Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba elimde 150 doz gonalf var izmir çiğli de oturuyorum isteyene verebilirim 💕

Merhabalar elimde progestan oksapar ve yumurta toplarken kullanilan 2 dozluk ilacim var simdi adini unuttum.bakarim onada ihtiyaci olana ucretsiz kargo yapacgim

Merhabalar ben de yeni yıl zamları gelmeden tüp bebek Tedavisine başlamak istedim . Geçen hafta Cumartesi Ankara’da Şükran Çakmak hoca ile başladık . Tahminen Ocak 3’te opu olacak. Fakat ben pergoveris iğnelerinden birini yanlışlıkla kırdım . Doktordan iğneleri tam miktarda almıştım . Ankara’da olup elinde fazladan 1 adet Pergoveris iğnesi olan var mıdır ?

Merhabalar ben de yeni yıl zamları gelmeden tüp bebek Tedavisine başlamak istedim . Geçen hafta Cumartesi Ankara’da Şükran Çakmak hoca ile başladık . Tahminen Ocak 3’te opu olacak. Fakat ben pergoveris iğnelerinden birini yanlışlıkla kırdım . Doktordan iğneleri tam miktarda almıştım . Ankara’da olup elinde fazladan 1 adet Pergoveris iğnesi olan var mıdır ?
Allah'm evladına kavuşursun inş'ALLAH canm

Elinde Gonal f olan var mı acaba izmit sakatya bolu taraflarında elinde olup vermek isteyen olursa cok sevinirim maddi olarak bittim çünkü bulamazsam tedavim yarım kalacak 🥺

Merhaba ankaradayim elimde 2 kutu cetrotide var buzdolabında muhafaza ediyorum. İhtiyacı olana vereceğim.

Merhaba elinizde proleter duruyorsa yollayabilir mısınız

X