- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
evet kuzum bunuda istiyorum
pembe ve bu gri için senden yarın haber bekliyorum öleyse canımcım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kuzum bunuda istiyorum
Eki Görüntüle 1045096 Eki Görüntüle 1045097 Eki Görüntüle 1045098 Eki Görüntüle 1045099 Eki Görüntüle 1045100 Eki Görüntüle 1045101 Eki Görüntüle 1045102 Eki Görüntüle 1045103 Eki Görüntüle 1045106
bu ürünler ayrıldııııııııııı kalanlar için 55. sayfaya bakın lütfen
hızla tükeniyor kalanları kaçırmayınız
bahsettiğim çanta bu canım............
pembe ve bu gri için senden yarın haber bekliyorum öleyse canımcım
canım o tarz tayt istemiyorum var elimde ..yalnız pembe pant. bedeni büyük bana. o tarz 36-38 var mı elinde...pembe ceketin yanına başka bişey bulamadım ama ceketi istiyorum istersen ,düşünürsen takas yapalım
canım takas düşünmüyorum artık dolap doldu taştı bi yandan boşaltıyorum bi yandan doluyor , o şekilde elimde olcaktı yarın bi bakayım haber verrim sana
tamam canım o şekilde pant.bakıp haber verirsin o zman ceketle beraber alırım beğenirsem..sen pembe ceketi ayır bana
canım takas düşünmüyorum artık dolap doldu taştı bi yandan boşaltıyorum bi yandan doluyor , o şekilde elimde olcaktı yarın bi bakayım haber verrim sana
bi de kot ceket arıyorum elinde var mı bilmem.....
ahh ahh kaç kişi sordu bana şu kot ceketi ama maalesef yokki elimde hiç
ne kadar cok kıyafetin varmış azım acık kaldı ah para olsaydıda hepsini alabilseydim (
bundan başka iki konum daha var canım ve bunların 2 katı kadar üründe sattım yani bunlar elimde kalanlar
begediğin bişi olursa elimden geldikçe yardımcı oluyorum fiyat konusunda sıkıntı yapma aklında bulunsun
tamam canım..........
bebekim senin ürünler şimdi bunlar dimi ? bide fotosunu alıntılamadım diğer konu daki gri bluz
Eki Görüntüle 1046683 Eki Görüntüle 1046684 Eki Görüntüle 1046685
bunlar, dediğin gibi gri bluz birde bu balım http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1045101&d=1395163317 5 i olacak
aaa iyiki sordum unutuyodum yoksa tamamdır kuzum yarın gönderiyorum