Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Biz baya izliyoruz sanki

Uzun zaman sonra Tv ekranında beni saran tek dizi ya, iyi ki oyunculara bakıp "Bi bakam" demişim. Direkt ilk bölümden aldı içine :/
Di mi kare kare maşallah her sahneye hakimiz

Ben önce ilk bölümü yarım yamalak izledim aa "pretty little liars" la "desperate housewives" karışımı bi şeyler yapmışlar dur bi bakayım dedim bi de baktım başından kalkamıyorum ya dikkatim dağılmadan, zap yapmadan izleyebildigim tek sey bu aralar.

Aynı fikirde olmak zorunda değiliz
:)
İkisi cok farkı seyler
Ben ülkenin bu tarz yayınlarla ayakta uyutuldugunu düşünüyorum
Tv lerde hersey dört dörtlük

Tl nin son bir yılda kaybettiği değeri kaç kişi biliyor
Kaç kişi farkında
Ancak burak özçivit in burcu
Serenay sarıkayanın ayak numarası herkesin hafızasındadir eminim..

Evet, senaryosu fark ve zeka kokuyor (Bozmaz böyle devam ederler umarım), bilindik, klişe açıklamaları, yerli yersiz flashbackleri yok. Ben Tvde Türk dizisi olarak Yaprak Dökümü'nü izledim bi baştan sona ama öyle bir sündürmeye başladılar ki bir süre sonra, bıktım ve finalini filan artık netten baktım hani sonlara doğru izlemeyi keserek.

Şu an Fi'yi takip ediyorum netten, onun da Çi bölümü, Fi kadar umut vermedi bana açıkçası; tahmin edilir ilerliyor şimdilik.

Netteki Aşk-ı Memnu geyikleri ve "Beni beni, Bihterini" sözlerini sık duyunca açtım baktım sonradan, başına, ortalarından birkaç bölümüne ve finaline. Belki bir 10 bölümle onu bitirdim öyle, özet izledim ki iyi ki izlememişim, Beşir acayip sinir yaptı bende. O diziyi Beşir'den ötürü normal akışında izleyemezmişim zaten.

Benim yakın tarih Türk Dizi geçmişim böyle
Gülse Birsel dizilerini de ayrı severim ki direkt dizi olarak görmüyordum onları, şimdinin Güldür Güldür'ü tadında geliyordu.
Avrupa Yakasını Selinli zamanlarında çok izlerdim "Oha falan oldum" şeysi... Sonra uzun bir süre koptum. Gaffur'u abarttıkları ara filan... Şahika karakteri ile yeniden yakaladı beni tabi.
Yalan Dünya'ya tam ısınamadım ama izlerdim öyle denk geldikçe :)
Taa çocukken Mahalle'nin Muhtarları, Çarli filan takılırdım, onları saymıyorum

Ama cinayet zanlisi olarak merve, pelin, oya ve arzu'nun ismi geciyor, psikolojik travma nedeniyle henuz ifadeleri alinamadi diyor..

Yo, zanlı olarak bahsetmediler. Öfke cinayeti vurgusu verildi salt ve üstü kapalı "Sakinleştirmeye çalışıyoruz" filan dediler. Aralarından biri ölmüş olabilir yani, hala o ihtimal var. Bana Merve gibi geliyor çünkü dizi içinde arkasını en sağlam tutan o var şimdilik. Yani onun ölümü beklenmez gibi gibi hissi veriliyor.
Ha bir diğer ihtimalim de Serhan'ın ölmüş olabileceği, onu da "Kör ölür badem gözlü olur" şeysinden çıkardım öyle, çünkü adamın arkasından daha tek kelime kötü konuşmadı ifade verenler, ölenin arkasından kötü konuşmak yakışmaz misali :)

Ama her halukarda Edip, bana katil gibi geliyor. Çünküsünü açıkladımdı bir diğer yorumumda.
Öyle tahmincilik oynuyorum kendi çapımda tabi, bilmiyoruz ne çıkar :) Yanılıp, şaşırmak da isterim.

Yaprak dokumu bi 35 yil filan surdu galiba
O donemler Dudaktan Kalbe, Aşk-ı Memnu filan, roman uyarlamalari patlamıştı..
Kimisini parca parca, kimisini ortasına kadar takip ettik..
Izledigin en iyi Turk dizileri deyince şu an aklima gelenler,
*Cemberimde Gul Oya
*Hatirla Sevgili
*Avrupa Yakasi (Burhan Altintop'lu kisimlar Gaffur Makbule filan hariç)
*Karadayı
Bunlar yakin zaman..
Daha eskilerden de Tatli Hayat, Yedi Numara ve Bir Demet Tiyatro..
Biz cok kucukken Ebru Gündeş şarkılarına dizi cekilip dururdu, onlara bakardik arada
Bi de sey vardi, Reha Yeprem-Hulya Avşar dizisi, Super Yildiz mi neydi
Neler geldi aklima, hey gidi

Son düzenleme:
Ölenin erkek olduğunu düşünüyorum ben nedense. 4 kızla bağlantılı tek erkek de Edip olduğu için Edip ölecekmiş gibi geliyo bana ama hadi hayırlısı

Tatlı Hayat güzeldi evet, onu izlediğimi hatırlıyorum.
Ya Küçük Onur muydu o? Karateci çocuklu bi dizi bile çektilerdi ya, o zamanın tgrtsinde miydi? Kanal 6da mıydı?
Çok sapıtmışlardı ya, çocukken neler neler...
Ama bak Brezilya dizileri furyasından Vahşi Güzeldi sanırım, onu izlediğimi hatırlarım, Milagros var idi bi
Bir ara da (Tgrtde gece yarısına doğru veriliyordu) x files vardı, yalvar yakar onu izlerdim.
Yabancı dizilere erken geçtim ben, hep ondan oldu

Ölenin erkek olduğunu düşünüyorum ben nedense. 4 kızla bağlantılı tek erkek de Edip olduğu için Edip ölecekmiş gibi geliyo bana ama hadi hayırlısı

O ihtimal de var sankim yani düşününce mantıklı şeysi var, onun da bi ölürü var

Aynen her hafta bi kaç şüpheli olur kafalarda zaten :))))

Ay hiç sorma eşim oturduğumuz evi satıp kendi zevkimize göre ev yaptıralım diyor oyanın evi gibi olsun diyorum eşime.. kafaya taktım fena halde

Ben de başladığından beri izliyorum. Gerçekten kurgusu müthiş. Benim gibi CSI tarzı dizileri seven biri için iyi denebilir. Klasik senaryolu sıkıcı dizilerden değil; entrika var ama dozunda, biraz heyecan, biraz şeytanlık, biraz romantizm... Hepsi dozunda.

Pelin ve mervenin oyunculuklarini begenmedim .Cok yapmacık .
Oya ,Serhan ve Edip etkileyici.

Hahahha süper analiz etmişsin.
Yorumlarına hayran kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…