Uçuşun Kelebekler

ne gulyon nannnnn :jeyyar:

ya şaka maka tiiicenle sen çok beceriklisiniz anam be, hevese geliyom ama dedimya bu sıpadan yapamıyom bişi, sözde ona oklava işi battaniye başladıydım hala duruyo kaydirigubbakcemile3 kocacıma da lacivert süveter başladıydım o da duruyokaydirigubbakcemile3 ne diiim zafer benim:lepi::roflol:

hee bi de kendime file başladıydım o da duruyo, bi de bi aralar moda bi fiskos modeli vardıydı o da neredeyse bitmek üzere ama o da duruyo :roflol:

hee bi de kendime file başladıydım o da duruyo, bi de bi aralar moda bi fiskos modeli vardıydı o da neredeyse bitmek üzere ama o da duruyo :roflol:

:roflol: :roflol:
kız birde utanmadan zafer ilan ediyosun bence zafer senin değil sıpanın

yerimseniben kariyerde yaparım çocukta derlerya yapında göriyimmm :jeyyar: çocukta yaparım örgüdee el işide hee hehehhee naniknanik

sersoy ablaaaaa ben senin hayranın oldum ya ne biliyim kanım kaynadı niyeyseeee sositososito

yerimseniben kariyerde yaparım çocukta derlerya yapında göriyimmm :jeyyar: çocukta yaparım örgüdee el işide hee hehehhee naniknanik

valla ben kariyeri çocuk yetiştirme alanında yapıyorum şu aralar :roflol: ahan bak şu anda ağlıyo, hadi sıkıysa bölye şeyler yap -tatlicadiarzu-

ay bende bayıldım bu kelebeklere bende yapıp perdeme konduruyum diyorum kelebekeriyerimseniben
hemen yapmam lazımmmmmdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…