- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 372
- 31
Bende var 1 yada 2 kutu bakımKizlar elinde oksapar 4000 enjeksiyon varmi
Allah'm evladına kavuşursun inş'ALLAH canmMerhabalar ben de yeni yıl zamları gelmeden tüp bebek Tedavisine başlamak istedim . Geçen hafta Cumartesi Ankara’da Şükran Çakmak hoca ile başladık . Tahminen Ocak 3’te opu olacak. Fakat ben pergoveris iğnelerinden birini yanlışlıkla kırdım . Doktordan iğneleri tam miktarda almıştım . Ankara’da olup elinde fazladan 1 adet Pergoveris iğnesi olan var mıdır ?
Progestanı buldum 4 adet enox 4000 ve estrofem bağışlayacak var mıdır aramızda Ankara'da???Kızlar selam Ankara'da elinde estrofem, enox4000, progestan olup ücretsiz verebilecek var mıdır???
Merhaba ilaclari birine verdinizmi acabaMerhaba ankaradayim elimde 2 kutu cetrotide var buzdolabında muhafaza ediyorum. İhtiyacı olana vereceğim.
Oksapar varmıBende var 1 yada 2 kutu bakım
Duruyor mu canımMerhaba, ankaradayim elimde yaklasik 30 tane belki daha fazla oksapar var
Ihtiyaci olana verebilirim.
DuruyormuMerhaba, ankaradayim elimde yaklasik 30 tane belki daha fazla oksapar var
Ihtiyaci olana verebilirim.
Merhaba duruyor miMerhabalar elimde progestan oksapar ve yumurta toplarken kullanilan 2 dozluk ilacim var simdi adini unuttum.bakarim onada ihtiyaci olana ucretsiz kargo yapacgim
Elden alacaksaniz duruyor. Kargoyla gonderemiyorum malesefDuruyormu
Proletex iğne yazacaktımMerhaba elinizde proleter duruyorsa yollayabilir mısınız