• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

$IMG_0422.jpg $gestgswt.jpg $IMG_0176.jpg Eki Görüntüle 1056333

canım bunları düşünüyorum kırmızı ve kot gömlek tamam zaten
diğer çizgili elbise 7 ise onuda alayım
çiçekli gibi olan kot gömlekte olursa bana hepsine uygun bir fiyat söylersen alayım:54:

kot gömlke bu dimi
Eki Görüntüle 1056339

Son düzenleme:
Canım ürünleri kargoya verebildinmi?
Takip numarası yazarsan sevinirim ona göre beklerim evde:34:

şimdi gelebildim eve canım kusura bakma sınav haftam çok yogunum bu aralar özelden atıyorum takip numaranı :34:

canım kolları apoletli olan uzerındeki kot gömlegıde ayırırmısın

canım foto eklersen daha iyi anlarım gömleklerin hepsi apoletli çünkü :50:

canım mrb kot gömleklerı ne kadara verıyosun acaba?:44:

merhaba canım 10lira oldu kot gömlekler :34:

şimdi gelebildim eve canım kusura bakma sınav haftam çok yogunum bu aralar özelden atıyorum takip numaranı :34:

canım foto eklersen daha iyi anlarım gömleklerin hepsi apoletli çünkü :50:

merhaba canım 10lira oldu kot gömlekler :34:

elınde kalanların fotosunu atabılırmısın pekı? bişey daha sorcam kargo ucretını alıcı ödüyo degılmı?

elınde kalanların fotosunu atabılırmısın pekı? bişey daha sorcam kargo ucretını alıcı ödüyo degılmı?

bi önceki sayfaya bakabilirsin kalanlar için canım yinede şöyle ekliyim kargo alıcıya ait zaten 4.5 falan tutuyor hafif kargolarda 2 ve üzeri alımda yine indirim yapıyorum :34:

$IMG_0175.jpg $IMG_0172.jpg $IMG_0165.jpg $sfafs.jpg $rtgdetet.jpg $wrewre.jpg $ðüð.jpg $dgdfgdfg.jpg

bi önceki sayfaya bakabilirsin kalanlar için canım yinede şöyle ekliyim kargo alıcıya ait zaten 4.5 falan tutuyor hafif kargolarda 2 ve üzeri alımda yine indirim yapıyorum :34:

Eki Görüntüle 1057884 Eki Görüntüle 1057885 Eki Görüntüle 1057887 Eki Görüntüle 1057888 Eki Görüntüle 1057889 Eki Görüntüle 1057890 Eki Görüntüle 1057891 Eki Görüntüle 1057892

canım birinci sıradakıyle 3.sıradakı aynımı ben 3.cu sıradakını istiyorum bırde uzeri cicekli olan varya 2.ci sıradaki acık renkli cicekli olan onu ayırt etmısmıydım kafam ıyce karıstı ayırt etmedıysem onuda edermısın alıntı nasıl yapılıyor henuz ogrenemedim:)

canım birinci sıradakıyle 3.sıradakı aynımı ben 3.cu sıradakını istiyorum bırde uzeri cicekli olan varya 2.ci sıradaki acık renkli cicekli olan onu ayırt etmısmıydım kafam ıyce karıstı ayırt etmedıysem onuda edermısın alıntı nasıl yapılıyor henuz ogrenemedim:)

evet canım 1. ve 3. sıradaki aynı gömlek onu da ekliyorum sana senin ayırdıkların şuan bunlar doğrudur dimi yanlışlık olmasın.

Eki Görüntüle 1058096 Eki Görüntüle 1058097 $IMG_0170.jpg

Son düzenleme:
tekrar mrb canım bende alıcam kot gömlek ama nasıl yapcaz ben tam bılmıyorum resmıde ekleyemedım yardımcı olursan sevınırım

satıldı o canım kalanlar için 2 sayfaya önceye bakabilirsin

tekrar mrb canım bende alıcam kot gömlek ama nasıl yapcaz ben tam bılmıyorum resmıde ekleyemedım yardımcı olursan sevınırım

canım fotoyu açıp bakıyosun ya üstüne tıkla yukarda çıkan linki buraya kopyala ben öyle bakayım hangisini begendiysen gerisi kolay

Back