- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yok valla hiç öyle, seni seviyorum, bir şeyler hissediyorum falan demedim.Aşık olmaktan ne kadar korkarsan o kadar çok aşık olursun
Ama karşındaki adama bu kadar çok anlam yükleme ne olursa olsun
Erkekler hemen seviyorum bilmem ne derler sen aşık oldum sana dersen kaçarlar
Bırak o seni düşünsün ya
Peşinden koşsun
Çok arama sorma
Hmm şimdi ben garantici bir insanımdır. Aklımın mantığımın uymayacağı boş beleş biriyle zaman kaybetmem. Bu yüzden kendimi sizin yerinize koyarak boşverin gitsin derim. Bir kere bana uymayan birinden hoslanmistim. Ağzımın payını aldım oturdum. Siz eğer böyle bir şeyi atlatamam kendimi yer dururum derseniz cevabım madem öyle uzak durun olur. Ama olsun ya anı yaşamayı severim ne olacaksa olsun hüzün aşkın kardeşidir derseniz ben de" carpe diem" diye cevap veririmSonunda üzüleceğimi biliyorum bazı sebeplerden ötürü.
Şöyle diyeyim boşanmış ve bir çocuğu var. Bu işleri biraz sarpa sardırıyor.Hmm şimdi ben garantici bir insanımdır. Aklımın mantığımın uymayacağı boş beleş biriyle zaman kaybetmem. Bu yüzden kendimi sizin yerinize koyarak boşverin gitsin derim. Bir kere bana uymayan birinden hoslanmistim. Ağzımın payını aldım oturdum. Siz eğer böyle bir şeyi atlatamam kendimi yer dururum derseniz cevabım madem öyle uzak durun olur. Ama olsun ya anı yaşamayı severim ne olacaksa olsun hüzün aşkın kardeşidir derseniz ben de" carpe diem" diye cevap veririm
Uu beybi...Şöyle diyeyim boşanmış ve bir çocuğu var. Bu işleri biraz sarpa sardırıyor.
Absolut, adam bana kraliçe muamelesi yapıyor. Dedikleri, yaptıkları ruhumu öyle okşuyor ki. Alışıyorum da. Hayatımdan çıkarsa, çıkarırsam yaptıklarının yokluğunu çekerim diye düşünüyorum.Korkman normal ama daha 20lerindeymişsin. Kötü bitse de çabuk toparlanırsın.
Karı?Bisey anladiydam ne olayim, ne bos konular aciliyor ya....ne alaka? Anlayan varsa aciklasin lütfen, ne istiyor bu kari? Derdi ne?
Bisey anladiydam ne olayim, ne bos konular aciliyor ya....ne alaka? Anlayan varsa aciklasin lütfen, ne istiyor bu kari? Derdi ne?
Karı mı?Bisey anladiydam ne olayim, ne bos konular aciliyor ya....ne alaka? Anlayan varsa aciklasin lütfen, ne istiyor bu kari? Derdi ne?
Yaş farkı çok olmasa da var. Şimdi ifşa olmamak için aşırı bilgi vermeyeyim de 30larının başı diyeyim. Boşanmış ve çocuğu var.Adam kac yasinda ?Yas farki var mi ?
Evlilik beklentin yok henuz.Tuketesiye kadar harca aski.Bu kafayi seviyosun cunku dibine kadar yasamayi.
8-9 senedir flört dünyasında aktifim daha yüzüm doğru düzgün şu anki sevgilimle güldü. Başta korkularımdan dolayı ilişki olmasın, aşık olmamalıyım modundaydım. Hatta kendisine de sana aşık olmayacağım demiştim (oldumAbsolut, adam bana kraliçe muamelesi yapıyor. Dedikleri, yaptıkları ruhumu öyle okşuyor ki. Alışıyorum da. Hayatımdan çıkarsa, çıkarırsam yaptıklarının yokluğunu çekerim diye düşünüyorum.
Ne hissediyorum diye kendime soruyorum ama bir cevap veremiyorum.8-9 senedir flört dünyasında aktifim daha yüzüm doğru düzgün şu anki sevgilimle güldü. Başta korkularımdan dolayı ilişki olmasın, aşık olmamalıyım modundaydım. Hatta kendisine de sana aşık olmayacağım demiştim (oldum)
Evet ayrılırsak üzülürüm, ağlarım ama geçer gider. Bana en azından dünyada hala centilmen ve iyi erkeklerin de olduğunu kanıtladı. Tek bir numune değil kendisi. O yüzden onsuz yapamam ölürüm gibi bir düşünceden çıkıp aşkın tadını çıkartmalı insan.
Tabii eğer bu gerçekten aşksa...
Aşk imkansızı sever. Siz bekarsaniz hiç bulaşmayin. Duygulariniz her şeyi güzel gösteriyor...onun enerjisi değil bence.Şöyle diyeyim boşanmış ve bir çocuğu var. Bu işleri biraz sarpa sardırıyor.
Yaş farkı çok olmasa da var. Şimdi ifşa olmamak için aşırı bilgi vermeyeyim de 30larının başı diyeyim. Boşanmış ve çocuğu var.
Öyle çok relax bir modda takılamıyoruz ne yazık ki. Evde oturup adamın müsait olmasını beklemek de gençliğimi çürütmekle eş değer gibi geliyor.
Ama bir yandan da adam bana kraliçeymişim gibi muamele ediyor. Buna da alıştım, alışıyorum. Of of ne yapsam bilemiyorum.
Evet çocuğu onunla kalıyor.Musait olmasini beklemek diyosun ozaman cocugu yaninda mi? Bunlari soruyorum hani sende 20 lerin sorunda olsan 30larda olsan en azindan daha mantikli olabilirdi ama sen daha fikir fikirsin.Adamin sorumluluklari vs Bunlar benim hep aklimi kurcalardi.
Aşk güzel bir şey ama illa kendini böyle zor bir duruma sokmanı da gerektirecek bir şey de değil. Yaşın daha ileri olsa oluru belki olurdu ama çocuk büyük bir sorumluluk. İleriyi çok planlamadan yaşamak güzel ama olabilecekleri de bilmek lazım.Ne hissediyorum diye kendime soruyorum ama bir cevap veremiyorum.
İlk defa onunla birlikte oldum, ilk defa bir erkek hem böylesine tutkulu hem böylesine şevkatli davranıyor.
Onunla buluşacağım zamanlar kalbim 130ları görüyor. Onunla konuştuktan sonra yarım saat yerime oturamayıp, ebleh bir gülümseme ile dolanıyorum.
Ama ilişki gibi bir ilişki de yaşayamıyoruz çocuğu olduğu için. Hayatı çocuğuna göre kurulu. Anlık planlar falan yok, hep önceden planlar yapıyoruz.