• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

$IMG_0186.jpg $IMG_0176.jpg $ftrfyryr.jpg $rtyuryurtu.jpg $gestgswt.jpg $ryeyeye.jpg $etgswtswtw.jpg $tretetye.jpg $etfwtw.jpg

bu ürünler ayrıldııııııııııı kalanlar için 55. sayfaya bakın lütfen
hızla tükeniyor kalanları kaçırmayınız :23:

Eklentiler

• $2014-03-31 00.33.04.jpg
    $2014-03-31 00.33.04.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $2014-03-31 00.33.19.jpg
    $2014-03-31 00.33.19.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $2014-03-31 00.33.37.jpg
    $2014-03-31 00.33.37.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 32
pembe ve bu gri için senden yarın haber bekliyorum öleyse canımcım

canım o tarz tayt istemiyorum var elimde ..yalnız pembe pant. bedeni büyük bana. o tarz 36-38 var mı elinde...pembe ceketin yanına başka bişey bulamadım ama ceketi istiyorum istersen ,düşünürsen takas yapalım

canım o tarz tayt istemiyorum var elimde ..yalnız pembe pant. bedeni büyük bana. o tarz 36-38 var mı elinde...pembe ceketin yanına başka bişey bulamadım ama ceketi istiyorum istersen ,düşünürsen takas yapalım

canım takas düşünmüyorum artık dolap doldu taştı bi yandan boşaltıyorum bi yandan doluyor :ssz:, o şekilde elimde olcaktı yarın bi bakayım haber verrim sana

canım takas düşünmüyorum artık dolap doldu taştı bi yandan boşaltıyorum bi yandan doluyor :ssz:, o şekilde elimde olcaktı yarın bi bakayım haber verrim sana

tamam canım o şekilde pant.bakıp haber verirsin o zman ceketle beraber alırım beğenirsem..sen pembe ceketi ayır bana

ne kadar cok kıyafetin varmış azım acık kaldı ah para olsaydıda hepsini alabilseydim :((

ne kadar cok kıyafetin varmış azım acık kaldı ah para olsaydıda hepsini alabilseydim :((

bundan başka iki konum daha var canım ve bunların 2 katı kadar üründe sattım yani bunlar elimde kalanlar :1:
begediğin bişi olursa elimden geldikçe yardımcı oluyorum fiyat konusunda sıkıntı yapma aklında bulunsun :34:

bundan başka iki konum daha var canım ve bunların 2 katı kadar üründe sattım yani bunlar elimde kalanlar :1:
begediğin bişi olursa elimden geldikçe yardımcı oluyorum fiyat konusunda sıkıntı yapma aklında bulunsun :34:

oo süper en sevdiğim :)):1:

$IMG_0204.jpg $IMG_0202.jpg

kurabiyeem dediğim gibi kendi pantolonlarımı bulamadım taşınma sürecimiz var zaten mahşer yeri heryer :9: üstüme olduguna bakma likralı kumaşı beli esniyor yani zaten bacak tarafları bol kaldı :34:

Back