- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Valla bebeğim hissetse de bir sürelik bir şey olabilir zaten aramızda en fazla. Ondan dolayı bu çekincelerim.Yaa adına çok sevindim.Umarım adam da aynı şeyleri hissediyordur.
Anladım sanırım neden olduğunu ama kısa süreli de olsa güzel vakit geçirirsimValla bebeğim hissetse de bir sürelik bir şey olabilir zaten aramızda en fazla. Ondan dolayı bu çekincelerim.
Bugün belki alır seni dışarı götürürüm diyordu, ses seda yok.en güzel zamanlar en tatli duygular tadini çıkar işte ilerleyen yillarda arayan hep ayni aranan hep ayni kelebek melebek kalmiyor pireler ucusmaya basliyor ah gençlik ah bekarlik ahhhh evlen diyen aklıma
Geçen konuda bahsettiğin adam bu.Başka bir isimle aldığın üyelik.Kız hiç akıllanmıyorsun adam seni hırpalar o neler görmüştür senin gibi kimleri gömmüştür diyorum başka da bişey demiyorum.Şöyle diyeyim boşanmış ve bir çocuğu var. Bu işleri biraz sarpa sardırıyor.
bende cok severim sogan sarimsak bol bolda yerim acaba hic sogan yedikten sonra sevgilimle bulustummu zamaninda hic aklima gelmemisti bu dusunce belkide o cok sevdigim adam beni oyuzden terketmistiBugün belki alır seni dışarı götürürüm diyordu, ses seda yok.
Şimdi köfte + bol soğanlı bir salata gomucem. Kesin yarim saat sonra arar hazırlan kız geliyorum diye. Murphy kanunlarının gözü kör olsun
Ay bunu anlatınca aklıma geldi. Bir flortum vardı yıllar önce. Ulen ne zaman sarımsak, soğan yesem çocuk 1 saat sonrası için buluşma teklif ediyordu. Radar mi takmıştı napmisti mübarek
Açtığın hemen hemen tüm konularda farklı bir erkekten bahsedip hepsine aşık olmuşsun gibi anlatıyorsun ama haksız mıyım?Hayatımda 2 kere aşık oldum. Bu adama da aşık miyim bilmiyorum.
2 aşkımın arasında da 8 yıl vardı. Bu mu çok sık?
O deniz tanrıçası mıydı neydi? Sevgilisi de subaydı galiba.Sevgilisinin manyak bir eski nişanlısı vardı.Ay neleri hatırlıyorum !!Bir uye vardi hani annesi ablasi evden kovmuş ve bir adamla yasiyordu bir ara. Actiginiz konular, yazdiginiz şeyler ayni onun tarzi. Ayni üye olabilir misiniz diye dusunuyorum.Kendisi buralar da ve nick degismiste olabilir. Ben cok benzettim.
Valla ortak arkadaş grubumuz olduğu için biliyorum, bugüne kadar neredeyse 30 küsür kişiyle takılmış. Bayağı çapkın bir adammış.Geçen konuda bahsettiğin adam bu.Başka bir isimle aldığın üyelik.Kız hiç akıllanmıyorsun adam seni hırpalar o neler görmüştür senin gibi kimleri gömmüştür diyorum başka da bişey demiyorum.
Haksızsın bence. Bi boynunu morarttigim bebe vardı ona bayağı asiktim, bir eski sevgilim vardı nötrdüm, bir fuckbuddyimsi biri vardı hoşlanıyordum yani hoş adamdı, buna da ne hissettiğimi bilmiyorum.Açtığın hemen hemen tüm konularda farklı bir erkekten bahsedip hepsine aşık olmuşsun gibi anlatıyorsun ama haksız mıyım?
Bence bunu diyenler adamlar hala evli gibi geliyor.Anna konunla çok alakalı değil ama bu sıralar fotumda hep sevgililer ve onlarla yaşayan çocuklar var
Bu bana enteresan geliyor
Aynı ülkede yaşıyor isek Baba'ya bırakılan velayet oranı %1-2 arasıdır
Hatta vefat durumunda dahi ya hemen Adamı evlendirirler ya da anneanne babaanne çocuğa sahip çıkar
Zira Adam çalışıyor ve çocuğun ilgiye ihtiyacı var düşüncesi hakimdir
Bir de hep parodiler vardır Adam yanında küçük çocukla gezer kızlar yanına gelir ayyy ne tatlı vs diye
Bu kadar bekar babanın birazının da çocuğu bahane ettiğini düşünmeye başladım
Lakin bekar baba ile evlilik zordur zira çocuğu olmayan birinin çocuklu hayata birden uyum sağlaması odağın çocukta olmasını kabul etmesi zordur
Haksızsın bence. Bi boynunu morarttigim bebe vardı ona bayağı asiktim, bir eski sevgilim vardı nötrdüm, bir fuckbuddyimsi biri vardı hoşlanıyordum yani hoş adamdı, buna da ne hissettiğimi bilmiyorum.
Genç hatunuz ayol olsun o kadar
Bu adam seni silkeleyip atmaz umarım sıkılınca.Yazık olur sana.Ama böyle böyle de her önüne gelene aşık olmamayı(!) öğrenirsin.Valla ortak arkadaş grubumuz olduğu için biliyorum, bugüne kadar neredeyse 30 küsür kişiyle takılmış. Bayağı çapkın bir adammış.
Ay yok kız. Zaten evli olsa buraya konu açacak kadar yürek yemedim.
Boşanmış ve çocuğu var. Çocuk onda kalıyor.
Ahahah ayol hayatımda 2 kere aşık oldum diyorum sen de her önüne gelen aşık olma diyorsun.Bu adam seni silkeleyip atmaz umarım sıkılınca.Yazık olur sana.Ama böyle böyle de her önüne gelen aşık olmamayı(!) öğrenirsin.
Biri demişti güzel sevişen birini bulunca unutacaksın diye.Böyle her biseyi dipte yasayan kisiler genellikle bi o kadar da cabuk toparlarlar
Çünkü cabuk sıkılırlar bak mesela su an gecmisten olan kimse aklinda değil
Yani dert etme