- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
Merhaba vermek isterseniz almak isterimMerhabalar elimde 4 adet Gonal-f 450 mg var Aralık tarihli sakaryada yaşıyorum ihtiyacı olana verebilirim, kendim için saklıyordum ama tarihinden dolayı tedavimde yetişemeyeceken azından ihtiyacı olan biri faydalansın istedim
Merhaba ben alabilir miyim meriofertlerimerhaba elimde 4 kutu meriofert var ankaradayım
Duruyor muElimde Oksapar 4000 binlik enjektör var. İhtiyacı olan var mı?
İhtiyacı olan birine gönderdim.Duruyor mu
Bende Progestan vardı istediğiniz budur değilmi çalışıyorum çarşamba izinliyim ptt kargo ile gönderirim karşı ödemeli adresinizeKızlar ben izmirde yaşıyorum
Progestan dex 25 mg
Oksapar 0.4 mg
Progestan 50 mg
Bunları sürekli kullanıyorum ve çok pahalı.
Bu 3.tup bebek tedavim.
Daha önce 4 bebeğimi kaybettim. 1 diş gebelik 1 kimyasal 1 gelişimi durdu. 1 düşük.
Elinde fazla kalan varsa hayrına benle paylaşabilir mi?
Bana gönderebilme imkanınız var mıTüp bebek tedavisi gördüm ve şu an 25 haftalık ikiz gebeyim. Tüp bebek fiyatları ve ilaçları çok pahalı yaşadığım için biliyorum ve doktorum ilaçlarımı kesti.
Şu an elimde kullanmadığım fazla ilaçlar var. Hiç bir maddi ücret talep etmeden bunları bu sitedeki ihtiyacı olan bir arkadaşa karşıdan ödemeli göndermek istiyorum. Dediğim gibi maddi birşey istemiyorum dua etsin yeter.
Elimde fazla olan ilaçlar şunlar
- 3,5 kutu estrofem
- 12 adet ecopirin hap
- 31 hap z fol hap
- 4 ampul progestan dex
- 2 kutu oksapar
ilaçların son kullanma tarihlerine en az 1,5 yıl var.
İki kutu açılmamış diğer kutuda kaç tane var bilmiyorumKızlar ben izmirde yaşıyorum
Progestan dex 25 mg
Oksapar 0.4 mg
Progestan 50 mg
Bunları sürekli kullanıyorum ve çok pahalı.
Bu 3.tup bebek tedavim.
Daha önce 4 bebeğimi kaybettim. 1 diş gebelik 1 kimyasal 1 gelişimi durdu. 1 düşük.
Elinde fazla kalan varsa hayrına benle paylaşabilir mi?
Ben alabilirimMerhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
Bunu gebeliğin kaçıncı ayina kadar kullandınız? Bir yerde denk geldim 12.haftaya kadar kullandım diyen var. Eğer öyleyse ben 10.haftaya girdim bu ilaç gelene kadar 12.haftaya girmiş olacağım hayırlısıyla insallahBende Progestan vardı istediğiniz budur değilmi çalışıyorum çarşamba izinliyim ptt kargo ile gönderirim karşı ödemeli adresinize
Ben 7. Hafta bıraktım onun yerine duphaston hapı kullandırdı doktorumBunu gebeliğin kaçıncı ayina kadar kullandınız? Bir yerde denk geldim 12.haftaya kadar kullandım diyen var. Eğer öyleyse ben 10.haftaya girdim bu ilaç gelene kadar 12.haftaya girmiş olacağım hayırlısıyla insallahhatırlıyor musunuz ne kadar kullandınız acaba?
merhaba ben alabilir miyim hala duruyorsa ?merhaba elimde 4 kutu meriofert var ankaradayım