İstanbuldaysanız gelip alabilirimSevgili anne adayları elimde 15 adet (15 enjektör) Oksapar var. Doktorum kestiği için ihtiyacı olan birine vermek istiyorum malum çok pahalı her şey. Bana ve bebeğime duanızdan başka bir şey istemem
Ankara içi elden ya da tc telefon no vs alarak karşı ödemeli kargo yapabilirim. Daha önce yine bir arkadaşa ilaç kargo yaptığımda adresten başka bir şey almamıştım ve malesef hem kargo hem ben zor ulaştık kendisine
Merhaba Gonal F 300 eğer İstanbul'a gonderebilirseniz alabilir, ama istediğiniz ilaçları size temin edecek gücüm imkanım yok.Merhabalar. Daha önceki tedavimden elimde 5 adet gonal f 300 mevcut (skt 04/24) yeni tedavimde pergoveris 150 ilacı kullanılacağından elimdeki bu 5 adet gonal f 300 (hazır kalem) ilacını 2 kutu pergoveris (150) ilacı olan veya temin ederim diyen biri ile değiştirmek istiyorum. İhtiyacı olan ve yardımcı olmak isteyenlere İzmir ve Denizli de elden teslim edebilirim.
Ankara yazmıştım Pınar hanım keşke okusanız.. bir arkadaşın tavsiyesi üzerine doğumdan sonra vermeye karar verdim, tekrar duyuracağımİstanbuldaysanız gelip alabilirim
Tüp bebekte kullanılan ilaçlar herkeste aynı olmuyor, lütfen ücretsiz veriyor insanlar diye böyle yapmayın. Önce bir tedaviye başlayın doktorunuz hangi ilaçları ne dozda veriyorsa ona göre isteyin. Benden Oksapar istediniz misal, Oksapar kan sulandırıcı iğne benim ilk tedavimde verilmemişti ikincide de transfer aşamasında verildi, siz daha yeni başlıyorsunuz nerden biliyorsunuz ihtiyacınız olacağını?Selam tüp bebeğe başlayacağım elinde ilacı olan varsa İstanbul Avrupa yakası gelip bizzat alabilirim çok dua ederim şimdiden Allah razı olsun
Öğrenmiş oldum sayenizde tşk ederim insan bilmeyince bide heyecan olunca bazen saçmalayabiliyor işte maruz görünTüp bebekte kullanılan ilaçlar herkeste aynı olmuyor, lütfen ücretsiz veriyor insanlar diye böyle yapmayın. Önce bir tedaviye başlayın doktorunuz hangi ilaçları ne dozda veriyorsa ona göre isteyin. Benden Oksapar istediniz misal, Oksapar kan sulandırıcı iğne benim ilk tedavimde verilmemişti ikincide de transfer aşamasında verildi, siz daha yeni başlıyorsunuz nerden biliyorsunuz ihtiyacınız olacağını?
Merhaba ilaç duruyor mu ben yakınım size elden alırımBende gonalf 900 den 300 ml kaldı dolapta saklıyorum isteyen olursa verebilirim İstanbul sancaktepedeyim
İlk konu İstanbul'a gönderip ilaçları riske atamam elden buzla teslim edebilirim. İkinci konu benim de yeni tedavim için o ilaca ihtiyacım var o nedenle onu temin edene verebilirim ayrıca istediğim ilac daha uygun fiyatlı. Tedavi şartları hepimizi çok zorluyor. Rabbim hepimize kolaylık versin.Merhaba Gonal F 300 eğer İstanbul'a gonderebilirseniz alabilir, ama istediğiniz ilaçları size temin edecek gücüm imkanım yok.
Merhabalar bu tedavimde bu ilacı kullanıyorum ilac soguk zincir olmadığı icin kargo parasını göndersem bana iletebilir misiniz ?Merhaba elimde pergoveris 150ıu/75 ıu den 2 toz 2 su olarak var ihtiyacı olana verebilirim Bursa elden de verebilirim
Merhaba gonal f 450 varElinde gonal f 900
Oxotide
Ovitirelle bunlardan herhangi bulunan var mı acaba
Hala varmı oksapar?kargoyu ben karşılarımSevgili anne adayları elimde 15 adet (15 enjektör) Oksapar var. Doktorum kestiği için ihtiyacı olan birine vermek istiyorum malum çok pahalı her şey. Bana ve bebeğime duanızdan başka bir şey istemem
Ankara içi elden ya da tc telefon no vs alarak karşı ödemeli kargo yapabilirim. Daha önce yine bir arkadaşa ilaç kargo yaptığımda adresten başka bir şey almamıştım ve malesef hem kargo hem ben zor ulaştık kendisine
Evet var ama bir arkadaşın tavsiyesi ile doğumdan sonra vereceğimHala varmı oksapar?kargoyu ben karşılarım
Doğum uz ne zaman canım.Bide oksapar 4000 demi.kaç adet vardıEvet var ama bir arkadaşın tavsiyesi ile doğumdan sonra vereceğim
Martta gönderebilirim. 15 adet varDoğum uz ne zaman canım.Bide oksapar 4000 demi.kaç adet vardı
Bende Gebeyim de şimdi bi 10 adet kadar var neyse geç olur o zamana siz kuşlanıyounuz sanıeımMartta gönderebilirim. 15 adet var
Skt geçmiyor muMartta gönderebilirim. 15 adet var