Üçüncü havalimanının adı belli oldu

Yillarca Allah askiyla yanip tutusup da Allah ismini haykirmaktan korkan insanlar icin Allah ismini agzindan dusurmeyen bir Cumhurbaskani, harika bir duygudur, bilemezsiniz..
Tayyip Erdoğan'a yahudi cesaret ödülü verilmesi nasıl bir duygu peki ?

Sadece istanbul gelisiyor farkinda misiniz? Neden anadolu sehirleri yerinde sayiyor. Gelisimle insaatlari da bir tutmayin. Yatirim anadoluya yapilmali. Ama havalimani olarak degil fabrikalar kurulmali. Yerli uretim desteklenmeli. Istanbul cok sisti. Finans merkezi ankaradan istanbula tasindi ne gerek vardi? Sonra gelsin 3. Kopru gelsin 3. Havalimani. Kucucuk sehire tikistir 20 milyonu. Aaaa cok gelistik havalimani yetmiyor. He canim he oyle. Az biraz anadoluya tesvik istiyorum.

[

niyeki 13 yıl önce gavurmuydukki..ozamanda aynıyım şimdide aynıyım..bu yazınız aziz nesinin zübük filmini hatırlattı..allah din elden gidiyor diyordu sıkışınca halkı galyana getiriyordu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gavur mu? Valla benim cok ama cok yakin bir akrabam Kur'an dersi veriyor diye alip hapse tiktilar. Her gece gelip evi alt ust ediyorlardı, mecburiyetten butun dini kitaplari tuvaletimizin altinda olan gizli pis kilere koyuyorduk, Kur'anlar topraga gomuluyordu.. sizin oyle derdiniz olmamis ama yasayis tarzi da onemli hanimefendi...

ayrıcaaaa şunu söylemekte de fayda var
RTE belediye başkanı oldugu zamanlar 3. köprü projesine karşı oldugunu kendi belirtmişti
şimdi noldu ? ee tabi bi yandan rant sağlaması lazım
somada başbakan önceki seneleri karşılaştırınca olay olmuştu. tam milattan önceye gitmişsin. arada 20 sene var. o gün 3 milyonken bugün 15 milyon.

istanbulda da kadıköy üsküdar gibi yerlerde sahil kenarlarındaki yollar kaldırılıp sadece yayalara açık yerler haline dönüştürülecekmiş
doğru mu acaba
umarım yapabilirler
en azından oralarda arabalardan trafikten kurtulsak iyi olur

:KK70:
Erdogan haric son 12 yilda bu Ülkede kim ne yapti, benim aklima bisey gelmiyor mhp mi chp mi, ne yapiyorlar o koltuklarda mechul
rahmetli özalda telefon getirdi köprüyü yaptı yazdım ya okumadınmı..her parti beni başından def ediyor..doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarmış..:KK70:

Simdi ben size bir sey diyeceğim. Ismi guzel olmus ama isminden de öte 3.bir havalimani harika olmuş bu yeni iş imkanlari demek anliyor musunuz? Bu ulkenin gelismesi demek. Simdi siz kalkmissiniz gozunuzle gormediginiz kulaginizla duymadiginiz seylerle insanlari hirsizlikla itham ediyorsunuz. Sahte bir kaset ki ufacik cocuk da anlar bunlarin sahte olduğunu yani siz kendinizi kandiriyorsunuz, konusmalarindan her sey ayen beyan açık oluyor ki sahte ses kaydidir. Ama unutmayin Allah bunun hesabını sorar sakin insanlari gormeden bilmeden hirsizlikla itham etmeyin, bu kim olursa olsun. Ayiptir.
Baykal'in igrenc ahlaksiz kaseti ortaya ciktiginda ne yapti bizim Cumhurbaskanimiz? Hemen her yerden kaldirtti, asla onun hakkinda tek laf etmedi. Buyukluk budur işte. Montaj ses kasetlerine inanmaniza üzülüyorum ama bu montaji yapanlar da Müslümanım! Diye geciniyor ya ortalikta asil onlara yazik....
Neyse. Havalimani iyi olacak insallah, iyi olmuş... Ismi de iyi olmuş. Kalkip dalga gecip elestirecegimize, bu dünyada bizler de kalici bir isim birakmak icin ugrasmaliyiz bence. .. Selametle...

Hay Allah siz beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün İnşallah :KK48: Tek laf etmedi mi? :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

somada başbakan önceki seneleri karşılaştırınca olay olmuştu. tam milattan önceye gitmişsin. arada 20 sene var. o gün 3 milyonken bugün 15 milyon.

bundan seneler sonra da 25 milyon olur.
sonra gelsin trafik sıkıntısı gelsin susuzluk sıkıntısı gelsin nüfus patlaması

Eklentiler

• 37317_135204723173045_4439580_n.jpg
    37317_135204723173045_4439580_n.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 35577_135205059839678_4234076_n.jpg
    35577_135205059839678_4234076_n.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 57
  • 37317_135204723173045_4439580_n.jpg
    37317_135204723173045_4439580_n.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 71
tarzım farkli arkadaşım partizanlık yok bende..kimse babamın oğlu değil kusura bakmasın..
sen neden herseyi uzerine aliniyorsun kardes??? cahil dedi gene biri bu topikte hemde...daha dogrusu bu politika basligi altinda surekli ayni seyler var..cahil koyun balik ve at gozluklu.. :KK59:

buarada mevlana belkide sizin gibiler icin demistir o sozu :KK48:

Ah birde müslüman olsa ki islamda ayrıştırma yalan dolan yoktu değil mi ?
Kimi ayristirmis Allah askina? Offf ya kim musluman degilmis yahu? Adamin her seyi ortada be. Yapmayin Allah askina musluman bir insana kafir demek dinden cikmakla es degerdir..

Back