- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.807
- 798
bizim paramiz bizim paramiz diyorsunuz ya ona bakarak soyledim bende...Öyle bir konuşuyorsunuz ki bana da babasının parasıyla yaptırdı sanki demek düşüyor.
Siz adı yolsuzluğa karışmış cumhurbaşkanınızı sevin durun.Suriyeliler ülkemde adam öldürsün,benzin mazot fiyatı alsın
başını gitsin,yolsuzluklar alsın başını gitsin,eğitim sistemimiz her gün değişsin , rüşvet kayırma alsın başını gitsin ama siz sevin bağrınıza basın,üçüncü havalimanına adı veriliyor diye sevinin (!)
ya bu topikin adi havalimani..tabiiki birileri sevinecek birileri sevinmeyencek bu duruma...siz suriyeli diyorsunuz...neysede daha oncede dedim gene diyorum...evet bu adami seviyoruz ama sevgimiz elestirmemiz icin engel degil. suriyeliler konusunda bende rahatsizim...ozellikle tutumlari yuzunden.
yanliz sizlerin nefreti gozlerinize oyle bir perde indirmiski...adam dogru yaptigindada koca bir kabahat islemis gibi lanse ediyorsunuz. ulkenin menfaatineymis filan kimin umrunda?? Erdogan yapmis olsun yeterki, kesin yanlistir mantigi...
herneyse..