Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu

Anna'cım sendin o ikinci üyelikle konu acan değil mi :) ne ihtiyacın vardı ikinci üyeliğe, neyse.

İlişkiye başlarken adamın boşanmış ve çocuklu olduğunu biliyordun sonuçta. Anı yaşamak kavramı pek bana uygun değil ama senin açından bakarsak çokta düşünme ilerisini, ki zaten öyle yapacaksındır sen :)
Ya şundan dolayı açtım ne yazık ki bazı üyelerin bana karşı bir önyargısı var.
Başka üye aynı konuyu açsa o kadar sert yorum yapmayacakken ben açınca durum değişiyor. Bizzat şahit oldum defalarca.
Bu konu da benim için onemliydi ve daha objektif yorumlar almak istedim.

Ya şundan dolayı açtım ne yazık ki bazı üyelerin bana karşı bir önyargısı var.
Başka üye aynı konuyu açsa o kadar sert yorum yapmayacakken ben açınca durum değişiyor. Bizzat şahit oldum defalarca.
Bu konu da benim için onemliydi ve daha objektif yorumlar almak istedim.

Kendinden emin olmadığın içindir o noktalar.
Emin olup fikir istersen isteyen istediği kadar negatif yorum yapsın, size ne deyip geçersin, geçmelisin de bence :KK6:

Kendinden emin olmadığın içindir o noktalar.
Emin olup fikir istersen isteyen istediği kadar negatif yorum yapsın, size ne deyip geçersin, geçmelisin de bence :KK6:
Kız geçerim demek istediğim o değil. Belki o sert yorum yapanlarda benim olduğumu bilmeseler belki ise yarar yorum yaparlar diye düşündüm. Ve bir iki kişi doğruladı bunu :KK70:

Anna konunla çok alakalı değil ama bu sıralar fotumda hep sevgililer ve onlarla yaşayan çocuklar var

Bu bana enteresan geliyor

Aynı ülkede yaşıyor isek Baba'ya bırakılan velayet oranı %1-2 arasıdır

Hatta vefat durumunda dahi ya hemen Adamı evlendirirler ya da anneanne babaanne çocuğa sahip çıkar

Zira Adam çalışıyor ve çocuğun ilgiye ihtiyacı var düşüncesi hakimdir

Bir de hep parodiler vardır Adam yanında küçük çocukla gezer kızlar yanına gelir ayyy ne tatlı vs diye

Bu kadar bekar babanın birazının da çocuğu bahane ettiğini düşünmeye başladım

Lakin bekar baba ile evlilik zordur zira çocuğu olmayan birinin çocuklu hayata birden uyum sağlaması odağın çocukta olmasını kabul etmesi zordur

Anna konunla çok alakalı değil ama bu sıralar fotumda hep sevgililer ve onlarla yaşayan çocuklar var

Bu bana enteresan geliyor

Aynı ülkede yaşıyor isek Baba'ya bırakılan velayet oranı %1-2 arasıdır

Hatta vefat durumunda dahi ya hemen Adamı evlendirirler ya da anneanne babaanne çocuğa sahip çıkar

Zira Adam çalışıyor ve çocuğun ilgiye ihtiyacı var düşüncesi hakimdir

Bir de hep parodiler vardır Adam yanında küçük çocukla gezer kızlar yanına gelir ayyy ne tatlı vs diye

Bu kadar bekar babanın birazının da çocuğu bahane ettiğini düşünmeye başladım

Lakin bekar baba ile evlilik zordur zira çocuğu olmayan birinin çocuklu hayata birden uyum sağlaması odağın çocukta olmasını kabul etmesi zordur
Evlilik düşünmüyorum, yaşım çok genç. Ailem karşı çıkar. Şimdi bile 30'a kadar evlilik yok, evlendiğin zaman da çocuk yapma mümkünse diyorlar.

Adam önceden çok çapkın bir adammış. Düşününce bana böyle davranması için mantıklı bir sebep bulamadım. Çünkü ben de sevişmek icin illa sevgili olalım, bir ilişkimiz olsun kafasında değilim.
Ama etrafımda çok erkek olduğunu biliyor. Belki de kaptırmamak için böyle bir strateji izliyordur.

Üzülmekten korka korka aşık oldum tabiki haketmedi ve şu an ki halim bi gökdelenin tepesinden düşmüşüm paramparcayim anca cımbızla toplayabilirler öyle...
Anne Boleyn'den Bihter Ziyagil'e bağlayacağım ama..
Sonunda yanacagimi bile bile elimi ateşe uzatıyorum. Elime verdiği o ılık his her şeye değermiş gibi geliyor.

Merhabalar hatunlar,

Bu sıralar aklım uçtu, uçacak; vallahi zor tutuyorum. Gel gelelim bunun esas sebebine, centilmen mi centilmen pörfekto mu pörtekto bir beyefendi. Bendeki aynı tutku, aynı libido, aynı ota bota kahkaha atma potansiyeli, aynı burç falan fıstık böyle gidiyor.
Onunla vakit geçirirken; hani bazı fantastik filmler olur ya, dünyanın sonu gelmiştir dünyada tek insan kalmıştır, işte onunla sadece ikimiz kalmışız gibi hissediyorum. Bilemiyorum bayramda vakit geçirirken bütün apartman, sokak falan bomboştu belki ondan kaynaklıdır :KK70:

Az çok beni tanıyanlar bilir. Aşık oldum mu akıntıya kapılmış gibi oluyorum. Dedim bu sefer nickinin hakkını ver be. O kadar Anne Boleyn'in hayatını oku, izle, et yap hiç mi kendine bir şeyler nasiplenmez insan?

Adam 'ilişkimiz bilmem ne xxxx' bir şeyler diyor ben oradan atlıyorum 'ne ilişkisi canım ya? anın tadını çıkaralım, belki 10 yıl görüşürüz belki bu son görüşmemiz olur, kim biliir' diye.

Ay neyse çok boş yaptım.

Geçen migrenim tutmuştu, biraz telefonla konuştuk, şıp diye geçti. Bir insanın üzerimde bu kadar etkisinin olabilmesi rahatsız etti beni.
Ya da onu sık düşünür oldum bu sıralar. Bu da hoşuma gitmiyor. Gerçi napcam yani bakkal amcayı, üst kattaki komşu teyzeyi mi düşünücem :işsiz:
Hafif kalpte çarpıntılar arttı, demin telefon çaldı ekrana heyecanla bakmalar o mu falan diye..

Hatunlar ya ben daha gamsız olmak istiyorum bu konuda, help, taktiks :110:
Aynı adam mı

Merhabalar hatunlar,

Bu sıralar aklım uçtu, uçacak; vallahi zor tutuyorum. Gel gelelim bunun esas sebebine, centilmen mi centilmen pörfekto mu pörtekto bir beyefendi. Bendeki aynı tutku, aynı libido, aynı ota bota kahkaha atma potansiyeli, aynı burç falan fıstık böyle gidiyor.
Onunla vakit geçirirken; hani bazı fantastik filmler olur ya, dünyanın sonu gelmiştir dünyada tek insan kalmıştır, işte onunla sadece ikimiz kalmışız gibi hissediyorum. Bilemiyorum bayramda vakit geçirirken bütün apartman, sokak falan bomboştu belki ondan kaynaklıdır :KK70:

Az çok beni tanıyanlar bilir. Aşık oldum mu akıntıya kapılmış gibi oluyorum. Dedim bu sefer nickinin hakkını ver be. O kadar Anne Boleyn'in hayatını oku, izle, et yap hiç mi kendine bir şeyler nasiplenmez insan?

Adam 'ilişkimiz bilmem ne xxxx' bir şeyler diyor ben oradan atlıyorum 'ne ilişkisi canım ya? anın tadını çıkaralım, belki 10 yıl görüşürüz belki bu son görüşmemiz olur, kim biliir' diye.

Ay neyse çok boş yaptım.

Geçen migrenim tutmuştu, biraz telefonla konuştuk, şıp diye geçti. Bir insanın üzerimde bu kadar etkisinin olabilmesi rahatsız etti beni.
Ya da onu sık düşünür oldum bu sıralar. Bu da hoşuma gitmiyor. Gerçi napcam yani bakkal amcayı, üst kattaki komşu teyzeyi mi düşünücem :işsiz:
Hafif kalpte çarpıntılar arttı, demin telefon çaldı ekrana heyecanla bakmalar o mu falan diye..

Hatunlar ya ben daha gamsız olmak istiyorum bu konuda, help, taktiks :110:
Ay ilk deneyimini yaşadığın adamla aynı mı

X