Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhabalar elimde 4 adet Gonal-f 450 mg var Aralık tarihli sakaryada yaşıyorum ihtiyacı olana verebilirim, kendim için saklıyordum ama tarihinden dolayı tedavimde yetişemeyecek en azından ihtiyacı olan biri faydalansın istedim

Merhaba vermek isterseniz almak isterim

Kızlar burdan da yazdım hepinize özelden de neden dönmüyorsunuz bilmiyorum ama her yazana heycanlandım ama hiç dönüş yapan olmadı

Oksapar 4000 lik var elimde ihtiyacı olan mesaj atsin arkadaslar.

Arkadaş elimde üç tane kullanılmamis 50 mg progestan var enjektör kullanimli. Tüp bebek için almıştık . Estrofem ve dostınexde var biraz kullanılmış birer kutu. Sakarya da yaşıyorum

Kızlar ben izmirde yaşıyorum

Progestan dex 25 mg
Oksapar 0.4 mg
Progestan 50 mg

Bunları sürekli kullanıyorum ve çok pahalı.
Bu 3.tup bebek tedavim.
Daha önce 4 bebeğimi kaybettim. 1 diş gebelik 1 kimyasal 1 gelişimi durdu. 1 düşük.
Elinde fazla kalan varsa hayrına benle paylaşabilir mi?

Bende Progestan vardı istediğiniz budur değilmi çalışıyorum çarşamba izinliyim ptt kargo ile gönderirim karşı ödemeli adresinize

Eklentiler

• IMG_0679.png
    680,9 KB · Görüntüleme: 26
Bana gönderebilme imkanınız var mı

İki kutu açılmamış diğer kutuda kaç tane var bilmiyorum

Ben alabilirim

Bende Progestan vardı istediğiniz budur değilmi çalışıyorum çarşamba izinliyim ptt kargo ile gönderirim karşı ödemeli adresinize
Bunu gebeliğin kaçıncı ayina kadar kullandınız? Bir yerde denk geldim 12.haftaya kadar kullandım diyen var. Eğer öyleyse ben 10.haftaya girdim bu ilaç gelene kadar 12.haftaya girmiş olacağım hayırlısıyla insallah hatırlıyor musunuz ne kadar kullandınız acaba?

Ben 7. Hafta bıraktım onun yerine duphaston hapı kullandırdı doktorum

kızlar elinde cetrotide ve meriofert olan var mı? İstanbul Büyükçekmece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…