Üçüncü havalimanının adı belli oldu

konu havaalanı,ama konu yine başka yerlere çekilmiş
uçağa binmeyen bile havaalanına seviniyormuş
saçmalığa bak ,siz insanları küçümsemeye devam edin
siz küçümsedikçe bu millette sizleri küçümsüyecek
sonrada ağlayıp zırlamayın!
% 50 at gözlüklüymüş,dönüpte bakın bakalım kendinize
asıl bunu diyen sizler at gözlüğünüzü çıkarın
insanların verdiği oyların hesabını soruyorsunuz utanmadan
size ne !
oksijenden bahseden hanfendi o zaman sigarada içmeyeceksin o kadar !
bi siz düşünüyorsunuz değilmi ülkeyi
arabanıza bineceğenize işe giderken toplu taşımaya binin o zaman
oksijenden,hava kirliliğinden dem vuranlar eminimki bunların hiçbirini yapmıyor
o havaalanında kullanmayın,çevre kirlenmesin
uçağa binmeyi bilirsiniz ama
başka ülkelerin vatandaşıda havaalanı yapmayın çevre kirleniyor diyormudur acaba?

o baldan kimlerin faydalandığı belli..ayrıca şu yazılarınıza o kadar seviniyorumki..sizlerin hakkında farklı düşünmüştüm ama yanılmışım

Baykal'ın kasetinin sahte olmadığını nerden biliyorsunuz ?
İşinize gelen sahte gelmeyen sahte değil.
Erdoğan Baykal'ın kaseti çıktığında" Eline ,beline,diline hakim ol " demişti.
Hırsızlıkla Baykal'ın yaptığı çok ayrı şeyler.Bu ayrımın farkına varın.

hiç dikkat etmeyip de konu çeveciliğe gelince ahkam kesenler komik geliyor bana .Umarım siz de öyle değilsinizdir.Etrafımda öyle çoklarını gördüm ki.Susuzluk konusu açılınca ah vah edip,kendi sonu gelmeyecekmişçesine kullananlar.Ben başbakan olsam kesinlikle her gün 1 saat elektriği,1 saat suyu keserim.Arabasını yıkamak adı altında suyu düşüncesizce kullananlara ceza veririm.Apartman ve iş yerlerinin önünü sulatmam.Mantık nedir Allah aşkına.İşini acelece gör,kapat ,nedir bu ya.Umumi tuvaletlere,okuldaki tuvaletlere bakın,mutlaka bir kaç musluk açıktır,sonradan giren de kapatmaz ne hikmetse.Bu yüzden erkekler tuvaletine bile girmişliğim var.

heykele gerek yok ismi yeter onun :)

ben cevreciyim diye gecinenleri kastetmistim, hadi bakim bir araba bir arabadir gösterin cevreciliginizi binmeyin bakim, of hep celiski hep celiski

cevrecilerden alinti bekliyorum, kullanmicam diyin arabayi inancam cevreci oldugunuza hak vercem bu kadar üzülmenize, cevrecileri bir adim öne alalim bakalim kac tane cikicak

Son düzenleme:

Baykal neden istifa edip köşesine cekildi? Alni ak bir insan cekilmezdi. Bence evli bir erkegin karisini aldatmasi hirsizliktan daha da pos bir olaydir hele de bu kisi belli kesimin destekledigi bir devlet adamiysaaaa!!!

cevrecilerden alinti bekliyorum, kullanmicam diyin abarabayi inancam cevreci oldugunuza hak vercem bu kadar üzülmenize, cevrecileri bir adim öne alalim bakalim kac tane cikicak
evet bakkaldan ekmek alır gibi araba alınmasına tedbir alabilirdi devlet..

nasıl anladınız yazın bizde şaibede kalmayalım..yanlarındamıydınız o gün o saatte..

Ikide bir yanlarinda miydiniz diyorsunuz da acaba siz yanlarinda miydiniz ki hirsiz diyorsunuz? Ayrica siz benim hakkimda ne dusunmussunuz beni alakadar etmez. Sizi cok iyi taniyorum mesajlarinizdan. Bir sağ bir sol oynuyorsunuz. Daha siz kendiniz neye inaniyorsunuz belli degil kalkmis bana laf ediyorsunuz..

Peki diğer yazdıklarıma cevap yok mu ? Çok geliştik canım yaşam standartlarımıza bak ne halde millet. Ananıda al git demek kolay çiftçiye yada şehide kelle terör başına sayın demek yada diyarbakırda teröristler ile kol kola olmak yol kapatmalarına ses çıkarmamakkendi insanına 18 yüzyılda da oldu diye dalga geçmesi mısırdaki rabia için ağkaması vs vs...

Baykal neden istifa edip köşesine cekildi? Alni ak bir insan cekilmezdi. Bence evli bir erkegin karisini aldatmasi hirsizliktan daha da pos bir olaydir hele de bu kisi belli kesimin destekledigi bir devlet adamiysaaaa!!!

O karısıyla Baykal'ın sorunu.Ama Tayyibin yaptığı yolsuzluklar benim sorunum senin sorunun !!!

Peki diğer yazdıklarıma cevap yok mu ? Çok geliştik canım yaşam standartlarımıza bak ne halde millet. Ananıda al git demek kolay çiftçiye yada şehide kelle terör başına sayın demek yada diyarbakırda teröristler ile kol kola olmak yol kapatmalarına ses çıkarmamakkendi insanına 18 yüzyılda da oldu diye dalga geçmesi mısırdaki rabia için ağkaması vs vs...

niye baksana %52 cevresini sevmiyor diger %48 cok seviyor, almasin madem araba herseyi devlet düsünemez bir birey bir bireydir destek bekliyoruz araba konusunda, cevreciliginde hakkini vermek lazim

ben hırsız demedimki hiç bi zaman diyemem yapmadı da diyemem ..sağ sol oynamadım hiç bir zaman ama sola yakın fikirlerim..akp den arkadaşlarımada empatik yaklaşıyordum..benim halkım sonuçta ama iş futbol maçına dönünce keyfi kalmadı..

hahaha...ayyy guldurdun beni kardes, Allahta seni guldursun...sanki 12 yilda alindi tum arabalar bu ulkede. ayrica ne bekliyorsun araba almak icin ne gibi sarti olsun devletin?? boyle birsey olmazda olsa bile..bu seferde baslarsiniz ozgurlugumuz kisitlaniyoooo demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…