- 5 Mayıs 2022
- 3.096
- 3.726
- 37
Kargo teslim alınmaz ise sıkıntı olur ama kesin alacak mısınız? Karsi odemeli cok tutabilir... 2 kutu var elimde size kaç tane lazimEstrofemleri kargo yapma imkânınız var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kargo teslim alınmaz ise sıkıntı olur ama kesin alacak mısınız? Karsi odemeli cok tutabilir... 2 kutu var elimde size kaç tane lazimEstrofemleri kargo yapma imkânınız var mı
2 kutusunu da alırımKargo teslim alınmaz ise sıkıntı olur ama kesin alacak mısınız? Karsi odemeli cok tutabilir... 2 kutu var elimde size kaç tane lazim
2 kutusunu da alırım kargoyu öderim
İki kutuyu da alırım kargoyu siz karşı ödemeli yapın ben ödemesini yaparımKargo teslim alınmaz ise sıkıntı olur ama kesin alacak mısınız? Karsi odemeli cok tutabilir... 2 kutu var elimde size kaç tane lazim
Tamam..İki kutuyu da alırım kargoyu siz karşı ödemeli yapın ben ödemesini yaparım
Merhaba ilaçlar elinizde mevcut mu ?t
Size yazdımArkadaşlar elimde progestan dex iğne ve progestan fitil var. Alalı 3 gün olmadi. İsteyen olursa özelden yazabilir
Estrofemleri verdim ama diğerleri duruyor. Kusadasi içi teslim alabilirsiniz? Skt yaklaştı ziyan olmasınlar..Merhaba,
elimde 2 tane estrofem 2 mg var skt 8/25
Oxotide 250 mcg 1 tane skt 9/24
Gonapeptyl 0.1 6 tane var 1 tanesini kendim kullandım. Skt 6/24
Buzdolabının sebzelik tarafında muhafaza edildi hep soğukta kaldı..
Yer Kuşadası
bana gonderebeilir misinizPROGESTAN DEX nisan son kullanma tarihli 1 kutu var.Acil ihtiyacı olan yazssın.(ücretsiz)
Tabiki özelden adres ve iletişim no bırakın yarın kargolarımbana gonderebeilir misiniz
VERİLDİ.PROGESTAN DEX nisan son kullanma tarihli 1 kutu var.Acil ihtiyacı olan yazssın.(ücretsiz)