Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

Canım 10 tl liklerden 4ve 5 i
5 tl liklerdende 3. sıradaki pudra pembeyi bana koltuk altlarından ara mesafeyi ölçebilirmisin olursa onları almak istiyorum

4. sıradaki 50cm
5. sıradaki 40cm dediğim gibi bunu önü açık kullanamazsın düğmeleri açık kullanabilirsin zaten modeli de öyle
pudra pembeside 43cm

Bendeleri kaç bunun canım.

36-38 bedenleri canım

Canım sana özelden bir mesaj yazdım duruma göre ayırırsın bana

canım msj sürem vardı yazamadım tamam dediklerini ayırıyorum sna

36-38 bedenleri canım

canım msj sürem vardı yazamadım tamam dediklerini ayırıyorum sna

Tamam canım teşekkür ederim.Ben kesin alıcam sen beklet onları haberleşiriz yine birde bu var elbisemi bu bluzmu anlayamadım ftodan elbiseyse bunuda almak istiyorum
Eki Görüntüle 1065360

Canım takas düşünürsen bendede bedeni sana uyacak rodimood pantalon var yeni hiç giyilmedi düşünürsen

Eki Görüntüle 1065364 Eki Görüntüle 1065365

Son düzenleme:
Tamam canım teşekkür ederim.Ben kesin alıcam sen beklet onları haberleşiriz yine birde bu var elbisemi bu bluzmu anlayamadım ftodan elbiseyse bunuda almak istiyorum
Eki Görüntüle 1065360

canım o elbise aslında ama aşırı mini elbise yani o şekilde kullanabilecegini sanmıyorum anca yazlık yerde kullanılır elbise olarak normal olarak tunik şeklinde kllanabilirsin çok cici bişi bu da pantolon ihtiyacım yok canım teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…