Ayy tatlım hiç Bişey kalmamış desene bana göre :)))
Ne yapalım saglık olsun
yeni eklediklerimin üzerimdeki halleriii, hızla tükeniyor gömlekler kalanlar bi önceki sayfadaaa indirimler mevcuuut
Eki Görüntüle 1041662 Eki Görüntüle 1041661 ----------- tam likralı kumaşı, kolları apoletli ve yamalı 36-38 beden
Eki Görüntüle 1041663 Eki Görüntüle 1041664 -----------36-38 beden sırt detayı çok şık
Eki Görüntüle 1041665 ------------------------------------------------------------------36-38 beden kolları apoletli
Eki Görüntüle 1041666 -------------------------------------------------------------------36-38 beden kolları apoletli
Eki Görüntüle 1041667 Eki Görüntüle 1041668 ------------tam likralı 38-40 beden bana bol durdu kolları apoletli
Eki Görüntüle 1041669 --------------------------------------------------------------------38-40 beden bana bol durdu kolları apoletli
slm canm burdaki 1.sıradaki 3. ve son sıradaki kot gömlekler duruyomu
şekerim ürünerim geldi tşk. ederim çok beğendimmm
canm burdaki kırmızı gömlegin yanındaki ve tek dugmesi degisecek dediğin kot gömlekler duruyomu
bunlarda 5 miindirdim demişsin
o kadar da indirmedik dükkanı kapattırcan bana
15 tlydi onlar 10a düştüm canım
ama sen demişssin
30 a kadar olan fiyatları 5 e ındırdım dıyene kızıyon
sağır duymaz benzetır hesabı benımkı5er tl indirdim dediiim
ne kızcam aaa sen iste bedave dağıtım
sağır duymaz benzetır hesabı benımkıalmaya üşeniyorum yahu
o kadar tembelım yani düşün
bu aralar tek sipariş verenı gecıstırıyorum resmeno el emegi göz nuru bebe yaka kolyeleri yapan mı tembel olcakmış hadi canım sendeee
Ucuncu siradaki kot gomlek duruyor mu acaba duruyorsa ne kadar
bu aralar tek sipariş verenı gecıstırıyorum resmenüşengecım ben. bilsem dünyada iş varmıs, gelmez mısım ( anne atasözü )
kot gömleklerb ne kadar canımelimde kalanlar bunlar arkadaşlarr çoğu gitti azı kaldııayrılanları da çıkardım içinden, begendiğiniz olursa fiyatta yardımcı oluyorum indirimli fiyatlar devam ediyoooorr
15-20-25-30 tllik ürünlerden 5er lira düştüm
10ar tllik ürünler 7 tl olduu
kot gömleklerb ne kadar canım
babam tekstil işiyle ugraştıgı için bende fazlasıyla var bunlardan o yüzden hiç giyilmemiş ürünlerdir. öğrenci harçlıgıma katkı saglaması için satmak durumundayımdetaylı foto ve açıklamaları için 20.sayfaya bakabilirsiniz.
duruyomu montlar
s arı mont nr kadar kac beden:44:: umarım duruyodurmsj az yazıyo b atıcam dolu yüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?