Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu

en güzel zamanlar en tatli duygular tadini çıkar işte ilerleyen yillarda arayan hep ayni aranan hep ayni kelebek melebek kalmiyor pireler ucusmaya basliyor ah gençlik ah bekarlik ahhhh evlen diyen aklıma

en güzel zamanlar en tatli duygular tadini çıkar işte ilerleyen yillarda arayan hep ayni aranan hep ayni kelebek melebek kalmiyor pireler ucusmaya basliyor ah gençlik ah bekarlik ahhhh evlen diyen aklıma
Bugün belki alır seni dışarı götürürüm diyordu, ses seda yok.
Şimdi köfte + bol soğanlı bir salata gomucem. Kesin yarim saat sonra arar hazırlan kız geliyorum diye. Murphy kanunlarının gözü kör olsun

Ay bunu anlatınca aklıma geldi. Bir flortum vardı yıllar önce. Ulen ne zaman sarımsak, soğan yesem çocuk 1 saat sonrası için buluşma teklif ediyordu. Radar mi takmıştı napmisti mübarek

bende cok severim sogan sarimsak bol bolda yerim acaba hic sogan yedikten sonra sevgilimle bulustummu zamaninda hic aklima gelmemisti bu dusunce belkide o cok sevdigim adam beni oyuzden terketmisti
hohlamazsin sende adamin suratina kiz nolacak
birde umurlarinda olmuyor bekarken kasiyoruz kasiyoruz evlenince bakiyoruz adam nerdeyse burnumuza gaz cikaracak halbuki sevgiliylen ne kaddan kibardı

O deniz tanrıçası mıydı neydi? Sevgilisi de subaydı galiba.Sevgilisinin manyak bir eski nişanlısı vardı.Ay neleri hatırlıyorum !!

Valla ortak arkadaş grubumuz olduğu için biliyorum, bugüne kadar neredeyse 30 küsür kişiyle takılmış. Bayağı çapkın bir adammış.

Açtığın hemen hemen tüm konularda farklı bir erkekten bahsedip hepsine aşık olmuşsun gibi anlatıyorsun ama haksız mıyım?
Haksızsın bence. Bi boynunu morarttigim bebe vardı ona bayağı asiktim, bir eski sevgilim vardı nötrdüm, bir fuckbuddyimsi biri vardı hoşlanıyordum yani hoş adamdı, buna da ne hissettiğimi bilmiyorum.

Bence bunu diyenler adamlar hala evli gibi geliyor.

Valla ortak arkadaş grubumuz olduğu için biliyorum, bugüne kadar neredeyse 30 küsür kişiyle takılmış. Bayağı çapkın bir adammış.
Bu adam seni silkeleyip atmaz umarım sıkılınca.Yazık olur sana.Ama böyle böyle de her önüne gelene aşık olmamayı(!) öğrenirsin.

Bir de bu adam bence sana çok da bişey yapmıyor.Hani bana kraliçeymişim gibi hissettiriyosun diyosun ya , senin eskiler o kadar kötüydü ki bu normal adamı bile sana kraliçe gibi davranıyor sanıyorsun.

Bu adam seni silkeleyip atmaz umarım sıkılınca.Yazık olur sana.Ama böyle böyle de her önüne gelen aşık olmamayı(!) öğrenirsin.
Ahahah ayol hayatımda 2 kere aşık oldum diyorum sen de her önüne gelen aşık olma diyorsun.

Yani yazmıştım ama gormemissindir muhtemelen. Biliyor benim sevişmek icin sevgili olalım, ilişkimiz olsun kafasında olmadigimi.
Seks dışında da birçok şey yapıyoruz ve teklif ondan geliyor.
Bir ihtimal beni kaptırmamak için de olabilir tabii bilemem.

Böyle her biseyi dipte yasayan kisiler genellikle bi o kadar da cabuk toparlarlar
Çünkü cabuk sıkılırlar bak mesela su an gecmisten olan kimse aklinda değil
Yani dert etme
Biri demişti güzel sevişen birini bulunca unutacaksın diye.
Galiba işin formülü burada yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…