Üçüncü havalimanının adı belli oldu

bu dediğiniz mustafanın namaz kılıyor diye 15 yıl hapis yatması olayı türkiyede değil suriyede olmamış mıydı?

Ne Suriyesi, siz tanimazsiniz Mustafayi kimse tanimaz. Annesinin agzindan dinleyin gencecik 18 yasindaki Mustafanin eziyetini.. evin tek çocuğu. Annesinin göz bebegi.. ama gencecik yasinda tiktilar onu hapse.. Boyle seyleri haber yapmiyorlar ama Mustafa gibi niceleri var bu ülkede. Gencligi ellerinden alinmis, analarindan ayrilmis insanlar. . Yusufiler derler. Yazarsaniz hepsi çıkar.

biz cevrecilerin havalimanini kullanip kullanmama konsunda merak icindeyiz, hani cevreyi pisletmesin diye yapilmasin diyorlar ayni zamanda araba kullaniyorlar ya, onlar iste, yoksa Erdogan yollarida havalimaninida 77 milyon icin yapiyor

Bunlar hangi sehirde yapildi onu sordum. Istanbulun gobeginde 300 kisilik bi cemaatimizin basina en fazla gozalti gelmistir. O da sohbet icerigi dinlendikten sonra saliverildiler. Bunlari yapanlar da 90lardaki sag partilerdi.

Kocaeli,Istanbul ve Doğunun cogu sehirlerinde..

Bilmeyenlere yol göstermek lazımdır.
Bir de bilmemek değil öğrenmemek ayıptır diye bir laf vardır.
Öğrenin ki ayıbınız kalmasın dedim.:KK59:
sagol eksik olma...lutfen insanlara cahil deyip sonra akil dersleri vermeyin...zira tarzinizi zaten ilk postunuzda gosterdiniz vesselam.

her yerde Atatürk konuşuluyor,putlaştırdınız diyenler şimdi RTE için aynı şeyi yapılıyor.
hakkını yemeyelim yaptığı iyi şeyler var ,muhalefet desen tırt ama benim genel düşüncem şuanda mecliste bulunan ve geçmiş dönemlerde de mecliste bulunan Hakkımı yemiş hiçbir milletvekiline hakkımı helal etmiyorum.
ben bebeğimi evde bırakıp çalışıyorum.benden kesilen deli gibi vergilerle ona ,buna ,muhalefeti ,iktidarı ,parti üyeleri ve yakınları yiyorsa ehh yapabileceğim tek şey haram etmek.
her kim olursa olsun zaten hizmet etmek için geliyor yani görevini yapıyor.ben iş yerinde görevimi yaptığım için alkışlanmıyorum.asgari ücret artışı iki dudakları arasında onu bekliyorum.hal böyleyken görevini yapmayandan ve kötüye kullanandan hesap soralım.bende o konuma gelsem bende çalardım zihniyetinden kurtulunmalı. benim paramla hava atılmasını da kabul edemiyorum .

Solcular yapti solcular hanimefendi. O zmaanin hukumeti yapti. Ben size mi hesap soruyorum, bi de kalkip size cevap veriyorum insancs! Megerse dalgadan başka bir amaciniz yokmus. Yazik.. evet siz ve sizin gibi zihniyetler yapti bunlarim Allah tez vakitte onlarin hesabini sorar insallah, ayrılığın acisi cok fecidir hanimefendi.. yavas yavas soruluyor cok şükür ve sorilacaktir da.. neyse haydi benim islerim var.
Ayrıca soylediklerimi okuyup öyle yazsaydiniz daha akilli olduğunuzu dusunurdum...

hala şu tarz yorumlar yapılıyor ya... ne diyelim şimdi cevap olarak? sizin gibi zihniyetler de Sivas'ta insanları diri diri yaktı mı diyelim?

Ne Suriyesi, siz tanimazsiniz Mustafayi kimse tanimaz. Annesinin agzindan dinleyin gencecik 18 yasindaki Mustafanin eziyetini.. evin tek çocuğu. Annesinin göz bebegi.. ama gencecik yasinda tiktilar onu hapse.. Boyle seyleri haber yapmiyorlar ama Mustafa gibi niceleri var bu ülkede. Gencligi ellerinden alinmis, analarindan ayrilmis insanlar. . Yusufiler derler. Yazarsaniz hepsi çıkar.
benzer bir şey duymuştum sanki de suriyede diyeydi o yüzden sordum. karıştırmış olabilirim. masum insanlara bunların yapılması tabi ki üzücü. basın haber yapmamış da olabilir inanırım. basın her zamanki gibi yandaştır. bugünkü gibi.

Solcular yapti solcular hanimefendi. O zmaanin hukumeti yapti. Ben size mi hesap soruyorum, bi de kalkip size cevap veriyorum insancs! Megerse dalgadan başka bir amaciniz yokmus. Yazik.. evet siz ve sizin gibi zihniyetler yapti bunlarim Allah tez vakitte onlarin hesabini sorar insallah, ayrılığın acisi cok fecidir hanimefendi.. yavas yavas soruluyor cok şükür ve sorilacaktir da.. neyse haydi benim islerim var.
Ayrıca soylediklerimi okuyup öyle yazsaydiniz daha akilli olduğunuzu dusunurdum...

Hayir bana sert cikustiginiz icin o soruyu sordum. Ve onun ustune daha sert bir cevap aldim. Zaten benim istegim herkese saygili tum inanclara esit mesaf3de bir hukumetimizin olmasi. Kimseye inancindan oturu bunlari yasatmamak. O dediklerinizi 90lardaki sag hukumet yapti. 80den itibaren ulke hep sagcilarin elinde oldu. Benim sol zihniyette oldugumu nerden cikardiniz? Partizan degilim belli kesme yakin degilim. Sol goruste olanlar da cok cekti gecmiste. O zaman birileri de onun hesabini sorsun.

Ayrica kilicdaroglu b.kumun solu kusura bakmayin da. Ondan hicbisey olmaz. Chpli muamelesi yapmayin. :-)

Hayir bana sert cikustiginiz icin o soruyu sordum. Ve onun ustune daha sert bir cevap aldim. Zaten benim istegim herkese saygili tum inanclara esit mesaf3de bir hukumetimizin olmasi. Kimseye inancindan oturu bunlari yasatmamak. O dediklerinizi 90lardaki sag hukumet yapti. 80den itibaren ulke hep sagcilarin elinde oldu. Benim sol zihniyette oldugumu nerden cikardiniz? Partizan degilim belli kesme yakin degilim. Sol goruste olanlar da cok cekti gecmiste. O zaman birileri de onun hesabini sorsun.

Ayrica kilicdaroglu b.kumun solu kusura bakmayin da. Ondan hicbisey olmaz. Chpli muamelesi yapmayin. :-)
Sizin ayrı bir inanciniz olduğunu biliyorum zaten yazdiklarimi da sildim. Gizli toplanmalar falan bi konuda konusmustuk. Neyse dedigim gibi o yazdiklarim birden sinirle oldu ve ayaga kalkinca pisman olup sildim. Selametle.. herkes hata yapabilir, hakkınızı helal edin, kimseyi kırmak istemem.. selametle. ..

Gavur mu? Valla benim cok ama cok yakin bir akrabam Kur'an dersi veriyor diye alip hapse tiktilar. Her gece gelip evi alt ust ediyorlardı, mecburiyetten butun dini kitaplari tuvaletimizin altinda olan gizli pis kilere koyuyorduk, Kur'anlar topraga gomuluyordu.. sizin oyle derdiniz olmamis ama yasayis tarzi da onemli hanimefendi...
13 sene öncemi..çok garipsedim..çünki ben çocukken 27 yıl önce diyeyim kuran kursuna gidiyorduk..elinde sopa olan hocalarımız vardı..13 sene öncede kuran kursları vardı..kuranın toprağa gömüldüğünü duymadım hiç..eşim kitap yaktıklarını söyledi ama kendigençlik yıllarında..dinini yaşayan herkez hep rahat yaşadı sadece kurumlara vb örtülü giremedi..okadar..cumhuriyet öncesi inkilaparın yapılması şartı..kadın öğretmenleri o....diye taşlamaya kalkıyorlarmış..gerekliydi bu..bundan sonrada okadar geriye gidilmez..bekleyen boşa beklemesin..ben kazanılmış haklarımı kaybetmek istemiyorum..kadın hakları çok önemli sadece eşlerimizden değil tüm kötü düşüncelilerden korunmak için..

yahu hala araba araba diyorsunuz, yok 3. havalimanını kullanmayın falan

3. havalimanı ne için gerekli allasen ? 350 milyar dolar rant sağlamak için başka bişi için değil
varolan şeyleri yok etmek diye bi dünya yok. ekstra şeyler lüzumsuza girer
biri deseki şu şu faydaları sağlıcak insanlığa çevreye 3. havalimanın ne gibi bi katkısı var
bu yüzden lüzumsuz işte
araba kullanmakla bu bir mi
gözlerini para bürümüş yaptırsın anam yaptırsın oğlu gemicik koleksiyonu yapsın
yarın bi gün ülkem susuz kaldıgında adam sülalesini de alır gider ülkeden, tayyibin çok da umrunda değil geri kalanla hala cumhurbaşkanımmmmm canım benim demeye devam etsin

Back