Uçuşun Kelebekler

bu arada senin parfüm şişelerini bir sitede gördüm çalmışlar

çalımışlarmı yine.. canımcım o hırsızın kim olduğunu biliyorum ben perdemide çalmıştı inan yazı rengime kadar kopyalamıştı ve onlarca sayfa övguyu almış bide utanmadan gururlanıyordu ben bu zihniyeti anlayamıyorum. şu sitenin adını bi gönder bakyim bende.. sildireyim konusunu

sersoy hobi yazıyordu üstünde şekercim kendim yaptım yazmamış alıntı yazmış..aynı kişi değil herhalde..

sersoy hobi yazıyordu üstünde şekercim kendim yaptım yazmamış alıntı yazmış..aynı kişi değil herhalde..

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

ayy hemen yapılışını yaz bende yapabilirsem yapiim nolur
çok beğendim çok hoş olmuş.. bende giriş kapımın arkasına asmayı duşundum bi an lila peluş halımla çok tatlı olur.. aslında yapım aşamalarınıda resimlesen daha ii anlardık tatlım yaa ellerine sağlık bayılıorum sana çok hoş şeler yapıonn...
hurremcim sende mutlulukla kullan bu arada tatlımm :))

çok teşekkürler aycam benim...a.s..

teşekkurler canım.. aslında yapım aşamalarını fotoğrafladım o yuzden zaman istedim resimleri duzenliyorum az kaldı

YAPILIŞI

3.5 NUMARALI TIĞ VE KADİFE İPLE 18 ZİNCİR ÇEKİLİR VE BİRLEŞTİRİLİR 3 ZİNCİR ÇEKİLEREK ÇIKILIP 4 DEFA İKİLİ TRABZAN YAPILIR.3 ZİNCİR ARAYA ÇEKİLİP TEKRAR 4 ADET İKİLİ TRABZAN YAPILIR. BU İŞLEM YUVARLAK İÇİNE 8 DEFA YAPILIR.

BİR ÜST SIRADA ARALARA ÇEKTİĞİMİZ 3 ZİNCİRLERİ YİNE 4 İKİLİ TRABZAN BU SEFER TEK ZİNCİR VE YİNE 4 ADET İKİLİ TRABZAN YAPARAK TÜM 3 ZİNCİRLİK ARALAR 8 ADET TRABZANLA DOLDURULUR.

SON SIRADA İSE MOTİFİN ETRAFINA AYNI İŞLEM YAPILARAK ÇEVRELENİR.

[

MOTİF İKİYE KATLANIP UST KANATLARI VE ALT KANATLARI ORTAYA ÇIKTIĞINDA MOTİF TAMAMLANMIŞ OLUR.

ANTENLERİN YAPILIŞI

KOLİ BANDININ UCUNU ÇOK AZ AÇIP DIŞA DOĞRU KIVIRIN YAPIŞKAN YUZU HEP USTTE KALACAK ŞEKİLDE YUVARLAYIN VE KİBRİT ÇÖPU KALINLIĞINA GELİNCE KESİN

YAPTIĞINIZ İLK PARÇAYI TEKRAR BANDIN UZERİNE KOYUN VE AYNI ŞEKİLDE SAYMAYA DEVAM EDİN

İSTEDİĞİNİZ UZUNLUĞA GELDİĞİNDE KESİN, UZERİNİ KADİFE İPLE SARMAYA BAŞLAYIN ARALARDA AÇIKLIK OLMAMASINA DİKKAT EDİN ÇUNKİ BİR DEFA SALDINIZMI SöKMESİ İMKANSIZ

BU ŞEKLİDE TAMAMLAYIN VE BİR TANE DAHA YAPIN EN SONUNDA ANTENLERİNİZİ KELEBEĞİN TAM ORTASINA DİKİN

[/QUOTE]

Yapılışını ekledim kızlar. Kolay gelsin

:içelim: süpersin süperrrr koli bandı kimin aklına gelir ki bravo bravo..:içelim:

:içelim: süpersin süperrrr koli bandı kimin aklına gelir ki bravo bravo..:içelim:

canım teşekkurle.. inan bende bazen kendime şaşıyorum :1shok: dik dursun diye önce çiçek teli kullanmak istedim fakat çok zayıf kalır diye vazgeçtim birden bire aklıma geldi işte nasıl diye sorma sakın kaydirigubbakcemile3

tijenim sayfada takılı kalmışsın hayırdır yoksa eline tığı ipi alıp örmeye başladınmı kız :))

hiç güzel olmamış:dilcikar: alev bunu kesin beğenmez
bana yollaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen ben çok beğendim:asigim::asigim::asigim:

bence de süper şeyler bunlar sersoyum canım arkadaşım......

hiç güzel olmamış:dilcikar: alev bunu kesin beğenmez
bana yollaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen ben çok beğendim:asigim::asigim::asigim:

kaydirigubbakcemile3 senin canın sağolsun sana daha guzelini yaparım datlım

süper olmuş ya çok beğendim.hürremcikte güle güle kullansın..seninde ellerine sağlık sersoycum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…