- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Ayy tatlım hiç Bişey kalmamış desene bana göre :)))
Ne yapalım saglık olsun
aynen canım içine sinen olmadıktan sonra anlamı olmaz zaten sağlık olsun
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy tatlım hiç Bişey kalmamış desene bana göre :)))
Ne yapalım saglık olsun
yeni eklediklerimin üzerimdeki halleriii, hızla tükeniyor gömlekler kalanlar bi önceki sayfadaaa indirimler mevcuuut
Eki Görüntüle 1041662 Eki Görüntüle 1041661 ----------- tam likralı kumaşı, kolları apoletli ve yamalı 36-38 beden
Eki Görüntüle 1041663 Eki Görüntüle 1041664 -----------36-38 beden sırt detayı çok şık
Eki Görüntüle 1041665 ------------------------------------------------------------------36-38 beden kolları apoletli
Eki Görüntüle 1041666 -------------------------------------------------------------------36-38 beden kolları apoletli
Eki Görüntüle 1041667 Eki Görüntüle 1041668 ------------tam likralı 38-40 beden bana bol durdu kolları apoletli
Eki Görüntüle 1041669 --------------------------------------------------------------------38-40 beden bana bol durdu kolları apoletli
slm canm burdaki 1.sıradaki 3. ve son sıradaki kot gömlekler duruyomu
şekerim ürünerim geldi tşk. ederim çok beğendimmm![]()
canm burdaki kırmızı gömlegin yanındaki ve tek dugmesi degisecek dediğin kot gömlekler duruyomu
bunlarda 5 mi![]()
indirdim demişsin
o kadar da indirmedik dükkanı kapattırcan bana
15 tlydi onlar 10a düştüm canım![]()
ama sen demişssin
30 a kadar olan fiyatları 5 e ındırdım dıyene kızıyon
![]()
sağır duymaz benzetır hesabı benımkı5er tl indirdim dediiim
ne kızcam aaa sen iste bedave dağıtım![]()
sağır duymaz benzetır hesabı benımkıalmaya üşeniyorum yahu
o kadar tembelım yani düşün
bu aralar tek sipariş verenı gecıstırıyorum resmeno el emegi göz nuru bebe yaka kolyeleri yapan mı tembel olcakmış hadi canım sendeee![]()
Ucuncu siradaki kot gomlek duruyor mu acaba duruyorsa ne kadar
bu aralar tek sipariş verenı gecıstırıyorum resmenüşengecım ben. bilsem dünyada iş varmıs, gelmez mısım ( anne atasözü )
![]()
kot gömleklerb ne kadar canımelimde kalanlar bunlar arkadaşlarr çoğu gitti azı kaldııayrılanları da çıkardım içinden, begendiğiniz olursa fiyatta yardımcı oluyorum indirimli fiyatlar devam ediyoooorr
15-20-25-30 tllik ürünlerden 5er lira düştüm
10ar tllik ürünler 7 tl olduu
kot gömleklerb ne kadar canım
babam tekstil işiyle ugraştıgı için bende fazlasıyla var bunlardan o yüzden hiç giyilmemiş ürünlerdir. öğrenci harçlıgıma katkı saglaması için satmak durumundayımdetaylı foto ve açıklamaları için 20.sayfaya bakabilirsiniz.
![]()
![]()
![]()
duruyomu montlar
s arı mont nr kadar kac beden:44:: umarım duruyodurmsj az yazıyo b atıcam dolu yüz
![]()
![]()
![]()
![]()