- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeklerin icin yasin okudum Allah safi ismiyle sifa versin sag salim size bagislasin insallahEge, efe ve Elif bebeklerim isimleri
İnşallah allah razı olsunbebeklerin icin yasin okudum Allah safi ismiyle sifa versin sag salim size bagislasin insallah
Allah şifa versin inşallahÜçüz bebeklerim oldu erken doğum yaptım 26+5 haftalık çok küçükler bi tanesi başka bir ilde 2tanesi başka bir ilde küvezdeler ben başka bir ildeyim öbür çocuğumun başında bitanesinin bağırsağında delik var böbreklerinde sorun var beyninde kan var damarlarında sorun var diyor doktorlar diğer 2tanesi biraz iyi gramları çok düşük 600 800 850 gramlar içim acıyor sizlerden dua istiyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz allah razı olsun şimdiden herkesten
Bilmiyorum uşak ta doğum yaptım oğlumu denizli odak hastanesine sevk ettiler 2yavrumda uşakBen de 29 haftalık doğum yaptım. Kızım denizli özel sağlık hastanesinde. Bir kere aradığımda üçüzler doğdu demişlerdi. O sizsiniz sanırım.
Rabbim sağlıkla evine götürebilmeyi nasip etsin canım. .Dua eden herkesden allah razı olsun sizide bunaltmasın inşallah Rabbim