Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Arkadaş merhaba Ankara'da ikamet rdil elinde gonal f olan varmı benim ilaçlarım bitti devlet karşılamıyor ücretler çok yüksek yardımcı olmak isteyen varmı.

Merhabalar 5 tedavim ücretsiz ilaç vermek isteyen varsa bana ulaşabilir mi gonalf 450 meriofert cetrodite gibi iğneler olabilir İzmir'de ikamet ediyorum

Merhaba tüp bebek tedavisine başlayacağım elinizde ilaç kaldıysa bana gönderebılırmısınız size lütfen

Ben de istanbuldayım. Elimde 4 kutu cetrotide var, kullanmayacagım. İhtiyacı olan iletişime geçebilir.

Merhaba,
Elinde saizen kalan var mıdır? İki gün daha kullanmam gerekiyor sadece

Merhaba arkadaşlar
Elinizde 4000 lik oksapar olan var mı? Doğuma kadar kullanıcam bi türlü rapor çıkaramadım. İstanbulda oturuyorum, kargo ücretini vs karşılarım. Gönderene çok dua ederim

Tedavim bitti ,Elimde 2adet 300luk gonalf ve 1adet ovitral çatlatma iğnesi mevcut yer İzmir 05300230531

Merhabalar elimde 450lik gonal f var. 175lik kısmını kullandım. Normalde daha fazla kalıyor içinde. İstanbul Fatihteyim elden teslim edebilirim. Soğuk zinciri korundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…