Uçtu Uçtu Anna'nın Aklı Uçtu

Ahahah ayol hayatımda 2 kere aşık oldum diyorum sen de her önüne gelen aşık olma diyorsun.

Yani yazmıştım ama gormemissindir muhtemelen. Biliyor benim sevişmek icin sevgili olalım, ilişkimiz olsun kafasında olmadigimi.
Seks dışında da birçok şey yapıyoruz ve teklif ondan geliyor.
Bir ihtimal beni kaptırmamak için de olabilir tabii bilemem.
AŞIK olmak yazdıktan sonra yay ayraç içine ünlem koydum canım.Demek istediğini anladım.Kaç yaşında bu insan? Hayatındaki bir eksiklikten bu haldesin sen.Keşke onun ne olduğunu keşfedip tamamlasan.Bu tür adamlar sana yakışmıyor.Sen yaşına yakın ve senin dengin insanlarla doyumlu ilişkiler yaşamalısın.

AŞIK olmak yazdıktan sonra yay ayraç içine ünlem koydum canım.Demek istediğini anladım.Kaç yaşında bu insan? Hayatındaki bir eksiklikten bu haldesin sen.Keşke onun ne olduğunu keşfedip tamamlasan.Bu tür adamlar sana yakışmıyor.Sen yaşına yakın ve senin dengin insanlarla doyumlu ilişkiler yaşamalısın.
Yaşıtım erkeklerle pek iyi anlaşamam. Yani fazla çocuksu geliyorlar.
Bütün erkek kankalarima, flortlerime bakıyorum hepsi 30larina ramak kalmış insanlar.

Ahahah ayol hayatımda 2 kere aşık oldum diyorum sen de her önüne gelen aşık olma diyorsun.

Yani yazmıştım ama gormemissindir muhtemelen. Biliyor benim sevişmek icin sevgili olalım, ilişkimiz olsun kafasında olmadigimi.
Seks dışında da birçok şey yapıyoruz ve teklif ondan geliyor.
Bir ihtimal beni kaptırmamak için de olabilir tabii bilemem.
Seks var mı bu beyle yaşıyor musunuz

Daha evvel bir üzüntü yaşadığın için şu an herkese temkinlisin.
Şimdi yine beni yanlış anlayacaksın ama anın tadını çıkartmak tabi güzel ama neden düzenli bir partnerin olmasın ?
Sen böyle diyerek onu kendinden çok itersin bence.
Sevdiğin biriyle sevişmek bence çarpı bin haz verir.
Böyle şeyler söyleyerek kendini basite indirgememelisin.

Daha evvel bir üzüntü yaşadığın için şu an herkese temkinlisin.
Şimdi yine beni yanlış anlayacaksın ama anın tadını çıkartmak tabi güzel ama neden düzenli bir partnerin olmasın ?
Sen böyle diyerek onu kendinden çok itersin bence.
Sevdiğin biriyle sevişmek bence çarpı bin haz verir.
Böyle şeyler söyleyerek kendini basite indirgememelisin.
Kaçan balık büyük olur klişesine kapıldım galiba :KK43:

Haksızsın bence. Bi boynunu morarttigim bebe vardı ona bayağı asiktim, bir eski sevgilim vardı nötrdüm, bir fuckbuddyimsi biri vardı hoşlanıyordum yani hoş adamdı, buna da ne hissettiğimi bilmiyorum.
Öhhh yani kaç yıllık kocama böyle yürümedim, bu yaşta bu libido erken yıpranırsın böyle giderse 😂

bende cok severim sogan sarimsak bol bolda yerim acaba hic sogan yedikten sonra sevgilimle bulustummu zamaninda hic aklima gelmemisti bu dusunce belkide o cok sevdigim adam beni oyuzden terketmisti:halay::halay:
hohlamazsin sende adamin suratina kiz nolacak
birde umurlarinda olmuyor bekarken kasiyoruz kasiyoruz evlenince bakiyoruz adam nerdeyse burnumuza gaz cikaracak halbuki sevgiliylen ne kaddan kibardı
Yok ya evliyim ve dışarda ağır baharatlı yediğim zamanlar kocam kokuyu sokak başından alıyor. O gün asla benle muhatap olmuyor 😁 özellikle hardal ve barbekü sos aile bütünlüğümüze zarar vermekte

Yok ya evliyim ve dışarda ağır baharatlı yediğim zamanlar kocam kokuyu sokak başından alıyor. O gün asla benle muhatap olmuyor 😁 özellikle hardal ve barbekü sos aile bütünlüğümüze zarar vermekte
belkide benim eşimin pastirma sever bir kayserili olmasiyla alakali bir durumdur 😁

allahtan artik çemenini yemiyor yoğun şikayetlerimden sonra afedersin ama idrarda bile kokuyor yahu adam yedigi zaman bir hafta kokarca gibi geziyor burnumun dibinde
Lisedeyken bir kız vardı. Annesi ekmeğe çemen sürer koyardı beslenmesine. Düşünür düşünür bulamazdım ne ayak diye 🤔🤭

X