Ücretsiz astroloji yorumu yapmaktayım

Siz evhamlı, düzenli, titiz, çalışkan ve detaycı bir yapıdasınız. Eşiniz ise biraz daha dalgın, akışta, rahat bir yapıda olabilir. Eşin parası ile ilgili kararlarda siz söz sahibi olabilirsiniz, Eşinizi yöneten kişi olarak sizin varlığınız evlilikte daha ağır basabilir. Sosyal çevreniz geniş. Arkadaşlarınız vasıtası ile tanışmış olabilirsiniz. Eş karşınıza çıkmış gibi. İleride çalışma hayatınız olabilir. Çalışma hayatınıza ilişkin olarak eşinizin, ailenizin, arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Belki eğitim almanız için destekliyorlardır sizi ya da uzak yerlere taşınmanız konusunda. Eğitmenlik, sağlık, banka, hukuk, muhasebe, sağlık, akademik ya da kamusal alanlarda çalışma ihtimaliz olabilir. Hayatınızın bir döneminde kadın figürleri ile yapacağınız ekip işlerinden güzel maddi kazançlarınız olabilir.
Çok teşekkür ederim. Hepsi çok çok doğru :)

01.11.1989 saat 07.30
Istanbul dogumluyum
Evliyim cocugum var ve calismiyorum

Yorumlarinizi merakla bekliyorum

Tebrikler.
2 şey sormak istiyorum.
Haritamda kaç çocuk görünüyor?
Toplumsal amaca yönelik ve kişileri şifalandırabileceğim mesleklere bir iki örnek verebilir misin mesela ne gibi?

Göstergeleriniz 2 çocuk vaat ediyor. Hem erkek hem kız çocuğu göstergeleri var ama erkek çocuğu göstergesi daha ağır basmakta. Diğer sorunuza gelirsek örneğin el becerileriniz varsa örneğin resim yapmak gibi çocuk esirgeme kurumundaki çocuklara ücretsiz eğitimler verebilirsiniz. Bunun gibi şeyler, potansiyelinizi siz daha iyi bilirsiniz.

Göstergeleriniz 2 çocuk vaat ediyor. Hem erkek hem kız çocuğu göstergeleri var ama erkek çocuğu göstergesi daha ağır basmakta. Diğer sorunuza gelirsek örneğin el becerileriniz varsa örneğin resim yapmak gibi çocuk esirgeme kurumundaki çocuklara ücretsiz eğitimler verebilirsiniz. Bunun gibi şeyler, potansiyelinizi siz daha iyi bilirsiniz.
can09e can09e ya da sosyal medya, internet üzerinden bir şeyler yapabilirsiniz.

Arkadaşlar genelde son 2 sayfayı kontrol ediyorum. Bilgilerini eksiksiz girenlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Daha önceki sayfalara eksiksiz bilgilerini yazıp da yorum yapamadıklarım varsa diliyorlarsa tekrar yazsın ancak mesaj kutusuna göndermeyin lütfen. Buradan belirtin. Doğum tarihi, dakikası dakikasına doğum saati, doğduğunuz ülke ve şehir girilmeli. Evli, bekar, çalışan, çalışmayan olarak belirtilmeli.

18/06/1986
Denizli
08.40
Çalışıyorum
Evliyim
1 çocuğum var
Yorumlarsanız sevinirim

A astro_m selam 06.05.88 bursa 10.30 evli çocuğum var. Çalışmıyorum
Bu hayattaki öncelikli amacınız duygusal olarak kendinizi güvende hissetmek, sevgi göstermek ve sevgiyi alabilmek. Besleyen, büyüten bir yapınız bulunmakta ve bu şefkatli yapınızı başkalarına hizmet ederek, sorumluluk alarak gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Haritanız sanatsal, sezgisel, yaratıcılık, kamusal ve sağlık alanlarında çalışma vaat ediyor. Hemşire, şifacı gibi meslekler tercih edilebilirmiş. Günlük hayatınızda bir takım dağılmalar, yönsüzlükler yaşanmış olabilir ancak kafa karışıklığı ve dağılmalar yaşadığınız durumları toparlama imkanınız bulunuyor. Eşiniz ya da ortaklarınız ile ortak işler yaparak ya da miras gibi başkalarından gelen kazançlarla bu dağılmaların ya da maddi krizlerin üstesinden gelebilirsiniz. Ayrıca haritanız, günlük yaşantınızda ya da birlikte çalışacağınız kişilerin popüler ve tanınmış kişiler olabileceğini göstermekte.. Güçlü bir sosyal çevre edinme şansınız var. Toplumsal faaliyetlerde, yardım kuruluşlarında, hastanelerde gönüllü çalışmalarda bulunabilirsiniz. Sosyal ağlarda, sosyal medyada kendinizi genişletme imkanınız var. Ancak sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızdan gelebilecek zararlarda mevcut. Arkadaş seçimlerinize dikkat etmelisiniz. Hayatınızın bir döneminde maddi açıdan çok şanslı olma ihtimaliniz var ancak parasal konularda arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinize dikkat ediniz.

Doğum tarihim 14.09.1996
Doğum yerim İstanbul
Doğum saatim 07:30
Evliyim
Çalışmıyorum
Merakla bekliyor olacağım 😊
Bu hayattaki öncelikli amacınız maddi ve fiziki güvenliğinizi sağlamak. Sorgulayan, eleştiren, mantıklı bir düşünce yapınız var. Ticari ya da matematiksel zeka isteyen işlerde ya da zihinsel yaratıcılık isteyen işlerde başarılı olabilirsiniz. Kariyer hayatınıza ilişkin konularda başkalarının yanlış etkisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz. Ortaklık gerektiren işlerde ya da evlilikte öncelikle kendinizi ihmal etmeden işbirliği ve denge sağlamaya çalışmalısınız. Öncelikli olarak kendi huzurunuz için gerekli olanlara önem vermelisiniz. Hayatınızın bir döneminde sosyal çevrenizde popüler ve yabancı arkadaşlarınız olabilir. Sosyal çevrenizde dikkat çekici olabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı arkadaşlarınızın egosunun fazla olması ya da maddi yönden sizi kullanmaya çalışmaları sizleri onlardan uzaklaştırabilir. Ailenizle ya da evden çalışma imkanı bulabilirsiniz. Evlilik hayatında zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Bu zorlanmaların üstesinden gelmek için kaçış yolu olarak annenizden destek alabilir ya da çalışma hayatına yönelebilirsiniz. Haritanız çocuk vaat ediyor.

2 çocuğum var ikisi de kız.
Tamamdır teşekkür ederim.

Özelden yazsam olurmu? Çok memnun olurum eyer olursa, İfşa olmak istemiyorumda 😊

Merhaba, müsait olduğunuzda;

Bekar
Çalışıyorum
14.09.1985
14:00
İstanbul
Bu hayattaki öncelikli amacınız hareket özgürlüğü kazanabilmek, bağımsız olabilmektir. Bunu da en çok maddi anlamda, kendi paranıza sahip olarak gerçekleştirmek istiyorsunuz. Maddi konularda paylaşımcı bir yapınız var. Hayata sıra dışı bakan, orijinal fikirleri olan biri olabilirsiniz. Felsefe, din ve inanç kavramları üzerine sıra dışı bir yaklaşımınız olabilir. Ruhsal gelişime, yüksek bilgiye önem verirsiniz. Haritanız astroloji ve benzeri alanlara yatkınlık veriyor. Bu alandan maddi kazanımlarınız olabilir. Haritanız hayatınızın bir döneminde maddi kazançlar bakımından size şanslar vaat ediyor ancak sonrasında bir takım krizler yüzünden maddi kayıplar yaşamanıza da sebep olabilir. Çalışma hayatınızda maaş sorunları yaşayabilir ya da arkadaşlarınız tarafından maddi anlamda suistimal edilebilirsiniz. Dikkat etmelisiniz. Maddi anlamda kendinize yeni fırsatlar, yeni dönüşümler yaşamaktan korkuyor da olabilirsiniz. Haritanızda başak stelyumu var. Evhamlı, eleştirel, takıntılı, sorgulayıcı, titiz bir yapınız olabilir. Kendinizi eğitmiş ya da akademik olarak geliştirmiş olabilirsiniz. Hayatınızın bir döneminde uzak diyarlarda yaşamış ya da eğitim, kariyer için uzak diyarlara gitmiş ya da gidecek olabilirsiniz. Şayet yurtdışında çalışma teklifi alırsanız ya da eşiniz alırsa olumlu olacağı görülüyor ancak bu konuda ya da sürekli yapılan seyahatlerden dolayı eş ile aranızda problemler yaşanabilir. Eşiniz ile aranızda yaşanabilecek problemlerin çözümü için kardeşlerden, yakın çevreden destek alınabilir. Arada kariyer ya da eğitim farkı varsa taraflardan biri eğitimler anlamında kendini geliştirebilir. Çocuk konusu ile ilgili yurtdışı bağlantıları işleriniz olabilir. Astrolojiyi meslek olarak yapma kararı alabilirsiniz ancak eşiniz bu fikrinizi desteklemeyebilir ya da eşiniz ile aranızda olan problemler sizi astrolojiye yönlendirebilir. Hepsi birer olasılık.

Arada kaynadı mesajım sanırım
Kendinizi disipline etmekte zorlanan bir yapınız olduğu görülmekte. Hayatınızdaki inişli çıkışlı ve aniden ortaya çıkan olaylar gelecek planlarınızda istikrarsızlık yaratıyor olabilir. Duygusal tepkilerini bastıran, soğuk ve mesafeli bir yapınız olabilir. Bu durum belki de çocukluğunuzda duygusal olarak beslenemediğinizden de kaynaklanabilir. Yetersizlik hissi ve hayatınızı inşa edememe gibi korkulardan dolayı depresyon, kaygı ve stres görülebilir. Motivasyonunuz, yetenekleriniz ve hayatınızın bir döneminde maddi fırsatlarınız sayesinde kendinizi gerçekleştirme imkanı bulabileceğiniz ayrıca ailenize destekte bulunduğunuz görülmekte. Evlilik hayatınızda bazı problemler görülebilir. Ailelerin desteği ya da sizin çalışarak eşinize destek vermesi ile yoluna girebilir. Şayet girmez ise her iki taraf da kendi yolunu çizmek isteyebilir. Hayatınızın bir döneminde miras, nafaka gibi başkalarından gelen kazançlar konusunda maddi fırsatlar görülmekte. Aile işinde ya da ortaklı işlerde çalışabilirsiniz ancak bir takım yanılmalar, aldanmalar yaşanma ihtimali görülüyor. Bu hususa dikkat etmelisiniz.

Hayırlı aksamlar.
Evlıyım. 15.09.1995.saat. 04.00 erzıncan 1cocuk annesıyım basak burcu

A astro_m
18/06/1986
Denizli
08.40
Çalışıyorum
Evliyim
1 çocuğum var
Yorumlarsanız sevinirim
Çevrenizde dikkat çeken bir yapınız olabilir. Hayattaki öncelikli amacınız saygınlık ve itibar kazanmak üzerine olabilir. Sosyal çevrenizde, sosyal ağlarda itibar kazanmak, sözlerinizin ya da fikirlerinizin itibar görmesini isteyebilirsiniz. Sosyal gruplarda, organizasyonlarda, gruplarda görevler almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki ilişkilerde istikrarsızlıklar, kopmalar görülebilir. Onların değişken tavırları sizi daha kapalı ortamlara çekerek güvende hissetmenize neden olabilir. Eğlenceli ve esprili biri olabilirsiniz. Sanatsal ve yaratıcılık yönleriniz gelişmiş olabilir. Sahne sanatlarına, oyunculuğa, artistik ya da sporsal aktivitelere, tiyatroya, borsa ve organizasyon işlerine ve çocuklarla ilgili konulara eğilimleriniz olabilir. Bu konularda kariyer imkanı yakalayabilirsiniz. Ancak bu alanlarda çalışma isteğiniz, aileniz ya da eşin meslek hayatı yüzünden baskılanabilir ya da bu konuda fazla hırs yapmanız sizi baskılayabilir. Şayet diğer hususlar sizi baskılıyorsa kendi isteklerinizin peşinden gitmelisiniz. Güvenilir ve sadık birisinizdir. Aşk evliliği yapmış olabilirsiniz. Evlilik ile ilgili bir sorun göremedim. Çocuğunuzun eğitim hayatı başarılı görünüyor. Ancak maddi sorunlar eğitim hayatını etkileyebilir. Bu konuda kardeşlerden, ya da yakın çevreden destek alınabilir. Kamusal ya da sağlık alanında da çalışma imkanınız görülüyor ancak bu alanlarda çalışırsanız çalışırken duygusal olarak kendinizi mutlu hissetmeyebilirsiniz.

Teşekkür ederim. İşime severek başladım fakat farklı alanlara yönelme isteğim var. Çevremde işini yap, çocuğuna bak, kocanı mutlu et yeter, yaklaşımını hissediyorum. Baskılayan bu olabilir. Aşk evliliği yaptım. Boşanma aşamasına gelip döndük. Boşanma fikrini hala kafamdan atamadım. Çocuk için olan yoruma çok sevindim:)

X