Yer neresiElden alacaksaniz duruyor. Kargoyla gonderemiyorum malesef
Hala mevcut mu almak istiyorumMerhabalar elimde progestan oksapar ve yumurta toplarken kullanilan 2 dozluk ilacim var simdi adini unuttum.bakarim onada ihtiyaci olana ucretsiz kargo yapacgim
Ank cankayaYer neresi
Ben İzmir karşı ödemeli kargo yapsanizAnk cankaya
Kargoyla baska isteyenler de oldu ama malesef kargoya cikamiyorumBen İzmir karşı ödemeli kargo yapsaniz
Oksapar var 2 kutu nasıl ulastiririm sana canımDuruyor mu canım
Canım yazdım sana özeldenOksapar var 2 kutu nasıl ulastiririm sana canım
Duruyor mu hala ben alabilirim.Merhaba ankaradayim elimde 2 kutu cetrotide var buzdolabında muhafaza ediyorum. İhtiyacı olana vereceğim.
Oksapar varmı halaMerhabalar elimde progestan oksapar ve yumurta toplarken kullanilan 2 dozluk ilacim var simdi adini unuttum.bakarim onada ihtiyaci olana ucretsiz kargo yapacgim
Sanirim istanbuldasiniz soğuk zincir buzdolabında duruyor İstanbul’a gönderemem maalesef kargoda bozulur çünkü üzgünüm.Duruyor mu hala ben alabilirim.
Oksapar varmı halaMerhabalar elimde progestan oksapar ve yumurta toplarken kullanilan 2 dozluk ilacim var simdi adini unuttum.bakarim onada ihtiyaci olana ucretsiz kargo yapacgim
Ürünü kargo gelip evden alsa size uyar mı oksapar için???Elden alacaksaniz duruyor. Kargoyla gonderemiyorum malesef
Tamam derseniz kargoyu ben ayarlarım gelip evinizden alsınElden alacaksaniz duruyor. Kargoyla gonderemiyorum malesef