Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Tatlı Hayat güzeldi evet, onu izlediğimi hatırlıyorum.
Ya Küçük Onur muydu o? Karateci çocuklu bi dizi bile çektilerdi ya, o zamanın tgrtsinde miydi? Kanal 6da mıydı? :KK53:
Çok sapıtmışlardı ya, çocukken neler neler... :KK70:
Ama bak Brezilya dizileri furyasından Vahşi Güzeldi sanırım, onu izlediğimi hatırlarım, Milagros var idi bi :KK70:
Bir ara da (Tgrtde gece yarısına doğru veriliyordu) x files vardı, yalvar yakar onu izlerdim.
Yabancı dizilere erken geçtim ben, hep ondan oldu :KK70:

O ihtimal de var sankim yani düşününce mantıklı şeysi var, onun da bi ölürü var :KK70:
X files ,dexter,bişey Angel ,bide dr house ,super natural.Yok beee Türk dizilerin ölürü var anca :KK70:

Sürekli hangi kadın daha güzel diye düşünürken buluyorum kendimi :)) hakikaten erkeklerden daha çok inceliyor olabiliriz:) en azından kendi adıma konuşayım . Giyimler , en dizaynları karakterler güzel umarım bozulmaz..

Dönüp dönüp şu iki detaylı yorumunu okuyorum ya; konuya bir yere sabitleseler ya :KK70:
Baby Carrot, Kanada kızılı bahçe cücesi Memed The y... Taylan, pilates topunun kendisinden daha etik davrandığı Burcu :KK70:

Her bölüm böyle böyle yapalım geyiğini yazarken çok eğlendim ben de :KK70::KK70:"Baby carrot" için de ekşicilere selam olsun :KK3:

Her bölüm böyle böyle yapalım geyiğini yazarken çok eğlendim ben de :KK70::KK70:"Baby carrot" için de ekşicilere selam olsun :KK3:

Kesinlikle yapalım. Salı günlerini daha bir sabırsızlıkla bekleyeceğim şimdi :KK70:

Edip Serhan'ı mı öldürdü ki :KK53:
Ya da tersi

Edipte bi katil havası var ya; çok sessiz, uyumlu, anlayışlı götürüyor.
Serhan'da panik atak şeysi de var ya, hani sakin kalamaz, eline yüzüne bulaştırır diye de düşünüyorum.
Taylan katil çıkarsa esas, benim için tam ters köşe olacak. :KK53:
Olur mu? Olabilir, neden olmasın. Pelinle aynı çatı altında yaşamayı düşününce... :KK70:

Kesinlikle yapalım. Salı günlerini daha bir sabırsızlıkla bekleyeceğim şimdi :KK70:

Edipte bi katil havası var ya; çok sessiz, uyumlu, anlayışlı götürüyor.
Serhan'da panik atak şeysi de var ya, hani sakin kalamaz, eline yüzüne bulaştırır diye de düşünüyorum.
Taylan katil çıkarsa esas, benim için tam ters köşe olacak. :KK53:
Olur mu? Olabilir, neden olmasın. Pelinle aynı çatı altında yaşamayı düşününce... :KK70:
Serhan atak geçirip mi öldürdü ki?
Serhan'a taktım :KK70:
Edip aşık ama. Ben de aşık adamı seviyom :KK70: Aşık olmayan adam gitsin ölsün :KK70:
Bu tezden yola çıkarak kim aşık değilse o mu öldü ki ?
Katil umurumda değil ben öleni merak ediyom :KK53:

Bende acaba Pelin'e takık olan öğretmen Taylan'ı mı öldürdü diye düşündüm. Aradan çıksın,Pelin ona kalsın diye . Çok ütöpik galiba ama :p

X