- 14 Aralık 2007
- 5.323
- 31
süper olmuş ya çok beğendim.hürremcikte güle güle kullansın..seninde ellerine sağlık sersoycum..
sersoy.. valla diyecek kelime bulamıyorum.tek kelimeyle harika harika..
bu ipten bende şal yapmıştım biliyorum..istenilirse başka iplede yapabiliriz..
emeğine ve ellerine sağlık.. hüremciğimin yavrusuda güle güle kullansın..hürrem kızının ismi nisamı?.:ecrin_bebek:
canım senin sayende koli bendının satışı patlıcak emegine saglık kelekbeklerde güzel olmuş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım teşekkur ederim beğendiğine sevindim kaydirigubbakcemile3
şal mı yaptın bak sennnn hani biz niye görmedik.. cevher saklıyosun demi bi yerlerde seni gidi seniiiiiii delikafadulden
ay şey pardon şalmı demişim..hayallah.. atkı yaptım eminim biliyorsunuzdur..
10 ilmek başladım haroşa ördüm..uzunca örüyor.. kesmeden her iki yandaki ilmekten 2 şer kanesini boşa bırakıyorsun yanlarda saçak havası oluyorya hah işte ondan.eğer anlaşılmadıysa seve seve resmini buraya koyarım..a.s.
çok basit bi teknigi varmış tatlım benimm hemen gidip kadife ip alıp yapmam gerenkk saoll
wow yine döktürmüssün yine mest oldum ellerine emegine sagil
hürrem ve melegi cok sanslilar teyzesi
tuanam görmesin kelebek hayrani kendisi elinden gelse kanat takip ucucak
canım çok teşekkur ederim
yerim ben o minik kelebeği.. yapıver annesi oynayı verir. oyuncak olarakta kullanılır bunlar yerimseniben
zaten aklima koydum denicem senin bu kelebekleride bende el isi kelepek cok ördüm tatlim renk renk ama biraz daha farkli bunuda yapicam insallaha.s.
wooow!
bayıldım ve hatta kıskandım..
kızıma ben de yapıcam..
yanlzı kapı süsü yapmak istesek,boyut olarak biraz küçük değil mi bunlar :uhm:
sersoy biraz önce tiicene de söledim sana da sölüyom, ikinize de gıcık oluom
bak şmdi benim aklıma ne geldiiii. bu kelebeği küçültüp altına mıknatıs yapıştırıp buzdolabı süsüde yapabilirizz süper olurr ben çok severim kelebek :sm_cool: