• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687160&page=61
evet canım kot tunik belinde ince bi keremer var k. rengi

tamam canım özelden yazıyorum şimdi

canımcım krakeriiiiim ücreti yatırdık arkadaşımla haberin olsun ikimiz ortak yatırdık ayrı ayrı değil :16:

kurabiyem çektim hesabımdan yatmış teşekkür ediyorum :21:

canım ücreti yatırdım teşekkür ederim :)

ben teşekkür ederim canım yatmış hesabıma :34:

kalanlar ve indirimli fiyatlar için 61. sayfaya bakabilirsiniiiiiz :46::46::46:

Son düzenleme:
canımdan aldığım yeni bir kargo daha elime geçti:16:
ürünler her zamanki gibi tertemiz ve sorunsuz , hediyelerine diyeceğim yok zaten tam istediğim gibi, gönlü zengin arkadaşım benim:16:
çantamda çok güzel kocaman tam hayal ettiğim ve isteddiğim gibi yine:9: her şey üstüme tam oldu korkutuğum başıma gelmedi artık üst bedende 38 giydiğime kesin kanaat getirdim:9::9::9:
teşekkürler krakerim:54:

canımdan aldığım yeni bir kargo daha elime geçti:16:
ürünler her zamanki gibi tertemiz ve sorunsuz , hediyelerine diyeceğim yok zaten tam istediğim gibi, gönlü zengin arkadaşım benim:16:
çantamda çok güzel kocaman tam hayal ettiğim ve isteddiğim gibi yine:9: her şey üstüme tam oldu korkutuğum başıma gelmedi artık üst bedende 38 giydiğime kesin kanaat getirdim:9::9::9:
teşekkürler krakerim:54:

kuzuuum çok sevindim ya gömleklerin olmasınaaa, asıl ben sana teşekkür ederim güvenin, memnuniyetin güzel muhabbetin içiiin :16:
ben hediyemi alamadım bugün çok yogundu okul çatlıcam meraktan yarın koşturcaaam pttye :9:
güzel günlerde kullan kurabiyem :21:

kuzuuum çok sevindim ya gömleklerin olmasınaaa, asıl ben sana teşekkür ederim güvenin, memnuniyetin güzel muhabbetin içiiin :16:
ben hediyemi alamadım bugün çok yogundu okul çatlıcam meraktan yarın koşturcaaam pttye :9:
güzel günlerde kullan kurabiyem :21:

oy krakerim benimmmm:16:
bende baktım tuhaf tuhaf seyler yazmışlar takipte dedim bu kız ne yaptı yoksa almadı mı :9::9:
sende güzel günlerinde kullan alacağın hediyeni :54:

sınav haftam nedeniyle pek giremiyorum siteye özelden memnuniyetini dile getiren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum :16:

elimde kalanlar için 61.sayfaya bakabilirsinizzz :46::46:

Bunlar duruyormu 5 tl düşmüş haliyle 10 ar tl oldu sanırım bunları almak istiyorum duruyorsa

birde varsa 38 beden dar paça tayt kadar dar duran pantalon yada cepli pantalon görünümlü tayt arıyorum

Bu iki si bana olurmu acaba 62 kiloyum boyum 1.62
$gestgswt.jpg $IMG_0422.jpg

yanlışlık olmasında üzerinizdeki duruşuyla istediklerim bu ürünler
$IMG_0174.jpg $IMG_0344.jpg

Son düzenleme:
Bunlar duruyormu 5 tl düşmüş haliyle 10 ar tl oldu sanırım bunları almak istiyorum duruyorsa

birde varsa 38 beden dar paça tayt kadar dar duran pantalon yada cepli pantalon görünümlü tayt arıyorum

Bu iki si bana olurmu acaba 62 kiloyum boyum 1.62
Eki Görüntüle 1053875 Eki Görüntüle 1053877

yanlışlık olmasında üzerinizdeki duruşuyla istediklerim bu ürünler
Eki Görüntüle 1053879 Eki Görüntüle 1053880

fotosunu eklediğiniz gömlekle üzerimdeki halini alıntıladıgınız gömlek aynı değil ama ? :26: hangisini soruyorsunuz üzerimdeki hali olan yanları beyaz dantelli satıldı diğeri duruyor. 38-40 beden o.

kırmızı olan 36-38 beden kilo olark olurmu tahmin yürütemiyorum ama siz bedeninize göre yorumlayabilirsiniz :34:

pantolon için bi bakmam lazım önceden 38 bedendim o zamandan kalma çıkar belki bişiler

fiyatlar devam ediyor indirimli :46:

fotosunu eklediğiniz gömlekle üzerimdeki halini alıntıladıgınız gömlek aynı değil ama ? :26: hangisini soruyorsunuz üzerimdeki hali olan yanları beyaz dantelli satıldı diğeri duruyor. 38-40 beden o.

kırmızı olan 36-38 beden kilo olark olurmu tahmin yürütemiyorum ama siz bedeninize göre yorumlayabilirsiniz :34:

pantolon için bi bakmam lazım önceden 38 bedendim o zamandan kalma çıkar belki bişiler

fiyatlar devam ediyor indirimli :46:

yanları dantelli olan gibimi duruyor diğeride onuda üzerinizde çekseniz keşke :D
kırmızıyı ç çok beğendim girerim ben onun içine :27:onu ayırırmısınız onu alıyım gömlekte kararsızım birde pantalonları gözden geçirriseniz 38 varsa uygun fiyatlı düşünüyorum

yanları dantelli olan gibimi duruyor diğeride onuda üzerinizde çekseniz keşke :D
kırmızıyı ç çok beğendim girerim ben onun içine :27:onu ayırırmısınız onu alıyım gömlekte kararsızım birde pantalonları gözden geçirriseniz 38 varsa uygun fiyatlı düşünüyorum

sizin sordugunuzun üzerimdeki halini eklemiştim zaten bakın bu ;

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1028637&d=1394481033

bana bol oluyor etiketinde 38-40 yazıyor zaten :34: patolon akşam kontrol etcem varsa uygun fiyat söylerim zaten mutlaka :55:

Tamam bunuda bana ayırırmısınız ikisi 20 tl dimi şimdi akşam tekrar girerim bakarım ekleyecekleinize pantalon gibi cepli taytta olur.

begendiğiniz gömleğin 40-42 bedeni var elimde fotosunu ekliyorum bu kesin olur size hiç kullanılmadı :34:

$IMG_0218.jpg $IMG_0219.jpg $IMG_0220.jpg

bunlarda elimdeki 38 beden pantolonlarr;

bu tam aradıgınız tarzda lacivert rengi tayt gibi tam sarıyor bacakları bi kaç defa kullandım 10tl ;

$IMG_0214.jpg $IMG_0213.jpg $IMG_0212.jpg

bunu çok pahalıya almıştım armani markası 2 defa anca kullandım taş gibi pantlon 15tl

$IMG_0209.jpg $IMG_0210.jpg $IMG_0211.jpg

bunu'da sitede Nil'den almıştım çok güzel tarz bi pantolon hiç giymedim bana bol oldu 10 tl

$IMG_0216.jpg $IMG_0217.jpg $IMG_0215.jpg

Back