- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 42
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
biz nice akıllı ınsanlar gördükEvliyim benbekar olsam da mumkun degildi cunku akilliyim sukur
Yeterince akilli degillermis demek ki bir de o var. Adam olsun kullandirmasin kendini.biz nice akıllı ınsanlar gördükama yine de büyük lokma yiyip büyük söz konuşmamak gerek
alemsin:)))keşke herkes senin gibi oookıılıı olseeeYeterince akilli degillermis demek ki bir de o var. Adam olsun kullandirmasin kendini.
Annacigima feda olsunkullan kiz M Meredith Grey
Sen daha oncede birliktelik yaşamıştın ben mi yanılıyorum??Ne hissediyorum diye kendime soruyorum ama bir cevap veremiyorum.
İlk defa onunla birlikte oldum, ilk defa bir erkek hem böylesine tutkulu hem böylesine şevkatli davranıyor.
Onunla buluşacağım zamanlar kalbim 130ları görüyor. Onunla konuştuktan sonra yarım saat yerime oturamayıp, ebleh bir gülümseme ile dolanıyorum.
Ama ilişki gibi bir ilişki de yaşayamıyoruz çocuğu olduğu için. Hayatı çocuğuna göre kurulu. Anlık planlar falan yok, hep önceden planlar yapıyoruz.
Evet tatlım.Hala bu adamla beraber misin annacım ?
OooEvet tatlım.
Mükemmel. Hatta mükemmel bile yetersiz kalıyor.Ooobravo.. nasıl gidiyor, her şey yolunda mı?
Sevgili gibi oldunuz mu artıkMükemmel. Hatta mükemmel bile yetersiz kalıyor.
Gün geçtikçe her şey daha da güzelleşiyor.
Sevgiliyi de geçtik galiba.Sevgili gibi oldunuz mu artık
Kova :)Burcun ne canımcanım
Hadi yaa yoksa Ufukta evlilik falan mı varSevgiliyi de geçtik galiba.
Ben evlilik kurumuna biraz uzak bir insanım ne yazık ki.Hadi yaa yoksa Ufukta evlilik falan mı var
Ayyy çok sevindim hayatım darısı benim başıma inşallahBen evlilik kurumuna biraz uzak bir insanım ne yazık ki.
Ama mutluyuz ya, şifa gibi geliyor bana.
Tüm kalbimle seni bulutların üzerindeymişsin gibi hissettiren, hayatını aşkla dolduran bir ilişki yasamanı diliyorum ❤Ayyy çok sevindim hayatım darısı benim başıma inşallah