Üçüncü havalimanının adı belli oldu

arabaya hala taksi diyen köylerde binmemiş vatandaşlarımız var evet nerden bildin
diger arkadas ucaga binmeyenleri kucumsedi gibide..bu arkadasta ona cevaben boyle birsey dedi...kaldiki bana gore hic biri garip degil...kucuk goren sizlersiniz. birseyede iyi olmus diyemez misiniz mesela :KK53:

diger arkadas ucaga binmeyenleri kucumsedi gibide..bu arkadasta ona cevaben boyle birsey dedi...kaldiki bana gore hic biri garip degil...kucuk goren sizlersiniz. birseyede iyi olmus diyemez misiniz mesela :KK53:
bayram gelmiş neyime:)arkadaşım özala allah razı olsun dedim diye dayak yiycektim nerdeyse..

1milyon suryeli vatandaşımız olmazdı evet birde özel okulda çocuk okutanlara 3 erbin yardım parayı denkleyemiyorlardı herhalde,üzüldü devletimiz:KK64:

özel okul yardımı herkese mi yapılacakmış
bi sınırlaması vardır umarım
bana oldukça gereksiz geldi
dershaneleri dönüştürecekler diye çıkardılar heralde bunu

uzaktan uzaktan laf atiyorsun ..muhendis olmussunda bunu ogrenmediniz mi okulda?? biriyle konusuyorsan gozune bakarsin..burdada birine laf soyluyorsan alinti filan yaparsin :KK53:

herneyse..teknolojinin hic bir nimetinden faydalanmayin o zaman cogu sey zararli maalesef...

Bir bu eksikti,sabah Nihat Sırdar'dan öğrendim ben de.
Sanarsın adam savaş kazandı,insanları ölümden kurtardı.Olmadı Rıza'nın adını koysaydılar yahu :KK51:

Bence üretim artırılmalı ama artmıyor olan fabrikalar teker ,teker kapanıyor mesela sabancı firması Adana'dan elini ayağını çekti rahmetli babası ölmemiş olsaydı bu işletmeler kolay kolay kapanmazdı kızı adana'yı sevmedi
şehirin her köşesinde döner yemek yerleri ve adanalılar epey şişmanlamış durumda üretim yok olanlarıda yabancı firmalar peşkef çekiyorlar bir ülkede üretim yoksa fazla övünmeyin ne var bol,bol inşaat bina bina demek , halen 3 .dünya ülkesiyiz ufacık almanya kaç kat sanayi üretimi var
halen araba ve motorsikletin motorları yurtdışından geliyor ülkemde üretilemiyor bu kadar geriyiz işte , bir havalimanı yaptık diye süper güç değiliz , artık bazı gıdalar dahi ithalat eder olduk kırmızı mercimek kanada'dan geliyor ,pirinç amerikadan , nohutta kanada ithalatçı ülke olma durumundayız eğer inanmıyorsanız bim'marketten bakın bir bu ürünler nerden ithal etmişiz hepsinin tadıda iğrenç sonuçta güneş görmeyen ülkeden geliyor halen araba ve motorsikletin motorları yurtdışından geliyor ülkemde üretilemiyor bu kadar geriyiz işte , bir havalimanı yaptık diye süper güç değiliz , artık bazı gıdalar dahi ithalat eder olduk kırmızı mercimek kanada'dan geliyor ,pirinç amerikadan , nohutta kanada ithalatçı ülke olma durumundayız eğer inanmıyorsanız bim'marketten bakın bir bu ürünler nerden ithal etmişiz hepsinin tadıda iğrenç sonuçta güneş görmeyen ülkeden geliyor halen araba ve motorsikletin motorları yurtdışından geliyor ülkemde üretilemiyor bu kadar geriyiz işte , bir havalimanı yaptık diye süper güç değiliz , artık bazı gıdalar dahi ithalat eder olduk kırmızı mercimek kanada'dan geliyor ,pirinç amerikadan , nohutta kanada ithalatçı ülke olma durumundayız eğer inanmıyorsanız bim'marketten bakın bir bu ürünler nerden ithal etmişiz hepsinin tadıda iğrenç sonuçta güneş görmeyen ülkeden geliyor halen araba ve motorsikletin motorları yurtdışından geliyor ülkemde üretilemiyor bu kadar geriyiz işte , bir havalimanı yaptık diye süper güç değiliz , artık bazı gıdalar dahi ithalat eder olduk kırmızı mercimek kanada'dan geliyor ,pirinç amerikadan , nohutta kanada ithalatçı ülke olma durumundayız eğer inanmıyorsanız bim'marketten bakın bir bu ürünler nerden ithal etmişiz hepsinin tadıda iğrenç sonuçta güneş görmeyen ülkeden geliyor bunlar

Adı yolsuzluğa karışmış ve daha aklanmamış bir cumhurbaşkanımız var.
Nasıl sevineyim ben ismi havalimanına veriliyor diye ? Neden sevineyim ?
"Onu yaptı bunu yaptı neden sevmiyorsunuz "diyorsunuz.Babasının parasıyla mı yaptı sanki ?
hahaha gel bide babasinin parasiyla yapsaydi...baska ulkelerde herkes sanki mirastan yapiyor boyle seyleri... ulkem iyi bir yere geliyorsa sevinicem...ulkesini sevenlerde ayni seyi yapar.

artık yapılmış yapacak birşey yok
geri sökecek değiller direkleri
hayırlı olur umarım ne diyelim
çevreye zarar gelecek ona üzülüyorum sadece

ama kendi adını koyması da hoş olmamış bence
ünilere filan da hep devlet adamlarının isimleri konuluyo ben buna da karşıyım
en azından tarihimizle ilgili birşeyler olsaymış

hahaha gel bide babasinin parasiyla yapsaydi...baska ulkelerde herkes sanki mirastan yapiyor boyle seyleri... ulkem iyi bir yere geliyorsa sevinicem...ulkesini sevenlerde ayni seyi yapar.
başımıza hangi parti geldiyse bak hangi parti diyorum..bir yaptıysa 10 zarar verdi gitti ..bunun bedelinide ödeyecek en çok geliri düşük kesimdir..hep böyle olur..zenginler duvarları yüksek evlerde yaşarlar..:KK14:

Lütfi Elvan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 3. havalimanına 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adının verileceği iddialarını doğruladı

"12 yıldan beri Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkenin imarında, bu ülkenin kalkınmasında, çok önemli bir rol oynadı. Millet de zaten bunun cevabını verdi. Ne yapılsa azdır.” diyen Bakan Elvan, ismi havaalanına verilecek mi? Sorusunu “evet” diye cevapladı.

Marriot Otel’de yapılan 'Milas-Bodrum Havalimanı Kira Ödemesi' törenine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, gazetecilerin sorularını cevapladı. ‘Bugün bir gazetenin manşetinde yer aldı. 2009 yılında beş kentte, internet kullanıcılarının polis tarafından dinlendiği kararı alındığı şeklinde, bununla ilgili neler söylemek istersiniz?’ Sorusu üzerine Bakan Elvan, yasadışı dinlemelere yönelik olarak çok yoğun bir çalışma başlatıldığını kaydederek “Savcılıklar harekete geçti. Bu manada hemİstanbul hem Ankara hem de Gölbaşı Başsavcılığı'nın çalışmaları devam ediyor. Yasa dışı dinlemelere ne varsa, kim ne yaptıysa, yargı önünde bunların hesabı teker teker verilecek. Kimse bundan kaçamaz. Bu kadar net söylüyorum. Hiçbir şekilde yasa dışı dinlemelere müsamaha söz konusu olamaz. Yargı önünde her birisi, teker teker bunun hesabını vermek zorunda olacaktır.” açıklamasında bulundu.

EBOLA VİRÜSÜNE KARŞI sağlık BAKALNLIĞI GEREKLİ TEDBİRLERİ ALACAKTIR

Bakan Elvan'a; ‘Türk Havayollar'ının Nijerya’dan gelen uçağında ‘ebola virüsüne’ rastlandı. Yolcu hastaneye kaldırıldı. Afrika'dan gelen uçaklara karşı herhangi bir tedbir alındı mı?’ Diye soruldu. Türk Havayolları'nın uçağında yolcunun ateşinin yüksekliğinin tespit edilip hastaneye kaldırıldığını hatırlatan Elvan, “Bana ulaşan bilgilere göre ebola vakasının olmadığı tespit edilmiştir. Bu konuda Sağlık Bakanlığı gereken tedbirleri alacaktır. THY ekibi de gerekli tedbiri alacaktır.” ifadesinde bulundu.

3. Havaalanına Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin verileceği iddialarına ilişkin olarak ise Elvan, 12 yıldan beri Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkenin imarında, bu ülkenin kalkınmasında çok önemli bir rol oynadığını ifade etti. Elvan, milli gelir 4 kat arttıysa, bu ülkede istikrar oluşmuş ise ve halen güçlü bir şekilde gelişmeye devam ediyorsa, Türkiye olarak rekabet gücümüz artmış ise bunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a borçlu olduğumuzu söyledi. 12. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın görevine başlayacağını ifade eden Elvan, “Millet de zaten bunun cevabını verdi. Ne yapılsa azdır, diye düşünüyorum.” dedi. Kürsüden inerken gazetecinin yani havaalanına ismi verilecek mi? diye sordu. Elvan, “Evet” diyerek kürsüden indi.

http://www.milliyet.com.tr/ucuncu-havalimaninin-adi-belli-oldu/ekonomi/detay/1925059/default.htm

Adı binlerce pisliğe karışmış hala aklanmamış hiçbir pisliğin hesabı sorulmamış at gözlüğü takan %50 siyle diğer %50 yi yok sayan bir adamın üstüne birde cumhurbaşkanı seçilmiş neden ona oy verdin diye sordugunda hüloloğğğğğ diye g.t kılıyım diye cevaplar aldıgımız şehidimize kelle ,ananıda al git diyen,türk değil türkiye olmayı öğrenmeliyiz diyen,binlerce masum yavrucağı katleden öcalana sayın diyen , Rabia için sülalece gözyaşı döküp soma madeninde 200 küsür canımıza olur böyle iş kazaları diyen,Ataya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok diyen bir adamı savundugunuz oy verdiğiniz için çok sağolun. Havaalanınada ismini koyar yerdeki kaldırım taşınada.
Türklüğümüze onurumuza atamıza söylenmiş sonca laftan sonra hala sayıp sevip kucaklıyorsanız bu siizn vicdan ve merhametinizle ilgili bi durumdur.
Eminim karşı komşunuz bile türklüğünüze laf atsa ananıda al git burdan dese ölen babana iş kazası o olablr dese dünyayı yakacak olan siz bu adama 3 maymunu oynadız.
Devam edinnn ...

Öyle bir konuşuyorsunuz ki bana da babasının parasıyla yaptırdı sanki demek düşüyor.
Siz adı yolsuzluğa karışmış cumhurbaşkanınızı sevin durun.Suriyeliler ülkemde adam öldürsün,benzin mazot fiyatı alsın
başını gitsin,yolsuzluklar alsın başını gitsin,eğitim sistemimiz her gün değişsin , rüşvet kayırma alsın başını gitsin ama siz sevin bağrınıza basın,üçüncü havalimanına adı veriliyor diye sevinin (!)

Back