Aslında misafir görünmüyorum ikametim o mahallede halaBence bu bahane ile aldırıp doktoru da değiştirmiş olursun belki misafir olarak muayene gözüküyorsun o yüzden de tepki vermiş olabilir
Bu bahane ile hallet ilaçları belli süre kullanıyorsun maalesef çok pahalı herşeyAslında misafir görünmüyorum ikametim o mahallede hala
evet bahane olacak bize bence de değiştirmek çok kızdım çünkü
Merhaba progestan dex elinizde var mı hala? Ankaradayım ilaç raporum da yok gönderirseniz çok sevinirimElimde 2 kutuu progestan dex var 7+6 ampul son kullanma tarihi 10.ay 2023 3 adet gonapeptyl var son kullanma tarihi 2025 yer ankara(gonapeptyl soğuk zincir sadece elden teslim) progestan dex kargolayabilirim
Hatta Ankara yazmışsınız elden sizden alabılırımMerhaba progestan dex elinizde var mı hala? Ankaradayım ilaç raporum da yok gönderirseniz çok sevinirim
Askom bugün pek giremedim yeni gördüm mesajları sen istemekten vazgeçmişin:) ilk yazana cevapladım adresini yazarsa ona yollucam artık .PROGESTAN DEXLERİ BEN ALAYIM KUZU YA ::)
Cnm kusura bakma ilk yazana gönderim için mesaj yazdım.Devlet hastanesi kadın doğuma git (hamileysen) tüp bebek de estrofem ve fitili yazarlar sağlık ocagındada yazıyorlar aslnda ama bazıları kıl dex ipneyi zaten agk karşılamıyor maalesef.Moralim çok bozuldu
bugün aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim
salı günü transfer oldum bu arada :)
progestan dex fitil günde 3 kere
progestan iğne günde 2 kere
estrofem günde 3 kere
kullanıyorum
sağlık ocağı doktoru hiçbirini yazmadı asla yardımcı bile olmadı
devlete daha önce tüp bebek tedavisi için hiç gitmedim
devlette bu hastalığa ait kaydın olması lazım dedi
ne yapabilirim gitmedim devlete dedim
o zaman rapor reçete lazım dedi
getireyim dedim
onda da özel olduuğu için kesin yazabilirim diyemem dedi
bende dedim siz hiç yardımcı olmak için uğraşmıyorsunuz bu ilaçları belki de ben sürekli kullanıcam dedim
yapabileceğim bir şey yok dedi
öte taraftan benden 2 gün önce transfer olan arkadaşım gitti kendi aile hekimine hemen yazmış hiçbir şey sormadan
gerçekten çok üzülüyorum
Kusura bakmayın ilk yazanı cevapladımHatta Ankara yazmışsınız elden sizden alabılırım
Kusura bakmayın bir arkadaşa yazdım cevap.ilk o yazmışHatta Ankara yazmışsınız elden sizden alabılırım
10. aya yetişmez belki bizim tedavi dedim canım o nedenle daha acil olan kullansın...Askom bugün pek giremedim yeni gördüm mesajları sen istemekten vazgeçmişin:) ilk yazana cevapladım adresini yazarsa ona yollucam artık .
ilaçlar hala duruyor mu acaba ankara elden teslim alabilirimElimde 2 kutuu progestan dex var 7+6 ampul son kullanma tarihi 10.ay 2023 3 adet gonapeptyl var son kullanma tarihi 2025 yer ankara(gonapeptyl soğuk zincir sadece elden teslim) progestan dex kargolayabilirim
Merhaba, ilaçlar elinizde mi halenElimde kalan ilaçları gercekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus
Prof.DrBülent Tıraşın tedavisinden kalan ilaçlar
Ilaclar Istanbul dailaçlar hala duruyor mu acaba ankara elden teslim alabilirim
merhaba, progestanı bir arkadaşa vermediyseniz ben alabilir miyim? çok mutlu olurum, daha uzun süre kullanmam gerek bu ilacı.Elimde kalan ilaçlar bunlar
Estrofem (1 kutu olacak sekılde)
Elenatal 1 (Folık asit ve multıvıtamın 20 tane var içinde)
Progestan (21 tane var içinde)
Monodoks (5gün kullanılıyor
toplamadan sonra, içinde 10 tane var)
İğneler.
Coraspın bir kutu.
İsteyen olursa gönderebilirim
Herkes güzel mutlu haberler alsın.
Yeni gördüm çok pardon .evet duruyor o halaMerhaba hala elinizde cetrodite mevcutmu?
EvetMerhaba, ilaçlar elinizde mi halen
Hepsını de yollayabilirim.merhaba, progestanı bir arkadaşa vermediyseniz ben alabilir miyim? çok mutlu olurum, daha uzun süre kullanmam gerek bu ilacı.
merhaba, progestanı bir arkadaşa vermediyseniz ben alabilir miyim? çok mutlu olurum, daha uzun süre kullanmam gerek bu ilacı.
kullandığım ilaç progestan ve coraspirin ikisini gönderebilirseniz çok mutlu olurum, diğerleri belki başka bir arkadaşıma lazım olur.Hepsını de yollayabilirim.
Adresi özelden yazın yarın ptt kargo ile yollarımkullandığım ilaç progestan ve coraspirin ikisini gönderebilirseniz çok mutlu olurum, diğerleri belki başka bir arkadaşıma lazım olur.