Üçüncü havalimanının adı belli oldu

Peki diğer yazdıklarıma cevap yok mu ? Çok geliştik canım yaşam standartlarımıza bak ne halde millet. Ananıda al git demek kolay çiftçiye yada şehide kelle terör başına sayın demek yada diyarbakırda teröristler ile kol kola olmak yol kapatmalarına ses çıkarmamakkendi insanına 18 yüzyılda da oldu diye dalga geçmesi mısırdaki rabia için ağkaması vs vs...
Bakin ben bir basbakanin her kesimden insani kucaklamasi taraftariyim aksi halde oy vermem.. Insan hata yapar ki bunu CHP de MHP de ve diger butun partilerin uyeleri de yapar.

Ikide bir yanlarinda miydiniz diyorsunuz da acaba siz yanlarinda miydiniz ki hirsiz diyorsunuz? Ayrica siz benim hakkimda ne dusunmussunuz beni alakadar etmez. Sizi cok iyi taniyorum mesajlarinizdan. Bir sağ bir sol oynuyorsunuz. Daha siz kendiniz neye inaniyorsunuz belli degil kalkmis bana laf ediyorsunuz..
neye inanıyorum arkadaşım..daha ilk okul 5. sınıfta fakiir Baykurt kitapları okumaya başladım..ben fakirin ezilenin yanındayım..tarafım yok partim yok..chp farklı bir şekilde gelirse oyumu verir denerim..seçenek olarak..akp politikası nı beğenmedim açıkça..

hahaha...ayyy guldurdun beni kardes, Allahta seni guldursun...sanki 12 yilda alindi tum arabalar bu ulkede. ayrica ne bekliyorsun araba almak icin ne gibi sarti olsun devletin?? boyle birsey olmazda olsa bile..bu seferde baslarsiniz ozgurlugumuz kisitlaniyoooo demeye :KK53::KK53:
sizin kadar demeyiz merak etme..bu kadar uzun kredi verilmese araba satın almak için her önüne gelen almaz..yarınını göremeyende alıp mağdur oluyor..keredi kartı hesabı..nice okumuş etmiş insanlarda mağdur oluyor..intahar ediyor..tabiki kısıtlama getirilmeli..

O karısıyla Baykal'ın sorunu.Ama Tayyibin yaptığı yolsuzluklar benim sorunum senin sorunun !!!
Hala yolsuzluk diyorsunuz ya pes dogrusu. Benim esim yilda tonlarca vergi veriyor ben biliyorum da bu vergiler nereye gidiyor siz hala yolsuzluk diyorsunuz.. Nedense bu yolsuzluk Tayyip cemaatten ayrilinca cikti.. cok ilginc ve nedense Tayyip ayrildiktan sonra CHP ve MHP cemaate kucak acti.. yapmayalim. Göz var nizam var...

Bakin ben bir basbakanin her kesimden insani kucaklamasi taraftariyim aksi halde oy vermem.. Insan hata yapar ki bunu CHP de MHP de ve diger butun partilerin uyeleri de yapar.
Hata değil mi bu yaptıkları ne olacak ufak tefe şeyler size göre ki apolitik bir insanım dediğiniz partiler yapsa ama yerden yere vurursunuz adamın ne olduğu yaptıklarından belli...

ya bırakın tarafsızım diyen bile solcu burda
bari tarafsızım demeyin
tarafsızım oy kullanmayacam diyen bile gidiyor partilere oy veriyor
ben kimsenin tarafsızlığına inanmıyorum
tarafsız olmak mümkün değil zaten.

Hala yolsuzluk diyorsunuz ya pes dogrusu. Benim esim yilda tonlarca vergi veriyor ben biliyorum da bu vergiler nereye gidiyor siz hala yolsuzluk diyorsunuz.. Nedense bu yolsuzluk Tayyip cemaatten ayrilinca cikti.. cok ilginc ve nedense Tayyip ayrildiktan sonra CHP ve MHP cemaate kucak acti.. yapmayalim. Göz var nizam var...
ayy cemaat chp mhp bi fark kalmadi...dusmanimin dusmani dostumdur hesabi...al birini vur otekine.

Adı binlerce pisliğe karışmış hala aklanmamış hiçbir pisliğin hesabı sorulmamış at gözlüğü takan %50 siyle diğer %50 yi yok sayan bir adamın üstüne birde cumhurbaşkanı seçilmiş neden ona oy verdin diye sordugunda hüloloğğğğğ diye g.t kılıyım diye cevaplar aldıgımız şehidimize kelle ,ananıda al git diyen,türk değil türkiye olmayı öğrenmeliyiz diyen,binlerce masum yavrucağı katleden öcalana sayın diyen , Rabia için sülalece gözyaşı döküp soma madeninde 200 küsür canımıza olur böyle iş kazaları diyen,Ataya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok diyen bir adamı savundugunuz oy verdiğiniz için çok sağolun. Havaalanınada ismini koyar yerdeki kaldırım taşınada.
Türklüğümüze onurumuza atamıza söylenmiş sonca laftan sonra hala sayıp sevip kucaklıyorsanız bu siizn vicdan ve merhametinizle ilgili bi durumdur.
Eminim karşı komşunuz bile türklüğünüze laf atsa ananıda al git burdan dese ölen babana iş kazası o olablr dese dünyayı yakacak olan siz bu adama 3 maymunu oynadız.
Devam edinnn ...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Hata değil mi bu yaptıkları ne olacak ufak tefe şeyler size göre ki apolitik bir insanım dediğiniz partiler yapsa ama yerden yere vurursunuz adamın ne olduğu yaptıklarından belli...
ayy sanki yapmadilar...onlar melek Tayyip gunah kecisi :KK53:

ya bırakın tarafsızım diyen bile solcu burda
bari tarafsızım demeyin
tarafsızım oy kullanmayacam diyen bile gidiyor partilere oy veriyor
ben kimsenin tarafsızlığına inanmıyorum
tarafsız olmak mümkün değil zaten.
he bi de bu var burda...tarafsizsan tarafsizsin..ama tarafsizim deyipte altta alta chp ci cikiyor cogu burda :)

sola yakınım solcu değilim toprağımı bağışlayacak kadar özgürlükçü değilim..partizanda değilim..eyalet olacağız diyorlar birde hadi hayırlısı..herkez kendini kandırmaya..birileride dünyalığını yapmaya devem etsin..

Hayir asla yapmam. Asla, insan hata yapabilir derim ki demisimdir de. Ben asla kimseye körü körüne bagli kalmam. Bu benim yapima ters. Ha ben ve esim oy kullanmadik bazi islerimiz vardi fakat gece bir taksiye bindigimizde taksi şoförü Ekmele kullandım ama bir daha asla oy vermem bunlara, oy kullanmayacagim kardesim diyordu. Kim ne oldu belli degil. Bu kadar parti birlessin ama sen gel secilme. Daha da kimseye oyumu vermem diyordu. Bakin halk artik bilincleniyor. Insanlar bazi seyleri görüyor. CHP nin zihniyet degistirmesini yadirgadim çünkü halki hayal kirikligina ugratti. Kendi menfaatinin peşine gitti.
Baska konularda hirsiz yalanci bilmem ne diye de insanlar hakkinda konusmam. Gozumle bizzat gormedigim seyi konusmak haddime degil, kim olursa olsun...

Daha dün akpliler cemaatle can ciğer kuzu sarmasıydı.Ne oldu şimdi ?
O vergilerin nereye gittiğini gördük hanımefendi.
Ben ülkemi düşünürüm akp mhp chp vs. umrumda değil !

bekledigim gibi kimseden ses yok, ne o rahatiniz mi bozulur araba kullanmazsaniz ama cevreciydik hani
bak canım cidden arabamız var ama ben toplu taşıma araçalarını kullanıyorum..şehirler arasındada otobüsleri daha güvaenli herşeyden önce..ama ister akpli ister solcusu parayı bulanın altında cip..ağzında sakız gözünde gözlük..dejenere olmuş bu millet..

Daha dün akpliler cemaatle can ciğer kuzu sarmasıydı.Ne oldu şimdi ?
O vergilerin nereye gittiğini gördük hanımefendi.
Ben ülkemi düşünürüm akp mhp chp vs. umrumda değil !

Biri hatadan donmusse digeri de o hataya dusmemeliydi.. hatalarindan ders cikaran insanlari severim....

Hayir asla yapmam. Asla, insan hata yapabilir derim ki demisimdir? e. Ben asla kimseye körü körüne bagli kalmam. Bu benim yapima ters. Ha ben ve esim oy kullanmadik bazi islerimiz vardi fakat gece bir taksiye bindigimizde taksi şoförü Ekmele kullandım ama bir daha asla oy vermem bunlara, oy kullanmayacagim kardesim diyordu. Kim ne oldu belli degil. Bu kadar parti birlessin ama sen gel secilme. Daha da kimseye oyumu vermem diyordu. Bakin halk artik bilincleniyor. Insanlar bazi seyleri görüyor. CHP nin zihniyet degistirmesini yadirgadim çünkü halki hayal kirikligina ugratti. Kendi menfaatinin peşine gitti.
Baska konularda hirsiz yalanci bilmem ne diye de insanlar hakkinda konusmam. Gozumle bizzat gormedigim seyi konusmak haddime degil, kim olursa olsun...
Halk bilinçli olsa bu halde olmazdık Allah sözünü duyan peşinde diğerlerini tvde bangır bangır yaptı görmediniz mi ?

çevrecilikle ilgili konuşacaksak devlet kadar biz de sorumluyuz
parfüm deodoranttan bile vazgeçemiyoruz
arabadan da sudan da
o hepimizin ayıbı ve düşüncesizliği
ama imkanlarla da ilgili
türkiyede arabayı bırakıp bisiklet kullanacak olsak doğru düzgün yol bile yok
bunu da devlet sağlamak zorunda teşvik etmek zorunda
devletin de bi iş yaparken artıları eksilerini iyice dşünmesi zararı en aza indirgemesi gerekir
gerektiğinde kısıtlama yapması gerekir

Back