- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Acaba Merve'nin çirkefliği kocasının ilgisizliği ve sevgisizliginden olabilir mi.Gerçi Serhan, daha çok Merve mağduru gibi duruyor ama...Bencede merve kocasına aşık dün kocası hal hatır sorunca çok masum ve çok kibarlaştı o hali çok hoşuma gitti :))))
Onu bilemiciiim işteNesine..??edip mefta diyorsun madem katil kim??
1996 daki olay iftira olayı sanırım.. diğer kızlar bilmiyor intihar ettiğini...1996 daki olay dedikleri o mu?
Iliskisi olduğu yonunde iftira atilan hocasi Edip degil, degil mi?1996 daki olay iftira olayı sanırım.. diğer kızlar bilmiyor intihar ettiğini...
Iliskisi olduğu yonunde iftira atilan hocasi Edip degil, degil mi?
Ben burcu diye dusundum basta ama hic beklenilmedik biri cikacak bence de..Kim ölmüş kim katil..?? Kız zaten olayın kilit noktası orasıölende kalanda finalde çıkacak
Ben de oyle biliyordum da anneme sorunca karisti ortalikEdip.
Edip Hoca ile Oya'ya atıldı iftira.
Merve ve Pelin öncülüğünde.
Arzu kem küm ederek katılmak durumda kaldı.
Aynen gidişat o yönde ama bakalım Edip'le ilgili sağlam bi ters köse bekliyorum ben ama neKimdir necidir göstermediler Ladym takip ettiğim kadarıyla. (Oğlanla bölünüyorum ara ara)
Edip'in aşk hayatı-gönül boşluğuna vurgu gibi geçtiler sanki. Ki malum kişiye platonik olayı çıkacak gibi oradan sinyallerini veriyorlar
Aynen fark yok. Algı yönetimi var. Ama yine de izleyeceğim. İkisi arasındaki farkı biliyor olarak izlemek çok da şey olmaz heraldetüm postları okudum yazdıktan sonra algı yönetimi demişler, aynı kefeye koyamayız falan demişler ama
bence aldatmanın iki şekli biri duygusal diğeri cinsel arada fark olduğunu düşünmüyorum.
neyse tek saçmalık bu olsun dizi harika harika :)
Arada 1-2 bolum izlemedim ben sanirim.. Oya nasil intihar etti ki cocuk sahibi olma durumu riske girdi?Edip.
Edip Hoca ile Oya'ya atıldı iftira.
Merve ve Pelin öncülüğünde.
Arzu kem küm ederek katılmak durumda kaldı.
Aslında çelişkili değil ya.
Şimdi sağ köşede mal, mülk ve Sarmaşık adlı malum sitede statü elde etmek için ilmek ilmek planını uygulamaya koymuş ve bahçe cücesini ayartmış bir adet pilates topu var.Hatun bunu para pul için yaptığını gizlemeye bile gerek duymuyo artık Mehmet yüzük al, Mehmet o eve taşınalım vs. vs. Ki bahçe cücesi de durumun farkında, bölüm sonunda evi Arzu'nun üstüne yaptığını pilates topuna nasıl söyleyeceğini düşündü durdu kara kara. Özetle motivasyonu aşk değil para yani. Ha motivasyon aşk olunca aldatma olmuyo mu, eşek gibi oluyo ama burada da Burcu'da bi pişmanlık, bi kendini frenleme, aptal yerine koydukları Arzucuğuma karşı bi utanma duygusu, bi vicdan var mı ona bakıyorum bari kanaat notu vereyim diye ama ı-ıı yok. Bildiğin cisim olan pilates topu bile daha etik davranırdı o derece. Mehmet hakkında yazmaya hiç gerek duymuyorum, adamın mottosu "aldatmak iyi hoş da yakalanmıcaksın hacı, gitti börekler çörekler, ütülü takım elbiseler, evler arabalar" kafasında.
Sol köşede ise Serhan ve Oya var. Her ne kadar Oyacığım bu Serhan mevzusu geçmişin intikam planının bi basamağıysa okey, değilse ikiniz de b.k yiyin desem de arada Bahçe Cücesi-Pilates Topu ikilisine kinlendiğim kadar kinlenemiyorum bunlara. Oya'nın "Evli biriyle asla birlikte olmam." (Evli birine asla "aşık olmam" değil dikkat ederseniz.) deyişi, Serhan'ın bu olaydan sonra Merve'ye gidip konuşmak istemesi, "bana şu evliliğe, sana tutunabileceğim bi dal ver be kadın" alt metniyle tekrar tekrar günün nasıl gecti diye sorup bi iletisim kurmaya çalışması...
Ha bi de adam Merve'nin umrunda değil ya, abisiyle bir olup bütün şirketi sömürdükten sonra boşamayı mı düşünüyo nedir. Yoksa Merve kadar zeki bi kadının Serhan'daki değişiklikleri fark etmemesi mümkün değil çünkü. Hani Merve herhangi birini sevmeye muktedir değil orası tamam ama bu denli ilgisizliği de bi noktada Serhan'dan kurtulmayı planladığını düşündürüyo bana.
Ya da sadece biri Kanada kızılı bahçe cücesi diğeri Mert Fırat (havuzdan yeni çıkmış olanı da güzel ama ben takım elbiseli seviyorum şahsen) diye de olabilir tabi bilemiyorumNe sıkıcı bi akşamsa analiz kas kas bitiremedim affola
Lady karnıma ağrı girdi
Pilates topu bile daha etik davranırdı alksfnajdfb
Arada 1-2 bolum izlemedim ben sanirim.. Oya nasil intihar etti ki cocuk sahibi olma durumu riske girdi?
Odasının balkonundan atladı. Bahçedeki demir kazıkların üstüne düştü kazık rahim bölgesine saplandı.Arada 1-2 bolum izlemedim ben sanirim.. Oya nasil intihar etti ki cocuk sahibi olma durumu riske girdi?
Haa tamam.. Ben ilk bolumleri kacirdim sanirim, aradakileri değil, ondan kopuk bende bazi yerler..Odasındaki balkondan (Ortalama 1 buçuk 2 kat yükseklikten) atladı ve yerdeki demirin üzerine düşünce rahmi zarar gördü.
Ki ilk bölümde kızın birini intihardan vazgeçirirken kullandığı kelimeleri hatırlarsın belki, kendi yaşadığını üstü kapalı anlattı bir nevi "O yükseklikten atlarsan ölmezsin" diyerek.
Odasının balkonundan atladı. Bahçedeki demir kazıkların üstüne düştü kazık rahim bölgesine saplandı.
Editörün eline sağlık, kaç gündür çeşitli mecralarda, sözlüklerde şu dizinin dedikodusunun yapıldığını görüp KK'da da ne güzel geyiği yapılır bunun diye düşünüyodum.isabel ya teşekkürü borç bilirim o yüzden.
Diziye gelince ufak tefek saçmalıkları yok mu, var. Uzun mu, hem de nasıl. Ama ona rağmen izliyorum, izletiyorum, kendimi durduramıyorum efenim.
Öncelikle Arzucuğum; önce bi hırs telefonu fırlattın geçmedi, sonra sen nasıl geçtin o camın içinden bitanem anlatsana biraz.Hadi geçtin, bi kesik bi çizik olur insanda. Sana mutfak robotu diyenleri haklı çıkardın resmen, android misin nesin anlamadım ki.
Yine de hakkını yemeyeyim; fotoğrafları yedeklemeyi dahi akıl edememenle birlikte ben tam bu Nilay kesin evlatlık, kahvaltı masasında 5 dakikada bütün olayı çözen cin gibi bi kızı Arzu gibi saftirik bi kadın doğurmuş olamaz derken sahalara bir döndün pir döndün.Yemeği basışın olsun, masada anlattıklarınla o kanada kızılı bahçe cücesi kocanı renkten renge sokuşun olsun
"Pilatesini de kendisini de çok sevdik. Hatta kendisini pilatesten bile çok sevdik" ve "Bizimki bizim yataktan çıkmaz." favorilerimdi özellikle.Adamı yemek bıçağıyla kendini kesecek hale getirdin ve evini kurtardın ya aferin gurur duydum
Peki Arzu'nun söke söke geri aldığı ev için "Evi Arzu'nun üzerine yaptım, çocuklarımın annesi neticede. Bize yakışmaz." diye atıp tutan, karısını değil de kurulu sofraları, ütülü gömlekleri özleyen, aldattığına değil yakalandığına pişman olan bahçe cücesi, bazı çevrelerce "baby carrot" olarak da tabir edilen MehmetSenarist sana Burcu'yu kitlemek suretiyle yapacağını yapmış zaten bi de ben gömmeyeceğim o yüzden. Şimdiden geçmişler olsun. Zira ütülenecek bırak gömleği donun bile kalmayacak yavrum dikkat et. Ya da etme, böyle daha eğlenceli.
Mehmet'ten bahsetmişken ekürisini atlamak olmaz tabi. Taylan a.k.a The Y....k. Sosyal medyada sıkça dolaşan adı Taylan olan ve esmer olanların ..... (o kelimeyi yazmıcam, o kelimeyi yazmıcam, banlanmıcam) olması geyiğinin vücut bulmuş hali.Mehmet'i ağzının suyu akarak dinlemesi, doğruluğundan dürüstlüğünden değil karısından ölesiye korktuğundan yiyemediği haltları Mehmet yesin diye onu bi güzel gazlaması, kendini hala lisedeki popüler çocuk sanması, "İki kadın arasında kaldım valla Serhan" diye bol keseden atıp tutması ve uydurduğuna hakikaten inanması... Bu gevşeklik, bu cıvıklık, bu totosu başı ayrı oynama durumu. Yazanın ayrı oynayanın ayrı eline sağlık bu kadar gerçekçi anlatılabilir. Hayır bi de lisede normal bi çocukmuş yani, sonradan öldürüp yerine Yossi Kohen'i mi geçirdiniz, yoksa Pelinl'e geçirdiği yıllar mı yaramadı, bu Taylan dönüşümünü nasıl tamamlandı merak ediyorum. Bu arada Merve'nin çiçeklerine işeme fikrini beğendim bebeğim
Merve için yorum yetmez, ansiklopedi falan yazmak lazım. Bölümün başında "Sevgilisini boşanmaya ikna edebilirse evlenecek. Edemezse kocalarınıza dikkat edin, benden söylemesi" demek suretiyle pilates topunu patlatarak gönlümde taht değilse de bi sandalye kaptın kuşum sen de gel. Serhan gibi bi adamı nasıl tavladın onu anlatırsın hem, bana yol yordam öğretirsin, ben senin küçük sister'ın olurum.... desem de inanma. Bak Burcu dedi, sen de bunları yedin neler oldu sonra.
Pelin'in hayatı boyunca Merve'nin gölgesinde debelenmeye mahkum olduğu bir cheesecake'le ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Yalnız Pelinciğim, o kibritleri birer birer yakarken sendeki göz göz değildi ben sana söyleyeyim.Maktulü değil ama katili buldum dedim bi an, zira sürekli günün kazananı olmana rağmen bu denli yalnız olman seni nerelere götürecek bilmiyorum. Oya'dan Taylan'ı almışsın ama Taylan adam değil, Merve'ye gol atıp sosyal çevreni geri aldın ama hiçbiri arkadaşın değil. Elini kirletip sonunda koca bi hiç kazanmakta markalaşıyorsun resmen.
Off ne uzun oldu be, neyse son olarak Allah herkese sözde dost özde düşmanlarının birbirlerini yemelerini en ön sıradan seyretme imkanı versin; "e otursaydınız daha tatlı yiyecektik" diyerek son sözü söyleme şansı ihsan eylesin. Amin
Diğer aile dramlarindan, birbirinin eşi senaryolardan, senaryonun sıkıştığı yerde herkesin birbirinden hamile olmasından bıktık usandık artık.. Yabanci dizi tadinda surukleyici bi Türk dizisi yoktu uzun zamandir..Biz baya izliyoruz sanki
Uzun zaman sonra Tv ekranında beni saran tek dizi ya, iyi ki oyunculara bakıp "Bi bakam" demişim. Direkt ilk bölümden aldı içine :/