Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Bencede merve kocasına aşık dün kocası hal hatır sorunca çok masum ve çok kibarlaştı o hali çok hoşuma gitti :))))
Acaba Merve'nin çirkefliği kocasının ilgisizliği ve sevgisizliginden olabilir mi.Gerçi Serhan, daha çok Merve mağduru gibi duruyor ama...

Nesine..?? edip mefta diyorsun madem katil kim??
Onu bilemiciiim işte

Ya o bu değilde Oya’yı gördükçe kıyafeti evi falan, tıbbı kazanmak için bir hırs geliyor anlatamam( 5 dk sonra çocuklar ağlayınca gidiyor ama geri )

Ben bide Hause MD’de böyle çok istemiştim ana onun zekasına hayran olduğum içindi o ayrı

Liseli genc kızlık zamanlarimiz gibi oldum dun Mert Fırat'ı gorunce bi heyecanlanmalar, mutlu olmalar
Eskiden de begenirdim oyunculuğunu, duruşunu.. Bi bi şey oldum, hoşlandım efendim kendisinden, hahahah

Aynen gidişat o yönde ama bakalım Edip'le ilgili sağlam bi ters köse bekliyorum ben ama ne

Aynen fark yok. Algı yönetimi var. Ama yine de izleyeceğim. İkisi arasındaki farkı biliyor olarak izlemek çok da şey olmaz heralde

Lady karnıma ağrı girdi
Pilates topu bile daha etik davranırdı alksfnajdfb

Arada 1-2 bolum izlemedim ben sanirim.. Oya nasil intihar etti ki cocuk sahibi olma durumu riske girdi?

Odasındaki balkondan (Ortalama 1 buçuk 2 kat yükseklikten) atladı ve yerdeki demirin üzerine düşünce rahmi zarar gördü.
Ki ilk bölümde kızın birini intihardan vazgeçirirken kullandığı kelimeleri hatırlarsın belki, kendi yaşadığını üstü kapalı anlattı bir nevi "O yükseklikten atlarsan ölmezsin" diyerek.

Haa tamam.. Ben ilk bolumleri kacirdim sanirim, aradakileri değil, ondan kopuk bende bazi yerler..

Son düzenleme:
Odasının balkonundan atladı. Bahçedeki demir kazıkların üstüne düştü kazık rahim bölgesine saplandı.

Biz baya izliyoruz sanki

Uzun zaman sonra Tv ekranında beni saran tek dizi ya, iyi ki oyunculara bakıp "Bi bakam" demişim. Direkt ilk bölümden aldı içine :/

Süpersin, izlemeyen bile su yorumunu okuyup diziden zevk alır. Sahalara dönmene sevindim bu arada.

Biz baya izliyoruz sanki

Uzun zaman sonra Tv ekranında beni saran tek dizi ya, iyi ki oyunculara bakıp "Bi bakam" demişim. Direkt ilk bölümden aldı içine :/
Diğer aile dramlarindan, birbirinin eşi senaryolardan, senaryonun sıkıştığı yerde herkesin birbirinden hamile olmasından bıktık usandık artık.. Yabanci dizi tadinda surukleyici bi Türk dizisi yoktu uzun zamandir..
Ben son 3 yilda bi Karadayi'yi ilgiyle izledim, eski zamanlari anlattigindan biraz da.. Ondan once de Burhan Altintop'lu Avrupa Yakasi vardi.. Tee 2009'da bitti..
Simdi de buna sardim, kurtulamiyorum : ))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…