MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
Teşekkür ederim. İşime severek başladım fakat farklı alanlara yönelme isteğim var. Çevremde işini yap, çocuğuna bak, kocanı mutlu et yeter, yaklaşımını hissediyorum. Baskılayan bu olabilir. Aşk evliliği yaptım. Boşanma aşamasına gelip döndük. Boşanma fikrini hala kafamdan atamadım. Çocuk için olan yoruma çok sevindim:)Çevrenizde dikkat çeken bir yapınız olabilir. Hayattaki öncelikli amacınız saygınlık ve itibar kazanmak üzerine olabilir. Sosyal çevrenizde, sosyal ağlarda itibar kazanmak, sözlerinizin ya da fikirlerinizin itibar görmesini isteyebilirsiniz. Sosyal gruplarda, organizasyonlarda, gruplarda görevler almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki ilişkilerde istikrarsızlıklar, kopmalar görülebilir. Onların değişken tavırları sizi daha kapalı ortamlara çekerek güvende hissetmenize neden olabilir. Eğlenceli ve esprili biri olabilirsiniz. Sanatsal ve yaratıcılık yönleriniz gelişmiş olabilir. Sahne sanatlarına, oyunculuğa, artistik ya da sporsal aktivitelere, tiyatroya, borsa ve organizasyon işlerine ve çocuklarla ilgili konulara eğilimleriniz olabilir. Bu konularda kariyer imkanı yakalayabilirsiniz. Ancak bu alanlarda çalışma isteğiniz, aileniz ya da eşin meslek hayatı yüzünden baskılanabilir ya da bu konuda fazla hırs yapmanız sizi baskılayabilir. Şayet diğer hususlar sizi baskılıyorsa kendi isteklerinizin peşinden gitmelisiniz. Güvenilir ve sadık birisinizdir. Aşk evliliği yapmış olabilirsiniz. Evlilik ile ilgili bir sorun göremedim. Çocuğunuzun eğitim hayatı başarılı görünüyor. Ancak maddi sorunlar eğitim hayatını etkileyebilir. Bu konuda kardeşlerden, ya da yakın çevreden destek alınabilir. Kamusal ya da sağlık alanında da çalışma imkanınız görülüyor ancak bu alanlarda çalışırsanız çalışırken duygusal olarak kendinizi mutlu hissetmeyebilirsiniz.
Ben babanız ile aranızda problem olarak gördüm, eş olarak değerlendirmek gözümden kaçmış açıkçası. Dönüşünüz iyi oldu. Ama ben boşanacağınızı sanmıyorum açıkçası. Çünkü Satürn baya etkili çalışıyor. Bu arada beni yanıltmadınız :) Haritalarınızdan bile kimlerin geri dönüş yapacağını tespit edebiliyorum resmen :)) Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun hakkınızda.Teşekkür ederim. İşime severek başladım fakat farklı alanlara yönelme isteğim var. Çevremde işini yap, çocuğuna bak, kocanı mutlu et yeter, yaklaşımını hissediyorum. Baskılayan bu olabilir. Aşk evliliği yaptım. Boşanma aşamasına gelip döndük. Boşanma fikrini hala kafamdan atamadım. Çocuk için olan yoruma çok sevindim:)
Arkadaşlar konuma ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bir kaç şey söyleyerek aranızdan ayrılıyorum. Astroloji danışmanlıklarının yüz yüze yapılması sağlıklıdır. Çünkü bu bir fal değildir ve karşınızdaki kişiye hiç bir bilgi vermeden tahmin ederek rapor hazırlamaya çalışması sağlıklı olmaz. Astrolojinin amacı danışanla yüz yüze görüşerek problemli alanları tespit etmek ve kişinin ne yapması gerektiğine karar vermektir. Hayatınızın bir döneminde danışmanlık almayı düşünürseniz yüz yüze almanızı tavsiye ederim. Analizlerime burada son veriyorum maalesef. Geri dönüş yapanlara çok teşekkür ediyorum. Yapmayanlar ya da teşekkür etme zahmetinde bulunmayanlar ise sorun değil zaten tahmin etmiştim haritalarınızdan. Aslında bu bile deneyim oldu. :) Hoşçakalın.
Özelden yazsam olurmu? Çok memnun olurum eyer olursa, İfşa olmak istemiyorumda
vaaaaooovvvvvv. inanılmaz. sadece ailemle yada evden çalışma imkanım yok. onun dışında hepsi nokta atışları. çok teşekkür ediyorumBu hayattaki öncelikli amacınız maddi ve fiziki güvenliğinizi sağlamak. Sorgulayan, eleştiren, mantıklı bir düşünce yapınız var. Ticari ya da matematiksel zeka isteyen işlerde ya da zihinsel yaratıcılık isteyen işlerde başarılı olabilirsiniz. Kariyer hayatınıza ilişkin konularda başkalarının yanlış etkisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz. Ortaklık gerektiren işlerde ya da evlilikte öncelikle kendinizi ihmal etmeden işbirliği ve denge sağlamaya çalışmalısınız. Öncelikli olarak kendi huzurunuz için gerekli olanlara önem vermelisiniz. Hayatınızın bir döneminde sosyal çevrenizde popüler ve yabancı arkadaşlarınız olabilir. Sosyal çevrenizde dikkat çekici olabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı arkadaşlarınızın egosunun fazla olması ya da maddi yönden sizi kullanmaya çalışmaları sizleri onlardan uzaklaştırabilir. Ailenizle ya da evden çalışma imkanı bulabilirsiniz. Evlilik hayatında zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Bu zorlanmaların üstesinden gelmek için kaçış yolu olarak annenizden destek alabilir ya da çalışma hayatına yönelebilirsiniz. Haritanız çocuk vaat ediyor.
Çok çok teşekkür ederim evet gerçekten sevgi ile beslenen bi insanım. Aşırı anaç bir yapım var, çok doğru bi tespit yaptınız aslında. Arkadaşlarıma büyüklerime dahi sahip çıkma içgüdüsü duyuyorum. ekonomik olarak planladığımız birtakım İş ile ilgili şeyler maddi açıdan desteklenmediği için yıllardır bir aksiyon alamıyoruz, ancak şimdi beklediğimiz bir miras var , inşallah planlarımız reele dönecek.çok teşekkür ediyorum tespitleriniz çok yerinde. Başarılarınızın devamını dilerimBu hayattaki öncelikli amacınız duygusal olarak kendinizi güvende hissetmek, sevgi göstermek ve sevgiyi alabilmek. Besleyen, büyüten bir yapınız bulunmakta ve bu şefkatli yapınızı başkalarına hizmet ederek, sorumluluk alarak gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Haritanız sanatsal, sezgisel, yaratıcılık, kamusal ve sağlık alanlarında çalışma vaat ediyor. Hemşire, şifacı gibi meslekler tercih edilebilirmiş. Günlük hayatınızda bir takım dağılmalar, yönsüzlükler yaşanmış olabilir ancak kafa karışıklığı ve dağılmalar yaşadığınız durumları toparlama imkanınız bulunuyor. Eşiniz ya da ortaklarınız ile ortak işler yaparak ya da miras gibi başkalarından gelen kazançlarla bu dağılmaların ya da maddi krizlerin üstesinden gelebilirsiniz. Ayrıca haritanız, günlük yaşantınızda ya da birlikte çalışacağınız kişilerin popüler ve tanınmış kişiler olabileceğini göstermekte.. Güçlü bir sosyal çevre edinme şansınız var. Toplumsal faaliyetlerde, yardım kuruluşlarında, hastanelerde gönüllü çalışmalarda bulunabilirsiniz. Sosyal ağlarda, sosyal medyada kendinizi genişletme imkanınız var. Ancak sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızdan gelebilecek zararlarda mevcut. Arkadaş seçimlerinize dikkat etmelisiniz. Hayatınızın bir döneminde maddi açıdan çok şanslı olma ihtimaliniz var ancak parasal konularda arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinize dikkat ediniz.
Arkadaşlar konuma ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bir kaç şey söyleyerek aranızdan ayrılıyorum. Astroloji danışmanlıklarının yüz yüze yapılması sağlıklıdır. Çünkü bu bir fal değildir ve karşınızdaki kişiye hiç bir bilgi vermeden tahmin ederek rapor hazırlamaya çalışması sağlıklı olmaz. Astrolojinin amacı danışanla yüz yüze görüşerek problemli alanları tespit etmek ve kişinin ne yapması gerektiğine karar vermektir. Hayatınızın bir döneminde danışmanlık almayı düşünürseniz yüz yüze almanızı tavsiye ederim. Analizlerime burada son veriyorum maalesef. Geri dönüş yapanlara çok teşekkür ediyorum. Yapmayanlar ya da teşekkür etme zahmetinde bulunmayanlar ise sorun değil zaten tahmin etmiştim haritalarınızdan. Aslında bu bile deneyim oldu. :) Hoşçakalın.
Ben de merak ettımMerhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan ya da özel mesajla geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır.
Lütfen yorumumdan sonra sizinle örtüşmeyen durumlar varsa bana iletiniz. Amacım teşekkür ya da beğeni almak değil, yorumlarımın tutarlılığını tespit etmek. Olmamış, söylemeyeyim ayıp olur diye düşünmeyin. Olumlu, olumsuz gerçek bir şekilde geri dönüş yapın. Bu konuyu o yüzden açtım. Maalesef geri dönüşler yapılmıyor. Karşılıklı bir anlaşma yapıyoruz sizlerle ve ben burada bir emek harcıyorum. Karma denilen bir olay vardır unutmayın. Geri dönüş yapmayanlar, karmanın etkisi altına giriyorsunuz dikkat edin.
Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Bekar olanlar bekarım diye belirtsin lütfen. Evli olanlarda evliyim diye. Evlenip boşandıysanız bunu da aynen belirtiniz. Çalışmıyorsanız onu da belirtiniz. Doğum saati net olmayanların analizlerini yapamamaktayım. Lütfen sırf yorum yapayım diye ortalama bir saat belirlemeyiniz çünkü yapacağım yanlış bir yorum psikolojinizi bozabilir. Doğduğunuz ülke ve şehir, doğduğunuz tarih ve doğduğunuz saat bilgisi gereklidir.
Görüşmek üzere
Not:Başkasının haritasını merak edip onun bilgilerini vermeyiniz. Çünkü bu yorumları yaparken etik ve ahlaki değerler kapsamında yapmaya çalışıyorum. O niyetle yaptığım için kendinize karma yaratabilirsiniz. Karma demek yaptığınız tüm olumsuz hareketlerin size başka frekanslarda olumsuz olarak dönebilmesidir. Farkında olmadan moralinizi bozacak şeyler söylemişsem lütfen etkilenmeyin çünkü bir gezegenin birden fazla anlamı vardır ve genel olarak hepsini söylediğimden olasılıklar artıyor. Hepsi olabilirmiş gibi algılamayın. Su elementi fazlalığı olanlar çabuk etkileniyor. Lütfen hassas bir bünyeniz varsa yorum istemeyiniz.
Keske devam edebilseydinizArkadaşlar konuma ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bir kaç şey söyleyerek aranızdan ayrılıyorum. Astroloji danışmanlıklarının yüz yüze yapılması sağlıklıdır. Çünkü bu bir fal değildir ve karşınızdaki kişiye hiç bir bilgi vermeden tahmin ederek rapor hazırlamaya çalışması sağlıklı olmaz. Astrolojinin amacı danışanla yüz yüze görüşerek problemli alanları tespit etmek ve kişinin ne yapması gerektiğine karar vermektir. Hayatınızın bir döneminde danışmanlık almayı düşünürseniz yüz yüze almanızı tavsiye ederim. Analizlerime burada son veriyorum maalesef. Geri dönüş yapanlara çok teşekkür ediyorum. Yapmayanlar ya da teşekkür etme zahmetinde bulunmayanlar ise sorun değil zaten tahmin etmiştim haritalarınızdan. Aslında bu bile deneyim oldu. :) Hoşçakalın.
Merhaba herkese,
1 yıldır astroloji dersleri almaktayım ve yorumlarımı geliştirmek adına buradan ücretsiz astroloji danışmanlığı yapmaya karar verdim. Buradaki amacım öğrendiklerimi sizlerin haritalarıyla pekiştirmek. Sizler de bana yorumlarımın hangisinin size uygun olup olmadığı ile ilgili buradan ya da özel mesajla geri dönüş yaparsanız benim açımdan iyi olacaktır.
Lütfen yorumumdan sonra sizinle örtüşmeyen durumlar varsa bana iletiniz. Amacım teşekkür ya da beğeni almak değil, yorumlarımın tutarlılığını tespit etmek. Olmamış, söylemeyeyim ayıp olur diye düşünmeyin. Olumlu, olumsuz gerçek bir şekilde geri dönüş yapın. Bu konuyu o yüzden açtım. Maalesef geri dönüşler yapılmıyor. Karşılıklı bir anlaşma yapıyoruz sizlerle ve ben burada bir emek harcıyorum. Karma denilen bir olay vardır unutmayın. Geri dönüş yapmayanlar, karmanın etkisi altına giriyorsunuz dikkat edin.
Astroloji haritanızı yorumlamak dışında başka özel konulara girmemekteyim. Özel sorularınıza cevap vermemekteyim. Haritanızın genel kişilik tahlilini ve önemli gördüğüm transit tarihlerini sizinle paylaşıyor olacağım. Bekar olanlar bekarım diye belirtsin lütfen. Evli olanlarda evliyim diye. Evlenip boşandıysanız bunu da aynen belirtiniz. Çalışmıyorsanız onu da belirtiniz. Doğum saati net olmayanların analizlerini yapamamaktayım. Lütfen sırf yorum yapayım diye ortalama bir saat belirlemeyiniz çünkü yapacağım yanlış bir yorum psikolojinizi bozabilir. Doğduğunuz ülke ve şehir, doğduğunuz tarih ve doğduğunuz saat bilgisi gereklidir.
Görüşmek üzere
Not:Başkasının haritasını merak edip onun bilgilerini vermeyiniz. Çünkü bu yorumları yaparken etik ve ahlaki değerler kapsamında yapmaya çalışıyorum. O niyetle yaptığım için kendinize karma yaratabilirsiniz. Karma demek yaptığınız tüm olumsuz hareketlerin size başka frekanslarda olumsuz olarak dönebilmesidir. Farkında olmadan moralinizi bozacak şeyler söylemişsem lütfen etkilenmeyin çünkü bir gezegenin birden fazla anlamı vardır ve genel olarak hepsini söylediğimden olasılıklar artıyor. Hepsi olabilirmiş gibi algılamayın. Su elementi fazlalığı olanlar çabuk etkileniyor. Lütfen hassas bir bünyeniz varsa yorum istemeyiniz.
Merhaba herkese,
Görüşmek üzere
Tuh ya kacirmisim son mesajlari gormeden yazdimMerhaba bende bilgilerinizden yararlanmak cok isterim :)
16.08.1993 saat 12.30 eskisehir dogumluyum. Evliyim esim oglak burcu. 1 oglum var suan 2.ye hamileyim. Ev hanimiyim. Simdiden cok tesekkurler.