Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba ,

İstanbul da yaşıyorum. Aralık ayında tüp bebek tedavim başlayacak.

Elinde;
GONAL-F 300 IU , PERGOVERIS 150 IU , TARLUSAL 5 MG VE OVITRELLE 250 MCG

bulunan varsa ve yardımcı olunabilirse çok mutlu olurum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba hala duruyor mu elinizde mümkünse ben alabilirim

Elimde gonapeptyl var tekirdag corlu isteyen olursa veririm arkadaslar. Soguk zincir bi ilac uzaga veremem.

Eklentiler

• 20231113_145345.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 52
arkadaşlar tüp bebek tedavimde meriofert kullandım çok şükür ilk seferinde tuttu ve 13 haftalık hamileyim. Elimde kalan 4 kutuyu (son kullanma tarihi kasım 2024 ) ücretsiz göndereceğim acil ihtiyacı olan birine. Gerçekten ihtiyacı olan ve bu ilaçlardan para kazanma niyeti olmayan birine vermek istiyorum. İlaç ararken ben de çok sıkıntı çektim ve yine bu sayfadan ilaçlarımı buldum. Tüm zorlukları yaşamış biri olarak birinin mutluluğuna sebep olmak niyetindeyim. Ancak sayfada ya çok ihtiyacı olan biri yok ya da artık kullanılmıyor meriofert. Yarına kadar isteyen olmaz ise tanıdık eczaneye ihtiyaç sahiplerine versin diye bırakacağım.

Cetrotide 7 kutu elimde var buzdolabında saklıyorum kendim için almıştım tedaviyi ertlemek zorunda kaldım İstanbul'da oturuyorum

Merhaba, meriofert hala duruyor mu elinizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…