Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687160&page=61
evet canım kot tunik belinde ince bi keremer var k. rengi

tamam canım özelden yazıyorum şimdi

canımcım krakeriiiiim ücreti yatırdık arkadaşımla haberin olsun ikimiz ortak yatırdık ayrı ayrı değil

kurabiyem çektim hesabımdan yatmış teşekkür ediyorum

canım ücreti yatırdım teşekkür ederim :)

ben teşekkür ederim canım yatmış hesabıma

kalanlar ve indirimli fiyatlar için 61. sayfaya bakabilirsiniiiiiz

Son düzenleme:
canımdan aldığım yeni bir kargo daha elime geçti
ürünler her zamanki gibi tertemiz ve sorunsuz , hediyelerine diyeceğim yok zaten tam istediğim gibi, gönlü zengin arkadaşım benim
çantamda çok güzel kocaman tam hayal ettiğim ve isteddiğim gibi yine her şey üstüme tam oldu korkutuğum başıma gelmedi artık üst bedende 38 giydiğime kesin kanaat getirdim
teşekkürler krakerim

kuzuuum çok sevindim ya gömleklerin olmasınaaa, asıl ben sana teşekkür ederim güvenin, memnuniyetin güzel muhabbetin içiiin
ben hediyemi alamadım bugün çok yogundu okul çatlıcam meraktan yarın koşturcaaam pttye
güzel günlerde kullan kurabiyem

oy krakerim benimmmm
bende baktım tuhaf tuhaf seyler yazmışlar takipte dedim bu kız ne yaptı yoksa almadı mı
sende güzel günlerinde kullan alacağın hediyeni

sınav haftam nedeniyle pek giremiyorum siteye özelden memnuniyetini dile getiren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

elimde kalanlar için 61.sayfaya bakabilirsinizzz

Bunlar duruyormu 5 tl düşmüş haliyle 10 ar tl oldu sanırım bunları almak istiyorum duruyorsa

birde varsa 38 beden dar paça tayt kadar dar duran pantalon yada cepli pantalon görünümlü tayt arıyorum

Bu iki si bana olurmu acaba 62 kiloyum boyum 1.62

yanlışlık olmasında üzerinizdeki duruşuyla istediklerim bu ürünler

Son düzenleme:

fotosunu eklediğiniz gömlekle üzerimdeki halini alıntıladıgınız gömlek aynı değil ama ? :26: hangisini soruyorsunuz üzerimdeki hali olan yanları beyaz dantelli satıldı diğeri duruyor. 38-40 beden o.

kırmızı olan 36-38 beden kilo olark olurmu tahmin yürütemiyorum ama siz bedeninize göre yorumlayabilirsiniz

pantolon için bi bakmam lazım önceden 38 bedendim o zamandan kalma çıkar belki bişiler

fiyatlar devam ediyor indirimli

yanları dantelli olan gibimi duruyor diğeride onuda üzerinizde çekseniz keşke
kırmızıyı ç çok beğendim girerim ben onun içine onu ayırırmısınız onu alıyım gömlekte kararsızım birde pantalonları gözden geçirriseniz 38 varsa uygun fiyatlı düşünüyorum

sizin sordugunuzun üzerimdeki halini eklemiştim zaten bakın bu ;

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1028637&d=1394481033

bana bol oluyor etiketinde 38-40 yazıyor zaten patolon akşam kontrol etcem varsa uygun fiyat söylerim zaten mutlaka

Tamam bunuda bana ayırırmısınız ikisi 20 tl dimi şimdi akşam tekrar girerim bakarım ekleyecekleinize pantalon gibi cepli taytta olur.

begendiğiniz gömleğin 40-42 bedeni var elimde fotosunu ekliyorum bu kesin olur size hiç kullanılmadı

bunlarda elimdeki 38 beden pantolonlarr;

bu tam aradıgınız tarzda lacivert rengi tayt gibi tam sarıyor bacakları bi kaç defa kullandım 10tl ;

bunu çok pahalıya almıştım armani markası 2 defa anca kullandım taş gibi pantlon 15tl

bunu'da sitede Nil'den almıştım çok güzel tarz bi pantolon hiç giymedim bana bol oldu 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…