- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
Canım ilaç satışı yasak bilgin olsunİlaç satışı yasaktır.
Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması...www.kadinlarkulubu.com
Duruyomu canımMerhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
Merhaba duruyormu ben talibimcetrotide var elimde 1 adet izmir içi ihtiyacı olan yazabilir
9ay süreli mi yani duruyorsa ben talibimmElimde 9 ay tarihli cetrodite var İzmirdeyim lazım olan varsa vereyim
Merhabalar ben onu birine verdim maalesef 9.ay tarihliydi Eylül yani9ay süreli mi yani duruyorsa ben talibimm
Evet canım duruyorMerhaba duruyormu ben talibim
Aile hekimlerinden yazdirabiliyosunuz o ilaçları ama?Merhaba estrofem progestan olan varmı kızlar
Acaba ilaçları birine verdiniz miMerhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
Merhaba eğer özel değilse tedavi sürecinizi anlatabilir misinizSağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun Allah analı babalı büyütsün.
Sizin sorununuz neydi yaşınız kaç, ben 38 yaşındayım sebebsiz infertilite tanım var, embriyolarım oluşmuyordu ya da hasarlı oluşuyordu, Gonca Hanım daki tedavimde şükür 5 yumurta toplandı ve hepsi de embriyo oluştu kaliteside güzel ama nasip oladı tutunmadı 2 transferde de
Progestan dexe çok ihtiyacım var nerde otuyorsunuzArkadaşlar merhaba, elimde yarım estrofem, 5 enjeksiyon progestan ve 2 tane de progestan kaldı. Progestanın son kullanma tarihi Kasım, görseli ekledim. İhtiyacı olan özelden yazsın lütfen