kalanlar için bi önceki sayfaya bakabilirsiniiiiz
son kalanlarrr artık uygun fiyatla veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687160&page=61
evet canım kot tunik belinde ince bi keremer var k. rengi
canımcım krakeriiiiim ücreti yatırdık arkadaşımla haberin olsun ikimiz ortak yatırdık ayrı ayrı değil
canım ücreti yatırdım teşekkür ederim :)
canımdan aldığım yeni bir kargo daha elime geçti
ürünler her zamanki gibi tertemiz ve sorunsuz , hediyelerine diyeceğim yok zaten tam istediğim gibi, gönlü zengin arkadaşım benim
çantamda çok güzel kocaman tam hayal ettiğim ve isteddiğim gibi yineher şey üstüme tam oldu korkutuğum başıma gelmedi artık üst bedende 38 giydiğime kesin kanaat getirdim
teşekkürler krakerim
kalanlar ve indirimli fiyatlar için 61. sayfaya bakabilirsiniiiiiz
kuzuuum çok sevindim ya gömleklerin olmasınaaa, asıl ben sana teşekkür ederim güvenin, memnuniyetin güzel muhabbetin içiiin
ben hediyemi alamadım bugün çok yogundu okul çatlıcam meraktan yarın koşturcaaam pttye
güzel günlerde kullan kurabiyem
Bunlar duruyormu 5 tl düşmüş haliyle 10 ar tl oldu sanırım bunları almak istiyorum duruyorsa
birde varsa 38 beden dar paça tayt kadar dar duran pantalon yada cepli pantalon görünümlü tayt arıyorum
Bu iki si bana olurmu acaba 62 kiloyum boyum 1.62
Eki Görüntüle 1053875 Eki Görüntüle 1053877
yanlışlık olmasında üzerinizdeki duruşuyla istediklerim bu ürünler
Eki Görüntüle 1053879 Eki Görüntüle 1053880
fotosunu eklediğiniz gömlekle üzerimdeki halini alıntıladıgınız gömlek aynı değil ama ? :26: hangisini soruyorsunuz üzerimdeki hali olan yanları beyaz dantelli satıldı diğeri duruyor. 38-40 beden o.
kırmızı olan 36-38 beden kilo olark olurmu tahmin yürütemiyorum ama siz bedeninize göre yorumlayabilirsiniz
pantolon için bi bakmam lazım önceden 38 bedendim o zamandan kalma çıkar belki bişiler
fiyatlar devam ediyor indirimli
yanları dantelli olan gibimi duruyor diğeride onuda üzerinizde çekseniz keşke
kırmızıyı ç çok beğendim girerim ben onun içineonu ayırırmısınız onu alıyım gömlekte kararsızım birde pantalonları gözden geçirriseniz 38 varsa uygun fiyatlı düşünüyorum
sizin sordugunuzun üzerimdeki halini eklemiştim zaten bakın bu ;
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1028637&d=1394481033
bana bol oluyor etiketinde 38-40 yazıyor zatenpatolon akşam kontrol etcem varsa uygun fiyat söylerim zaten mutlaka
Tamam bunuda bana ayırırmısınız ikisi 20 tl dimi şimdi akşam tekrar girerim bakarım ekleyecekleinize pantalon gibi cepli taytta olur.
canım elbise satıldı kırmızı olanda ayrıldı :26:
Ve lacivert pantolon
lacivert esnek kalıbı dar, armani normal 38 kalıp
onları lovely için eklemiştim ama canım o netleştirsin ona göre sana bişi söyliyeyim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?