- 17 Kasım 2007
- 2.998
- 2
- 45
sersoy sen ne kadar beceriklisin ya takipteyim haberin olsun cnm ellerine yüreğine sağlık
kaydirigubbakcemile3 takiptesin ama bu konu açılalı ne kadar oldu ooooo
arkadan geleme yetiş yetiş kaydirigubbakcemile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sersoy sen ne kadar beceriklisin ya takipteyim haberin olsun cnm ellerine yüreğine sağlık
sersoy biraz önce tiicene de söledim sana da sölüyom, ikinize de gıcık oluom
sersoy ablama laf yok uleeeyyynnn Çok üzgünüm çoook
sersoy ablama laf yok uleeeyyynnn Çok üzgünüm çoook
senden birkaç tane daha var kaydirigubbakcemile3 kıskananlar çatlasın :dilcikar: :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne gulyon nannnnn :jeyyar:
ya şaka maka tiiicenle sen çok beceriklisiniz anam be, hevese geliyom ama dedimya bu sıpadan yapamıyom bişi, sözde ona oklava işi battaniye başladıydım hala duruyo kaydirigubbakcemile3 kocacıma da lacivert süveter başladıydım o da duruyokaydirigubbakcemile3 ne diiim zafer benim:lepi::roflol:
hee bi de kendime file başladıydım o da duruyo, bi de bi aralar moda bi fiskos modeli vardıydı o da neredeyse bitmek üzere ama o da duruyo :roflol:
:roflol: :roflol:
kız birde utanmadan zafer ilan ediyosun bence zafer senin değil sıpanın
yerimseniben kariyerde yaparım çocukta derlerya yapında göriyimmm :jeyyar: çocukta yaparım örgüdee el işide hee hehehhee naniknanik
sersoy ablaaaaa ben senin hayranın oldum ya ne biliyim kanım kaynadı niyeyseeee sositososito
Cok hos olmus canim
eline saglik ...
ay bende bayıldım bu kelebeklere bende yapıp perdeme konduruyum diyorum kelebekeriyerimseniben
hemen yapmam lazımmmmmdelikafadulden