şekli benziyor sadece. O dizi de sorgu odasında bir cinayet sonrası tanıkların ifadeleri alınırken başlıyor. İki dizide de kadınlar şüpheli ve flashbacklerle aktarılıyor hikaye. Başka benzerlikleri yok gibi.
Bu diziyi sevmiştim ben uyarlama falan yazılarını görünce big little lies da izledim ikinci sezonunu bekliyorum.
Sonuç ikisini de izlemeye devam beğendim.

Bence arzuyla oya ittifak olacak. Bir de kadınların hepsi zanlıysa eğer maktul dördününde geçmişten tanıdığı biri olmalı. Yani seyhan ölse bundan arzu ve peline ne yada taylan ölse ama mesela edip ölse aslında bunu o planlamış olsa oyaya aşkı o zamanlardan gelse ve tüm kızlara ayrı ayrı kötülüğü dokunsa falan çok mu ütopik oldu ?

Ya da bunlar er geç hala oyayla edip in görüştüğünü görecekler ve biz haklıymışız aslında diyip dahada yüklenecekler. Edip serhana sinir olacak oya edipten uzaklaşacak. Merve serhanla oyayı görünce vay anam vay. Aşçı şoföre, şoför bahçıvana, bahçıvan uşağa...

Merveden nefret ediyorum , peline gicik oluyorum , arzu cok basiretsiz ve ezik. Metres burcudan hic bahsetmiyorum sahnelerinde neredeyse tv ye kumandayi firlatacak boyuta geliyorum. Favorim OYA... serhan da cok yakisikli zaten bence merveyi birlikte oldurup sonra evlensinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…