- 21 Ağustos 2008
- 636
- 330
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar pendikteyim duruyorsa almak isterimArkadaşlar öncelikle inşallah hepimizin kucaklari hayırlısı ile dolsun :)
Elimde olan ve kullanmayacağım ilaçlar var isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçin ki ulaştırabileyim ihtiyacı olana . Bu arada İstanbul Tuzla'dayim dolapta saklanması gereken ilaçta var ona göre konuşalım isterseniz
-iki kutu Meriofert 150'lik son kullanma tarihi Ekim 2024
1 kutu Gonal f 300 IU/0.5 ml son kullanma tarihi Aralık 2023 kalem şeklinde
1 kutu Cetrotide 250 mcg son kullanma tarihi Ağustos 2024
Merhaba. 4. Tedavimi bu ay gördüm maalesef sonuç negatif oldu. Yeni tedaviye sil baştan baslamam gerekiyor. Argifertil F, Argifertil M hâlâ duruyor mu ? Eğer duruyorsa rica etsem bana gönderebilir misiniz ?Merhaba elimde argifertil m ve argifertil f vitaminleri var tüp bebek tedavisi opu öncesinde kullanmıştık destek vitamin olarak eşimle birlikte.İhtiyacı olan varsa yazabilir bana
Bana mı dediniz acabaTiniminimavihanim adaş lazım olanlari yaz buraya
Tamamdır adaşım takibe aldımmmTiniminimavihanim adaş lazım olanlari yaz buraya
Merhaba istanbuldamısınız acaba lutinus ve omega 3 duruyorsa almak isterim benArkadaşlar merhaba, herkese hayırlı olsun insallah tedavileriniz, insallah herkes sağlıkla bebislerini kucağına alır benim doktorum bugün ilaçlarımı kesti ve elimde hep acilmiş ilaçlar var, ihtiyacı olana seve seve yollayabilirim… foto ekliyorum… turuncu olan nidicard, prolutex, , estrofem, lutinus bir kaç tane ve 3 günlük prograf var…
Lutinus evet var 3 günlük , omega 3 yok ama özelden yazın ben yolliyim size..İstanbul maltepedeyim.Merhaba istanbuldamısınız acaba lutinus ve omega 3 duruyorsa almak isterim ben
Devlet bi kısmını karşılıyor rapor çıkardınız mıTabi madi nedenle bir türlü baslayamiyoruz artık borç harç demeden yapmamız lazım
Oksapar ve progestanı sağlık ocağına yazdırıyordum ben. O zaman kutusuprogestan 600₺ . Oksapar 100 küsürdü. Ama ben çok çok az reçete parası ödüyordumMerhaba ben pozitif yeni gördüm oksabar ve progestan dex bana çok pahalı geliyor transferden beri çok zorladı pahalı bana verirseniz çok memnun kalırım
Merhaba prolutex 25mg duruyorsa bana verebilir misiniz rica etsemArkadaşlar merhaba, herkese hayırlı olsun insallah tedavileriniz, insallah herkes sağlıkla bebislerini kucağına alır benim doktorum bugün ilaçlarımı kesti ve elimde hep acilmiş ilaçlar var, ihtiyacı olana seve seve yollayabilirim… foto ekliyorum… turuncu olan nidicard, prolutex, , estrofem, lutinus bir kaç tane ve 3 günlük prograf var…