- 31 Ekim 2013
- 21.388
- 71.808
- 798
- 40
hangi bölüm acaba? :)Bu konuda bir bolum var zaten forumda. Numeleri bedavaları bildiriyor kk hatunları.
Eğlenceli bolum :) Dilerseniz bir bakın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi bölüm acaba? :)Bu konuda bir bolum var zaten forumda. Numeleri bedavaları bildiriyor kk hatunları.
Eğlenceli bolum :) Dilerseniz bir bakın.
parfumu kım gonderıyomus
bebelac molfis huggies babystar babyand baby gönderin 2 bez 2bezdir cnmmilupa gönderiyor bir tek. diğerlerini bilmiyorum.
Sert çıkmanıza gerek yoktu mesajımı yazdıktan sonra kargonun ücretsiz olduğunuzu yazmışsınız bende mesajı göndermiş bulundum ve düzenliyemedim.yazdığımı iyi okumuosunuz galiba numune diorum denemelik zaten
çok komik ama bu ya. bez için hele. bence göndermezler.bebelac molfis huggies babystar babyand baby gönderin 2 bez 2bezdir cnm
benim kardeşim doğdu annem hep aynı bir markayı kullanıyor bende annem denesin belki memnun kalır die istiyorum zatençok komik ama bu ya. bez için hele. bence göndermezler.
numune gönderiyorlar beğenirsen devam edeceksin beğenmezsen almayacaksın.
alacak insan ihtiyaçtan alır beğenirse devam eder beğenmezse almaz bir daha.
ben de hepsini dememiştim en memnun kaldığımla devam etmiştim.
aa annen kaç yaşında doğum yaptı hey maşallahhhbenim kardeşim doğdu annem hep aynı bir markayı kullanıyor bende annem denesin belki memnun kalır die istiyorum zaten
40 yaşında annemaa annen kaç yaşında doğum yaptı hey maşallahhh
evet cnm aynen öylemilupa,aptamil,prima vs bebek ürünü satanlar site üyeliği karşılığında genellikle 2 bez yada deneme paketi mama vs .gönderiyor.bana da geldi.
kargo ödemiyorsun ama hep mail alıyorsun.
maşallah.40 yaşında annem
ya istedi annem bi tane oluversin nolcak dedimaşallah.
neden o kadar geç doğum yaptı canım?
kardeşin sağlıklı demi?
kız mı erkek mi?