Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hatunlar,

Bu sıralar aklım uçtu, uçacak; vallahi zor tutuyorum. Gel gelelim bunun esas sebebine, centilmen mi centilmen pörfekto mu pörtekto bir beyefendi. Bendeki aynı tutku, aynı libido, aynı ota bota kahkaha atma potansiyeli, aynı burç falan fıstık böyle gidiyor.
Onunla vakit geçirirken; hani bazı fantastik filmler olur ya, dünyanın sonu gelmiştir dünyada tek insan kalmıştır, işte onunla sadece ikimiz kalmışız gibi hissediyorum. Bilemiyorum bayramda vakit geçirirken bütün apartman, sokak falan bomboştu belki ondan kaynaklıdır

Az çok beni tanıyanlar bilir. Aşık oldum mu akıntıya kapılmış gibi oluyorum. Dedim bu sefer nickinin hakkını ver be. O kadar Anne Boleyn'in hayatını oku, izle, et yap hiç mi kendine bir şeyler nasiplenmez insan?

Adam 'ilişkimiz bilmem ne xxxx' bir şeyler diyor ben oradan atlıyorum 'ne ilişkisi canım ya? anın tadını çıkaralım, belki 10 yıl görüşürüz belki bu son görüşmemiz olur, kim biliir' diye.

Ay neyse çok boş yaptım.

Geçen migrenim tutmuştu, biraz telefonla konuştuk, şıp diye geçti. Bir insanın üzerimde bu kadar etkisinin olabilmesi rahatsız etti beni.
Ya da onu sık düşünür oldum bu sıralar. Bu da hoşuma gitmiyor. Gerçi napcam yani bakkal amcayı, üst kattaki komşu teyzeyi mi düşünücem
Hafif kalpte çarpıntılar arttı, demin telefon çaldı ekrana heyecanla bakmalar o mu falan diye..

Hatunlar ya ben daha gamsız olmak istiyorum bu konuda, help, taktiks

Aşık olmaktan ne kadar korkarsan o kadar çok aşık olursun
Ama karşındaki adama bu kadar çok anlam yükleme ne olursa olsun
Erkekler hemen seviyorum bilmem ne derler sen aşık oldum sana dersen kaçarlar
Bırak o seni düşünsün ya
Peşinden koşsun
Çok arama sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…