- 10 Aralık 2022
- 2.708
- 1.421
Demek ki herkesin sistemi farklı çok şaşırdım 12.haftaya kadar devam dedi bana nedenseBen 7. Hafta bıraktım onun yerine duphaston hapı kullandırdı doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki herkesin sistemi farklı çok şaşırdım 12.haftaya kadar devam dedi bana nedenseBen 7. Hafta bıraktım onun yerine duphaston hapı kullandırdı doktorum
Merhaba duruyor muArkadaş elimde üç tane kullanılmamis 50 mg progestan var enjektör kullanimli. Tüp bebek için almıştık . Estrofem ve dostınexde var biraz kullanılmış birer kutu. Sakarya da yaşıyorum
Merhaba Estofem ve progestan duruyor mu acabaOksapar duruyor mu canım
MalesefMerhaba Estofem ve progestan duruyor mu acaba
merhaba ben alabilir miyim hala duruyorsa ?
Merhaba meriofertler elimde hala Ankara'da mısınız?Merhaba ben alabilir miyim meriofertleri
Hayır bursadayım kaç tane meriofert ve kaçlıkMerhaba meriofertler elimde hala Ankara'da mısınız?
merhaba hala duruyor mu elinizde mümkünse ben alabilirimMerhabalar elimde 4 adet Gonal-f 450 mg var Aralık tarihli sakaryada yaşıyorum ihtiyacı olana verebilirim, kendim için saklıyordum ama tarihinden dolayı tedavimde yetişemeyecek en azından ihtiyacı olan biri faydalansın istedim
Hayır İstanbulMerhaba meriofertler elimde hala Ankara'da mısınız?
Canim vitaminler duruyor muMerhaba elimde argifertil m ve argifertil f vitaminleri var tüp bebek tedavisi opu öncesinde kullanmıştık destek vitamin olarak eşimle birlikte.İhtiyacı olan varsa yazabilir bana
Merhaba, hala elinizde varsa ben alabilirim. İzmirdeyim bulmakta çok zorlanıyorum.merhaba elimde 4 kutu meriofert var ankaradayım
Merhaba, meriofert hala duruyor mu elinizde?arkadaşlar tüp bebek tedavimde meriofert kullandım çok şükür ilk seferinde tuttu ve 13 haftalık hamileyim. Elimde kalan 4 kutuyu (son kullanma tarihi kasım 2024 ) ücretsiz göndereceğim acil ihtiyacı olan birine. Gerçekten ihtiyacı olan ve bu ilaçlardan para kazanma niyeti olmayan birine vermek istiyorum. İlaç ararken ben de çok sıkıntı çektim ve yine bu sayfadan ilaçlarımı buldum. Tüm zorlukları yaşamış biri olarak birinin mutluluğuna sebep olmak niyetindeyim. Ancak sayfada ya çok ihtiyacı olan biri yok ya da artık kullanılmıyor meriofert. Yarına kadar isteyen olmaz ise tanıdık eczaneye ihtiyaç sahiplerine versin diye bırakacağım.