Üçüncü havalimanının adı belli oldu

bende sevindim gercekten, supriz oldu...millet gicik kaptikca daha bi sempatiklesiyor bu adam sanki :)
daha cok sempatiklesmesi mümkünmü ki :cool:
adam dünyanin 7. büyük havalimanini kuruyor bundan dünya özellikle almanya büyük zarar görüyor (oh olsun) muhalefet yine muhalefet, ne yapsa yaranamaz

daha cok sempatiklesmesi mümkünmü ki :cool:
adam dünyanin 7. büyük havalimanini kuruyor bundan dünya özellikle almanya büyük zarar görüyor (oh olsun) muhalefet yine muhalefet, ne yapsa yaranamaz
hahha gercekten bu kadar fanatik Erdoganci olacagim aklima hayatta gelmezdi....KK kadinlari sagolsunlar :KK53:
vallahi oyle millet cekemiyor..dedigin gibi Almanya buyuk zarar gorecek deniyor bizim havalimanimizdan dolayi...almanyadaki havalimani avrupanin en buyuk havalimani o yuzden o olsa gerek.
dedigin gibi adam ne yapsa yaranamiyor...

Havalimanı iyi yatırımdır iş alanın çoğalmasıdır ayrıca alman havalimanını etkiliyecek dereced olmasın tabi almanların işine gelmemiş yalnız halen vergiler yüksek ülkemde , iş adamları çoğı vergileri kaçırıyorlar burda bir dengesizlik var birde ülkenin en zenginleri bank sahipleri ,bunlara özel vergiler ödetmek gerek

kız çoğu şehirler arası yolculuk biletini bile zor alıyor..trajı komik ülkeyiz vesselam..Artık cumhurbaşkanı ve sülalesi kendi havaalanlarını kullanırlar abd gezileri için..dünya bazılarına güzel:KK14:

3. havalimanın yapılmasına sevinen kesimin içinde daha hayatında uçağa binmemiş insanlar vardır eminim :KK45:
erdoğan yaptı mı yaptı haydi eller havaya, halaya alkışşşşşş

ayrica cevre dostuysaniz o zaman her yere esekle atla gidin arabada kullanmayin madem...ama o da hayvana hakarettir simdi...vallahi millet simdi laf atar, pasa pasada gidip binecekler ordan ucaklara...

tutturmuşlar bi almanya zarar görecek pehh çevreyi korumayı ata eşşeğe binmek olarak gören insanlar bundan senler sonra oksijen susuzluk diye bas bas bagıracaklar
ama gelecek nesillere 3. havalimanını bırakıyoruz daha ne olsun :KK14:

ayrica cevre dostuysaniz o zaman her yere esekle atla gidin arabada kullanmayin madem...ama o da hayvana hakarettir simdi...vallahi millet simdi laf atar, pasa pasada gidip binecekler ordan ucaklara...
cogu bisiklet kullaniyordur, hic arabaya bile binmemistir belki :)

3. havalimanın yapılmasına sevinen kesimin içinde daha hayatında uçağa binmemiş insanlar vardır eminim :KK45:
erdoğan yaptı mı yaptı haydi eller havaya, halaya alkışşşşşş
canım ben işin o kısımından bakıyorum..ezilenin yanındayım..uçağa bende hiç binmedim kısmet olmadı yani..kimilerinin gözüne perdemi indiki:KK64:

canım ben işin o kısımından bakıyorum..ezilenin yanındayım..uçağa bende hiç binmedim kısmet olmadı yani..kimilerinin gözüne perdemi indiki:KK64:

Adana'da bi kesim var RTE orda konuşma yaptı canlı dinledim, adananın %90ına doğal gaz getirdik diyor
millet olleyy yaşasın havasındaa, sorsan hepsi kaçak elektrik kullanır daha dogalgazın ne oldugunu bilmez
trajikomik olanlar asıl bunlar işte

hahaha...bisiklet cok candir...

valla sen bana ucak icin cevrecilikten dem vurursan bende sana attan esekten vururum kusura bakma. o zaman hic birsey uretme cunku nasilsa herseyin cevreye bir zarari vardir. isinize gelmeyince cevreci oldunuz..baska biri yapsaydi Turkiye ilerliyor diye sevinirdiniz eminim

Back