Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba elimde 150 doz gonalf var izmir çiğli de oturuyorum isteyene verebilirim

Merhabalar elimde progestan oksapar ve yumurta toplarken kullanilan 2 dozluk ilacim var simdi adini unuttum.bakarim onada ihtiyaci olana ucretsiz kargo yapacgim

Merhabalar ben de yeni yıl zamları gelmeden tüp bebek Tedavisine başlamak istedim . Geçen hafta Cumartesi Ankara’da Şükran Çakmak hoca ile başladık . Tahminen Ocak 3’te opu olacak. Fakat ben pergoveris iğnelerinden birini yanlışlıkla kırdım . Doktordan iğneleri tam miktarda almıştım . Ankara’da olup elinde fazladan 1 adet Pergoveris iğnesi olan var mıdır ?

Allah'm evladına kavuşursun inş'ALLAH canm

Kızlar selam Ankara'da elinde estrofem, enox4000, progestan olup ücretsiz verebilecek var mıdır???

Elinde Gonal f olan var mı acaba izmit sakatya bolu taraflarında elinde olup vermek isteyen olursa cok sevinirim maddi olarak bittim çünkü bulamazsam tedavim yarım kalacak

Merhaba ankaradayim elimde 2 kutu cetrotide var buzdolabında muhafaza ediyorum. İhtiyacı olana vereceğim.

Merhaba elinizde proleter duruyorsa yollayabilir mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…