Progestan ve oksapar birlikte kullanılabiliyor muBen oksapar 4000 lik ve esrofemi saglik ocağında yazdıracak aldim saglikbicagija yazdirabilirsijiz progestan ampulü de yazdırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan ve oksapar birlikte kullanılabiliyor muBen oksapar 4000 lik ve esrofemi saglik ocağında yazdıracak aldim saglikbicagija yazdirabilirsijiz progestan ampulü de yazdırdım
Ben az önce sağlık ocağına yazdırdım 2 kutu oksapar 2 kutu progestan fitil hepsi 220 TL tuttu eskiden yazdırabilecegimi bilmiyordum o zama 2 bin e yakın para veriyordum hepsineAyy gerçekten mi. İnanın tüp bebek masraflı, benim embriyolar pgt ye gitti o ayrı ilaçlar ayrı artık tak etti canımıza. Allah razı olsun. Genetikte heterezigot çıktı, pıhtılaşma var yani. O zaman yazar inşallah. Çok teşekkür ediyorum
Evet büyük şans gerçekten, gerçi ben de yazdırdım da henüz alamadım. Eşimin bagkur pirim borcu varmış. Onu halledince biz de alabilecez inşallahBen az önce sağlık ocağına yazdırdım 2 kutu oksapar 2 kutu progestan fitil hepsi 220 TL tuttu eskiden yazdırabilecegimi bilmiyordum o zama 2 bin e yakın para veriyordum hepsine
evet progestan düşük olmaması bebeğin tutunması için oksapar da kan pıhtılaşması olmaması için birlikte kullanılıyor zaten tedavi sürecindeProgestan ve oksapar birlikte kullanılabiliyor mu
Bi düşüğüm var ve simdi yeni gebelik inşallah oksapar kullanıyorum doktoruma danissam mi acaba progestan içinevet progestan düşük olmaması bebeğin tutunması için oksapar da kan pıhtılaşması olmaması için birlikte kullanılıyor zaten tedavi sürecinde
yani ne olur ne olmaz progestan kullan düşüğün olmuşsa öncesinde bence vermeli de en az 2 ayı 3 ayı doldurana kadar kullanmalısın bizim hamile kalan arkadaşlarım tedaviden sonra yani 3 ay kullandırdı progestanıBi düşüğüm var ve simdi yeni gebelik inşallah oksapar kullanıyorum doktoruma danissam mi acaba progestan için
Doktor onerdi hep dmiyani ne olur ne olmaz progestan kullan düşüğün olmuşsa öncesinde bence vermeli de en az 2 ayı 3 ayı doldurana kadar kullanmalısın bizim hamile kalan arkadaşlarım tedaviden sonra yani 3 ay kullandırdı progestanı
evet tabii transfer sonrası progestan dex oksapar estrofem coasprin ve vitamin kullanıyordum tüp bebeği yapan doktor verdi..Doktor onerdi hep dmi
Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahtabii kimyasal gebelik olunca hepsini bırakıp adeti beklemiştim..
amin inşallahRabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
meriofert var bende, bulabildin mi sen canım?Arkadaşlar elinde gonalf ve meriofert olan varmı
bene olması lazım işteyim şu an eve gidince bakayım olur mu.Kızlar bana 8 kutu meriofert 150 ml lazım asla bulamıyorum olmadan başlayamayız dediler depolarda yok elinde olan var mı güzel saklanmış veya bildiğiniz bi eczacı var mı
Ciddi misiniz numara yazsam iletişime geçseek olur mu teşekkür ediyorumbene olması lazım işteyim şu an eve gidince bakayım olur mu.
Malesef çok uzun zamandır arıyorum bulamadım elinizdeki ilaçı bana verirmisiniz rica etsem tedavim bekliyor iğneleri alamadığım içinmeriofert var bende, bulabildin mi sen canım?