Üçüncü havalimanının adı belli oldu

:KK70:
rahmetli özalda telefon getirdi köprüyü yaptı yazdım ya okumadınmı..her parti beni başından def ediyor..doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarmış..:KK70:
ben gecen son 12 yilda ne yaptiklarini soruyorum, haksiz oldugu konularda insan haksiz oldugunu kabullenebilmeli, yani birsey diyorsunuz cevreciyim diyorsunuz (sana demiyorum genel olarak) havalimanina karsi cikiyorsunuz ama araba kullaniyorsunuz bu nasil bir mantik

Gavur mu? Valla benim cok ama cok yakin bir akrabam Kur'an dersi veriyor diye alip hapse tiktilar. Her gece gelip evi alt ust ediyorlardı, mecburiyetten butun dini kitaplari tuvaletimizin altinda olan gizli pis kilere koyuyorduk, Kur'anlar topraga gomuluyordu.. sizin oyle derdiniz olmamis ama yasayis tarzi da onemli hanimefendi...
Aaa nerde yasiyodunuz? Bu gercek mi? Kuran saklandigini hic duymadim. Aziz nesin kitaplari falan neyse de. Malum cok kitap toplatildi evlerden 80den sonra.

Biz de sunni degiliz. Toplantilarimiz olurdu. Eve polis gelip kontrol ederdi. Toplanti bitene kadar dinler ses kaydi yapar giderdi. Sagolsunlar hic rahatsizlik cekmedik. Kuran da okunurdu mesnevi ve baska kitaplar ilahiler. Hicbi kitabimizi almadilar. Saklamadik.

Kimi ayristirmis Allah askina? Offf ya kim musluman degilmis yahu? Adamin her seyi ortada be. Yapmayin Allah askina musluman bir insana kafir demek dinden cikmakla es degerdir..
%50m var diye ayrıştırmadı mı kavaşta baş örtülü bacım diye yalan söylemedi mi camide içki içildi diye ortalığı ayağa kaldırdı hani cuma görüntüleri verecekti cami imamı yok öyle bişey dedi tayini çıktı apar topar ne iş? Berkin Elvan öldü 13 yaşında çocuk nasıl müslüman ki emri ben verdim dedi üstüne annesini yuhallatı? Evet herşeu ortada

şuan istanbula Melen'den Adapazarın'dan su getiriliyor
3. köprüyle beraber nufusun 20 milyon artması bekleniyor
varın siz düşünün o zaman halini ..

peki trafik sorununu çözecekmi ?
halihazırda 2 köprü varken trafik sorunu çözülmüşmü de 3. köprüyle çözülsün
kii yerleşim Kuzey'e taşınınca zaten bu sorun kendiliğinden doğacak

350 milyar dolarlık rantın Türkiye'ye ne getirisi olacak merak ediyorum
yoksa gemicikler mi artacak

Erdogan haric kimse bir sey yapamaz su an. Onlarin verdigi onergeler reddediliyor ki hemen.
mantikli vatana millete hizmet olucak önergelerin reddedilcegini sanmiyorum, bunun avantajini dezavantajini göz önde bulundurarak degerlendirme yapiliyor, avantajlari agir basmiyorsa reddedilmesi dogaldir

daha oncede paylastim ama...

1928’de Latin harflerinin alınması sırasında izinsiz olarak okul ya da kurs açılarak Arapça öğretilmesi yasaklandı. Bu yaklaşım, aynı yıl devletin bir dini olduğu maddesinin Anayasa’dan çıkarılmasıyla devam etti.

Aaa nerde yasiyodunuz? Bu gercek mi? Kuran saklandigini hic duymadim. Aziz nesin kitaplari falan neyse de. Malum cok kitap toplatildi evlerden 80den sonra.

Biz de sunni degiliz. Toplantilarimiz olurdu. Eve polis gelip kontrol ederdi. Toplanti bitene kadar dinler ses kaydi yapar giderdi. Sagolsunlar hic rahatsizlik cekmedik. Kuran da okunurdu mesnevi ve baska kitaplar ilahiler. Hicbi kitabimizi almadilar. Saklamadik.

Biz Turkiyede yasiyoruz heheyt neler oldu neler gelin bi de bize sorun siz. 3 çocuk babasiz kaldi hapis köşelerine gitti ya sirf kuran ogretmis diye. Her gece her gece insnalrin evine baskin yapilir ki Kur'an var diye? Sürgün Inek'teki cami sahnesi gibiydi ayni. Gizli gizli Kuran okumalar. Mustafayi sirf namaz kiliyor diye top oynadigi arkadaslarinin yanindan alip 15 yil hapiste curutmeler. Susa katliami.. neler neler. Bize bunlari yapanlari değil bizden olanlari destekliyoruz cok mu bir sey? Cok icimiz yandi, simdi hesap zamani...

Biz Turkiyede yasiyoruz heheyt neler oldu neler gelin bi de bize sorun siz. 3 çocuk babasiz kaldi hapis köşelerine gitti ya sirf kuran ogretmis diye. Her gece her gece insnalrin evine baskin yapilir ki Kur'an var diye? Sürgün Inek'teki cami sahnesi gibiydi ayni. Gizli gizli Kuran okumalar. Mustafayi sirf namaz kiliyor diye top oynadigi arkadaslarinin yanindan alip 15 yil hapiste curutmeler. Susa katliami.. neler neler. Bize bunlari yapanlari değil bizden olanlari destekliyoruz cok mu bir sey? Cok icimiz yandi, simdi hesap zamani...
bu dediğiniz mustafanın namaz kılıyor diye 15 yıl hapis yatması olayı türkiyede değil suriyede olmamış mıydı?

Bazilari da konusuyor havalimanini kullanmayin diye.O zaman tayyipci olmayanlardan da vergi toplamasinlar .

daha oncede paylastim ama...

1928’de Latin harflerinin alınması sırasında izinsiz olarak okul ya da kurs açılarak Arapça öğretilmesi yasaklandı. Bu yaklaşım, aynı yıl devletin bir dini olduğu maddesinin Anayasa’dan çıkarılmasıyla devam etti.

Çünkü Laik bir ülkeydik ve dinin belirtilmesi laiklik ilkesine ters düşüyordu.

vergi toplanmasin mi?? hahaha adamdan hizmet bekliyorsan mecbursun vergi vermeye...ne ala memleket...baska bir ulkeye git bakalim vergisiz seni barindirirlar mi? maasinin yarisi vergiye hooppppp...

karsi cikanlar evet kullanmasinlar madem bu kadar gurur meselesi yaptilarsa...zira Istanbulda 2 tane daha havalimani var.

Bunlar hangi sehirde yapildi onu sordum. Istanbulun gobeginde 300 kisilik bi cemaatimizin basina en fazla gozalti gelmistir. O da sohbet icerigi dinlendikten sonra saliverildiler. Bunlari yapanlar da 90lardaki sag partilerdi.

Back