bu arada senin parfüm şişelerini bir sitede gördüm çalmışlar
çok şeker olmuşlar :)
çok güzel görünüyo ellerine sağlık
sersoy hobi yazıyordu üstünde şekercim kendim yaptım yazmamış alıntı yazmış..aynı kişi değil herhalde..
sersoy hobi yazıyordu üstünde şekercim kendim yaptım yazmamış alıntı yazmış..aynı kişi değil herhalde..
çalımışlarmı yine.. canımcım o hırsızın kim olduğunu biliyorum ben perdemide çalmıştı inan yazı rengime kadar kopyalamıştı ve onlarca sayfa övguyu almış bide utanmadan gururlanıyordu ben bu zihniyeti anlayamıyorum. şu sitenin adını bi gönder bakyim bende.. sildireyim konusunu
ayy hemen yapılışını yaz bende yapabilirsem yapiim nolur
çok beğendim çok hoş olmuş.. bende giriş kapımın arkasına asmayı duşundum bi an lila peluş halımla çok tatlı olur.. aslında yapım aşamalarınıda resimlesen daha ii anlardık tatlım yaa ellerine sağlık bayılıorum sana çok hoş şeler yapıonn...
hurremcim sende mutlulukla kullan bu arada tatlımm :))
çok teşekkürler aycam benim...a.s..
ayy hemen yapılışını yaz bende yapabilirsem yapiim nolur
çok beğendim çok hoş olmuş.. bende giriş kapımın arkasına asmayı duşundum bi an lila peluş halımla çok tatlı olur.. aslında yapım aşamalarınıda resimlesen daha ii anlardık tatlım yaa ellerine sağlık bayılıorum sana çok hoş şeler yapıonn...
hurremcim sende mutlulukla kullan bu arada tatlımm :))
:roflol: :roflol: kız 1 nisan geçeli 2 gun oldu uyanda balığa gidelim
SERSOY HOBİ bu adres benim :roflol:
:içelim: süpersin süperrrr koli bandı kimin aklına gelir ki bravo bravo..:içelim:
hiç güzel olmamış:dilcikar: alev bunu kesin beğenmez
bana yollaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen ben çok beğendim:asigim::asigim::asigim:
bence de süper şeyler bunlar sersoyum canım arkadaşım......
süper olmuş ya çok beğendim.hürremcikte güle güle kullansın..seninde ellerine sağlık sersoycum..