- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
vallahi canım bundan 25 yıl önce evmizde telefon yoktu rahmetli Özal getirdi allah razı olsun diyorum millet lafı ağzıma tıkıyor,olumsuz yaptıklarını hatırlatıyor..25 yıl sonrada böyle olacak kanımca![]()
![KK9 :KK9: :KK9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi canım bundan 25 yıl önce evmizde telefon yoktu rahmetli Özal getirdi allah razı olsun diyorum millet lafı ağzıma tıkıyor,olumsuz yaptıklarını hatırlatıyor..25 yıl sonrada böyle olacak kanımca![]()
daha cok sempatiklesmesi mümkünmü kibende sevindim gercekten, supriz oldu...millet gicik kaptikca daha bi sempatiklesiyor bu adam sanki :)
kız çoğu şehirler arası yolculuk biletini bile zor alıyor..trajı komik ülkeyiz vesselam..Artık cumhurbaşkanı ve sülalesi kendi havaalanlarını kullanırlar abd gezileri için..dünya bazılarına güzel
hahha gercekten bu kadar fanatik Erdoganci olacagim aklima hayatta gelmezdi....KK kadinlari sagolsunlardaha cok sempatiklesmesi mümkünmü ki
adam dünyanin 7. büyük havalimanini kuruyor bundan dünya özellikle almanya büyük zarar görüyor (oh olsun) muhalefet yine muhalefet, ne yapsa yaranamaz
kız çoğu şehirler arası yolculuk biletini bile zor alıyor..trajı komik ülkeyiz vesselam..Artık cumhurbaşkanı ve sülalesi kendi havaalanlarını kullanırlar abd gezileri için..dünya bazılarına güzel![]()
Heykelini de yaptirmak lazim söyle bas köseyebende beklemiyordum acikcasi aklimin ucundan bile gecmemisti, cok güzel bir süpriz oldu![]()
cogu bisiklet kullaniyordur, hic arabaya bile binmemistir belki :)ayrica cevre dostuysaniz o zaman her yere esekle atla gidin arabada kullanmayin madem...ama o da hayvana hakarettir simdi...vallahi millet simdi laf atar, pasa pasada gidip binecekler ordan ucaklara...
canım ben işin o kısımından bakıyorum..ezilenin yanındayım..uçağa bende hiç binmedim kısmet olmadı yani..kimilerinin gözüne perdemi indiki3. havalimanın yapılmasına sevinen kesimin içinde daha hayatında uçağa binmemiş insanlar vardır eminim
erdoğan yaptı mı yaptı haydi eller havaya, halaya alkışşşşşş
cogu bisiklet kullaniyordur, hic arabaya bile binmemistir belki :)
heykel deyince aklıma kadın heykelin başına eşarp taktılardı o geldi şimdiHeykelini de yaptirmak lazim söyle bas köseye![]()
canım ben işin o kısımından bakıyorum..ezilenin yanındayım..uçağa bende hiç binmedim kısmet olmadı yani..kimilerinin gözüne perdemi indiki![]()
arabaya hala taksi diyen köylerde binmemiş vatandaşlarımız var evet nerden bildincogu bisiklet kullaniyordur, hic arabaya bile binmemistir belki :)
hahaha...bisiklet cok candir...
valla sen bana ucak icin cevrecilikten dem vurursan bende sana attan esekten vururum kusura bakma. o zaman hic birsey uretme cunku nasilsa herseyin cevreye bir zarari vardir. isinize gelmeyince cevreci oldunuz..baska biri yapsaydi Turkiye ilerliyor diye sevinirdiniz eminim