- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri hatadan donmusse digeri de o hataya dusmemeliydi.. hatalarindan ders cikaran insanlari severim....
Halk bilinçli olsa bu halde olmazdık Allah sözünü duyan peşinde diğerlerini tvde bangır bangır yaptı görmediniz mi ?
basta ben inaniyordum, ne temiz niyetliyim yaaban hiç bi zaman inanmadım ki zaten :)
hayır konuşmaları zaten ele veriyor
tamam iste bende araba kullanan insanlarin bu kadar cikismasina anlam veremiyorum, simdi memlekete giderken Erdoganin yaptigi yollari da kullanmiyorlardir, dagdan dönüp dolasip öyle gidiyorlardir, ben burda görmedim ki bir yaptigi iside tebrik edilsin, nankörlüktür bubak canım cidden arabamız var ama ben toplu taşıma araçalarını kullanıyorum..şehirler arasındada otobüsleri daha güvaenli herşeyden önce..ama ister akpli ister solcusu parayı bulanın altında cip..ağzında sakız gözünde gözlük..dejenere olmuş bu millet..
biz demiyoruz adam kusursuzdur...ama bu adam hic mi dogru birsey yapmiyor yaa? hahaha koskoca havalimani yapacak adam gene gol olmadi...buda mi gol degil be?? bu da mi gol degil?aslinda hakli oldugunu bir konu var oda bu Ülke icin hic bisey yapmamis olmalari, anca boy gösteriyorlar
niyeki 13 yıl önce gavurmuydukki..ozamanda aynıyım şimdide aynıyım..bu yazınız aziz nesinin zübük filmini hatırlattı..allah din elden gidiyor diyordu sıkışınca halkı galyana getiriyorduYillarca Allah askiyla yanip tutusup da Allah ismini haykirmaktan korkan insanlar icin Allah ismini agzindan dusurmeyen bir Cumhurbaskani, harika bir duygudur, bilemezsiniz..
Ah birde müslüman olsa ki islamda ayrıştırma yalan dolan yoktu değil mi ?Yillarca Allah askiyla? anip tutusup da Allah ismini haykirmaktan korkan insanlar icin Allah ismini agzindan dusurmeyen bir Cumhurbaskani, harika bir duygudur, bilemezsiniz..
Yillarca Allah askiyla yanip tutusup da Allah ismini haykirmaktan korkan insanlar icin Allah ismini agzindan dusurmeyen bir Cumhurbaskani, harika bir duygudur, bilemezsiniz..
golü atan atmış türkiyeye kafanı yorma senbiz demiyoruz adam kusursuzdur...ama bu adam hic mi dogru birsey yapmiyor yaa? hahaha koskoca havalimani yapacak adam gene gol olmadi...buda mi gol degil be?? bu da mi gol degil?
25 sene sonra ben tezyze olunca yine bir dua ederim erdoğana..yine lafı ağzıma tıkarlar...tamam iste bende araba kullanan insanlarin bu kadar cikismasina anlam veremiyorum, simdi memlekete giderken Erdoganin yaptigi yollari da kullanmiyorlardir, dagdan dönüp dolasip öyle gidiyorlardir, ben burda görmedim ki bir yaptigi iside tebrik edilsin, nankörlüktür bu
ben mevcut durumdan bahsediyorum bana kk nin yaptiklarini siralarmisin lütfen[
niyeki 13 yıl önce gavurmuydukki..ozamanda aynıyım şimdide aynıyım..bu yazınız aziz nesinin zübük filmini hatırlattı..allah din elden gidiyor diyordu sıkışınca halkı galyana getiriyordu
üzgünüz yine olmadi, bi daha deneyin, yalniz bu kaset takilmistir haberiniz olsunbiz demiyoruz adam kusursuzdur...ama bu adam hic mi dogru birsey yapmiyor yaa? hahaha koskoca havalimani yapacak adam gene gol olmadi...buda mi gol degil be?? bu da mi gol degil?
ayy alemsiniz valla....bu gol sasmaz bana kalirsa...herkes ama herkes gorecek ne guzel bir is yaptigini...ahh firsat olur omrumuz yeterde insaAllah bu havalimanini kullanmak nasib olur.golü atan atmış türkiyeye kafanı yorma sen
inşallah ee umut dünyası dünyaayy alemsiniz valla....bu gol sasmaz bana kalirsa...herkes ama herkes gorecek ne guzel bir is yaptigini...ahh firsat olur omrumuz yeterde insaAllah bu havalimanini kullanmak nasib olur.
kılıçlar oğlundan bana ne babamın oğlumuben mevcut durumdan bahsediyorum bana kk nin yaptiklarini siralarmisin lütfen
üzgünüz yine olmadi, bi daha deneyin, yalniz bu kaset takilmistir haberiniz olsun