Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

Teşekkür ederim. İşime severek başladım fakat farklı alanlara yönelme isteğim var. Çevremde işini yap, çocuğuna bak, kocanı mutlu et yeter, yaklaşımını hissediyorum. Baskılayan bu olabilir. Aşk evliliği yaptım. Boşanma aşamasına gelip döndük. Boşanma fikrini hala kafamdan atamadım. Çocuk için olan yoruma çok sevindim:)

Ben babanız ile aranızda problem olarak gördüm, eş olarak değerlendirmek gözümden kaçmış açıkçası. Dönüşünüz iyi oldu. Ama ben boşanacağınızı sanmıyorum açıkçası. Çünkü Satürn baya etkili çalışıyor. Bu arada beni yanıltmadınız :) Haritalarınızdan bile kimlerin geri dönüş yapacağını tespit edebiliyorum resmen :)) Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Arkadaşlar konuma ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bir kaç şey söyleyerek aranızdan ayrılıyorum. Astroloji danışmanlıklarının yüz yüze yapılması sağlıklıdır. Çünkü bu bir fal değildir ve karşınızdaki kişiye hiç bir bilgi vermeden tahmin ederek rapor hazırlamaya çalışması sağlıklı olmaz. Astrolojinin amacı danışanla yüz yüze görüşerek problemli alanları tespit etmek ve kişinin ne yapması gerektiğine karar vermektir. Hayatınızın bir döneminde danışmanlık almayı düşünürseniz yüz yüze almanızı tavsiye ederim. Analizlerime burada son veriyorum maalesef. Geri dönüş yapanlara çok teşekkür ediyorum. Yapmayanlar ya da teşekkür etme zahmetinde bulunmayanlar ise sorun değil zaten tahmin etmiştim haritalarınızdan. Aslında bu bile deneyim oldu. :) Hoşçakalın.

Merhabalar
1 eylül 1995 saat 21.00 civarı
Doğum yeri Istanbul Fatih
Evliyim:)

Tabi detaylar onemlidir ona bisey diyemeyiz. Karar sizin ama bugun bende bilgilerimi paylasmistim. Musaitseniz banada baksaydiniz

vaaaaooovvvvvv. inanılmaz. sadece ailemle yada evden çalışma imkanım yok. onun dışında hepsi nokta atışları. çok teşekkür ediyorum

Çok çok teşekkür ederim evet gerçekten sevgi ile beslenen bi insanım. Aşırı anaç bir yapım var, çok doğru bi tespit yaptınız aslında. Arkadaşlarıma büyüklerime dahi sahip çıkma içgüdüsü duyuyorum. ekonomik olarak planladığımız birtakım İş ile ilgili şeyler maddi açıdan desteklenmediği için yıllardır bir aksiyon alamıyoruz, ancak şimdi beklediğimiz bir miras var , inşallah planlarımız reele dönecek.çok teşekkür ediyorum tespitleriniz çok yerinde. Başarılarınızın devamını dilerim

Merhaba sormak istediğim bir iki soru var yardımcı olursan sevinirim. Benim haritam için partnerle ilgili sıkıntı olabilir demiştiniz. Ve başka birisinin haritasında 2 çocuk göstergesi olduğunu. Bu yorumları neye göre yapıyorsunuz? Haritadaki hangi konumlar ya da açılar bunları gösteriyor? Astrolojiye biraz ilgim var ve bu gibi şeyleri öğrenmeyi çok istiyorum. Eğer yardımcı olursanız sevinirim. Kullandığınız kaynaklar varsa isimlerini yazarsanız süper olur. Teşekkürler

Ben de merak ettım

Keske devam edebilseydiniz

Merhaba bende bilgilerinizden yararlanmak cok isterim :)
16.08.1993 saat 12.30 eskisehir dogumluyum. Evliyim esim oglak burcu. 1 oglum var suan 2.ye hamileyim. Ev hanimiyim. Simdiden cok tesekkurler.

Merhaba bende bilgilerinizden yararlanmak cok isterim :)
16.08.1993 saat 12.30 eskisehir dogumluyum. Evliyim esim oglak burcu. 1 oglum var suan 2.ye hamileyim. Ev hanimiyim. Simdiden cok tesekkurler.
Tuh ya kacirmisim son mesajlari gormeden yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…