iyi hayırlı olsun kardeşdedik ya sevincimiz sevgimizden kaynaklaniyor...ama daha cok sevinmemiz havalimanin ta kendisidir.
o baldan kimlerin faydalandığı belli..ayrıca şu yazılarınıza o kadar seviniyorumki..sizlerin hakkında farklı düşünmüştüm ama yanılmışımUlkeye bir çivi dahi caksaniz bu bir gelisimdir. Siz kazanilacak miktari cok mu küçük goruyorsunuz acaba? Su an Atatürk havalimanindan ne kadar gelir elde ediyoruz. Bunun kac katini RTE havalimanindan da elde edecegiz insallah. Yatirimlarla ulke gelisir. Samani neden disardan aliyoruz acaba? Bu devletin suçu mu bir bakin.. o kadar firsatci insanlar var ki devletten ekip bicmek icin her yil tonlarca bedava para alip da midelerine indiriyorlar.... Bazi seyleri kabul edebilmeliyiz. Insaati yapip o insaat oylece orda durmayacak ki. Ari gibi petege bal tasiyacak ve her kesimden insan da bu baldan faydalanacak...
Simdi ben size bir sey diyeceğim. Ismi guzel olmus ama isminden de öte 3.bir havalimani harika olmuş bu yeni iş imkanlari demek anliyor musunuz? Bu ulkenin gelismesi demek. Simdi siz kalkmissiniz gozunuzle gormediginiz kulaginizla duymadiginiz seylerle insanlari hirsizlikla itham ediyorsunuz. Sahte bir kaset ki ufacik cocuk da anlar bunlarin sahte olduğunu yani siz kendinizi kandiriyorsunuz, konusmalarindan her sey ayen beyan açık oluyor ki sahte ses kaydidir. Ama unutmayin Allah bunun hesabını sorar sakin insanlari gormeden bilmeden hirsizlikla itham etmeyin, bu kim olursa olsun. Ayiptir.
Baykal'in igrenc ahlaksiz kaseti ortaya ciktiginda ne yapti bizim Cumhurbaskanimiz? Hemen her yerden kaldirtti, asla onun hakkinda tek laf etmedi. Buyukluk budur işte. Montaj ses kasetlerine inanmaniza üzülüyorum ama bu montaji yapanlar da Müslümanım! Diye geciniyor ya ortalikta asil onlara yazik....
Neyse. Havalimani iyi olacak insallah, iyi olmuş... Ismi de iyi olmuş. Kalkip dalga gecip elestirecegimize, bu dünyada bizler de kalici bir isim birakmak icin ugrasmaliyiz bence. .. Selametle...
Gerçek anlasilir..tayyip erdoğanınki sizce sahtemi değilmi..sahte değil o gün yanlarındaydım demezsiniz inşallah
tutturmuşlar bi almanya zarar görecek pehh çevreyi korumayı ata eşşeğe binmek olarak gören insanlar bundan senler sonra oksijen susuzluk diye bas bas bagıracaklar
ama gelecek nesillere 3. havalimanını bırakıyoruz daha ne olsun
heykele gerek yok ismi yeter onun :)
ben cevreciyim diye gecinenleri kastetmistim, hadi bakim bir araba bir arabadir gösterin cevreciliginizi binmeyin bakim, of hep celiski hep celiski
nasıl anladınız yazın bizde şaibede kalmayalım..yanlarındamıydınız o gün o saatte..Gerçek anlasilir..
Baykal'ın kasetinin sahte olmadığını nerden biliyorsunuz ?
İşinize gelen sahte gelmeyen sahte değil.
Erdoğan Baykal'ın kaseti çıktığında" Eline ,beline,diline hakim ol " demişti.
Hırsızlıkla Baykal'ın yaptığı çok ayrı şeyler.Bu ayrımın farkına varın.
sagol kardessssiyi hayırlı olsun kardeşhavalimanınız...
evet bakkaldan ekmek alır gibi araba alınmasına tedbir alabilirdi devlet..cevrecilerden alinti bekliyorum, kullanmicam diyin abarabayi inancam cevreci oldugunuza hak vercem bu kadar üzülmenize, cevrecileri bir adim öne alalim bakalim kac tane cikicak
nasıl anladınız yazın bizde şaibede kalmayalım..yanlarındamıydınız o gün o saatte..
Peki diğer yazdıklarıma cevap yok mu ? Çok geliştik canım yaşam standartlarımıza bak ne halde millet. Ananıda al git demek kolay çiftçiye yada şehide kelle terör başına sayın demek yada diyarbakırda teröristler ile kol kola olmak yol kapatmalarına ses çıkarmamakkendi insanına 18 yüzyılda da oldu diye dalga geçmesi mısırdaki rabia için ağkaması vs vs...Ulkeye bir çivi dahi caksaniz bu bir gelisimdir. Siz kazanilacak miktari cok mu küçük goruyorsunuz acaba? Su an Atatürk havalimanindan ne kadar gelir elde ediyoruz. Bunun kac katini RTE havalimanindan da elde edecegiz insallah. Yatirimlarla ulke gelisir. Samani neden disardan aliyoruz acaba? Bu devletin suçu mu bir bakin.. o kadar firsatci insanlar var ki devletten ekip bicmek icin her yil tonlarca bedava para alip da midelerine indiriyorlar.... Bazi seyleri kabul edebilmeliyiz. Insaati yapip o insaat oylece orda durmayacak ki. Ari gibi petege bal tasiyacak ve her kesimden insan da bu baldan faydalanacak...
Baykal neden istifa edip köşesine cekildi? Alni ak bir insan cekilmezdi. Bence evli bir erkegin karisini aldatmasi hirsizliktan daha da pos bir olaydir hele de bu kisi belli kesimin destekledigi bir devlet adamiysaaaa!!!
Peki diğer yazdıklarıma cevap yok mu ? Çok geliştik canım yaşam standartlarımıza bak ne halde millet. Ananıda al git demek kolay çiftçiye yada şehide kelle terör başına sayın demek yada diyarbakırda teröristler ile kol kola olmak yol kapatmalarına ses çıkarmamakkendi insanına 18 yüzyılda da oldu diye dalga geçmesi mısırdaki rabia için ağkaması vs vs...Ulkeye bir çivi dahi caksaniz bu bir gelisimdir. Siz kazanilacak miktari cok mu küçük goruyorsunuz acaba? Su an Atatürk havalimanindan ne kadar gelir elde ediyoruz. Bunun kac katini RTE havalimanindan da elde edecegiz insallah. Yatirimlarla ulke gelisir. Samani neden disardan aliyoruz acaba? Bu devletin suçu mu bir bakin.. o kadar firsatci insanlar var ki devletten ekip bicmek icin her yil tonlarca bedava para alip da midelerine indiriyorlar.... Bazi seyleri kabul edebilmeliyiz. Insaati yapip o insaat oylece orda durmayacak ki. Ari gibi petege bal tasiyacak ve her kesimden insan da bu baldan faydalanacak...
niye baksana %52 cevresini sevmiyor diger %48 cok seviyor, almasin madem araba herseyi devlet düsünemez bir birey bir bireydir destek bekliyoruz araba konusunda, cevreciliginde hakkini vermek lazimevet bakkaldan ekmek alır gibi araba alınmasına tedbir alabilirdi devlet..
ben hırsız demedimki hiç bi zaman diyemem yapmadı da diyemem ..sağ sol oynamadım hiç bir zaman ama sola yakın fikirlerim..akp den arkadaşlarımada empatik yaklaşıyordum..benim halkım sonuçta ama iş futbol maçına dönünce keyfi kalmadı..Ikide bir yanlarinda miydiniz diyorsunuz da acaba siz yanlarinda miydiniz ki hirsiz diyorsunuz? Ayrica siz benim hakkimda ne dusunmussunuz beni alakadar etmez. Sizi cok iyi taniyorum mesajlarinizdan. Bir sağ bir sol oynuyorsunuz. Daha siz kendiniz neye inaniyorsunuz belli degil kalkmis bana laf ediyorsunuz..
hahaha...ayyy guldurdun beni kardes, Allahta seni guldursun...sanki 12 yilda alindi tum arabalar bu ulkede. ayrica ne bekliyorsun araba almak icin ne gibi sarti olsun devletin?? boyle birsey olmazda olsa bile..bu seferde baslarsiniz ozgurlugumuz kisitlaniyoooo demeyeevet bakkaldan ekmek alır gibi araba alınmasına tedbir alabilirdi devlet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?